Bra jävla fredag!

Hej alla partypeople eller mysmänniskor!

Idag blev det först jobb till 4, sen lite AW med några fina kollegor, riktigt trevligt måste göras om! Därefter mötte jag upp mitt fina gäng, mina bästa. Vi drack lite drinkar och hade allmänt kul. Dem drog vidare till nattklubb, jag drog hem. Fan va rolig jag känner mig, men nu ska jag låta gammal: Det är en dag imorgon också. Haha ;) Födelsedagsfirande å grejer!

Jag tycker dock 
det var skönt att dra hem nu, hinner kolla lite Walking Dead innan jag somnar. Godnatt! :D

 

Bra dag!

Är helt jävla död, inte mycket sömn igårnatt, var tydligen fullmåne- förklarade saken. Har jobbat idag, haft riktigt kul på jobbet dessutom. Imorgon är det AW med några från jobbet också,. En av dem är en skådespelare i Skilda världar, en av huvudkaraktärerna, lite ballt faktiskt. Jag & hon klickade sjukt bra första gången vi sågs, riktig trevlig person! 

Annars så, var jag på gymmet idag, var fullproppat, så aldrig mer gå dit kl 8 på en vardag, big no... Så ja, det blev inte bästa gympasset direkt, trist. Men tar igen det nästa vecka! 

Åt lite hallon te mellanmål, hur gott som helst. Ge mig sommar...

 
 
 

game is on, bitch

Svar på tal- till tjejen som är så mycket bättre än mig & jag är ju såååå avundsjuk. HAHA in my ass! Jag började skratta högt för mig själv när jag läste allt det där. Varför skulle jag va avundsjuk på en tjej som blev dissad av sin "på g kille" pga hon inte va rätt för honom osv medans hon älskade honom sååååå mycket å fick en fet diss tillbaks och även sitter å väntar på honom fortf. ;) Jag vet mer än va du tror VÄNNEN :)

Finns så himla mycket dumt jag kan sitta och skriva, men jag pallar faktiskt inte det. Är ingen otrevlig människa, men du behöver iaf komma ner lite på jorden och inte tro att alla killar vill ha dig, haha det om något är PINSAMT.
 

Torsdag

Är på g till jobbet, sjukt trött som vanligt. Efter jobbet blir det bara att tagga till för gym! Sedan hem äta duscha sova. Imorgon är det fredag och helg iallafall, sjukt sköööönt! 

Onsdag

Damp inlägg igår alltså, haha, är man irriterad och arg så..

Men idag är jag betydligt mycket lugnare & gladare. Har jobbat, sedan dirr efter jobbet, mötte jag upp min fina vän Carro för lite fika & skitsnack. Sjukt mysigt, som jag saknat henne! Vi pratade lite om helgen, då Jimmy fyller år, så då ska jag dit för lite födelsedagsfest. Ska bli sjukt kul! 

Annars så, ingen träning idag, prioterade min vän istället, så ja känn dig speciell nu Carro haha. Nu har jag precis duschat och inväntar bara ph, sedan sova... Kul liv sådär. Imorgon är det träning iaf, WIIE.

(Mitt lilla ställe på jobbet, haha. Börjar dagen med C vitamin & kaffe. )
 

(?! ?!)

Asså förlåt men,, Om en kille inte vill ha dig nu, eller inte är redo JUST NU, och ber dig vänta på honom.. Tror du ens han nånsin kommer bli redo då? Man är kanske aldrig redo för kärleken, men man hoppar in i den ändå om man är KÄR. Gillar du någon otroligt mycket, kör du ändå. Du väntar INTE. Talar för mina egna erfarenheter och andras. Jag blir så sjukt irriterad och förstår inte hur många kan gå på det där snacket. "Ne, är inte redo, men kanske senare i framtiden." Vet ni? Jag har också kört det snacket, och menar inte ett skit av det, tro mig..

"Aa men tiden är inte rätt nu ju, .." Nej men när blir den det då?? ÄR man kär, gör man tiden rätt. Man gör allt för å få det funka, det finns inget sen! 

Sen alla ni som sitter och väntar, och låter kanske den rätte gå förbi, medans killen kanske träffar den rätte, ist för dig. Aa tycker jävligt synd om er. Och ja är det meant to be, kanske ni hittar varandra sen. Men sitt förfan inte och vänta, å slösa din tid(!!!) Du kan gå miste om en annan som är ännu bättre. Och nu tänker du; Nej finns ingen bättre än honom. Hur vet du? Har du träffat alla i hela världen? NEJ. Skärpning...

Detta gäller ju även för killar med. För alla.. Låt er inte luras av ord. Å låt er inte styras av en annan person för ni är beroende.. Nu låter jag säkert som världens bitch å otrevlig i detta inlägg. Men detta är min blogg, jag skriver av mig, det jag känner för. Det vet ni redan ni som följt mig länge nu..

Och detta gjorde mig väldigt irriterad då jag vet mer än vad jag borde om en sak angående några andra pga av att personen som är inbladad har berättat massa för mig.... Gaaah.  Tack för mig, bli inte sura nu :)))

Jag borde sluta bry mig om skitsaker & saker som ej angår mig HAH, men kunde inte hålla mig denna gång..

.

Så. Jävla. Trött. Ge mig energi tack.. För övrigt läste jag en grej igår som jag inte skulle, men det gjorde mig sjukt irriterad och provocerad... Tänkte skriva lite om den saken när jag kommer hem. Jag är nog sämst på att sluta bry mig om folk & lägga mig i... Dålig egenskap.

Nu ska jag ta bussen te jobbet iaf, puss!

Bestie

 

!

 

!

 

Serienörd

Jag är nog serienören nr 1... Just nu har jag kollat klart alla avsnitt av alla serier jag följer, och väntar ut nya avsnitt... De jag följer är: Big Bang Theory, New Girl, The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Awkward, Modern Family, Mistresses, Hart Of Dixie,... Haha och igår började jag kolla första avsnitt av The Walking Dead. Priset till årets serienörd måste ju ändå gå te mig.... 

Det bästa var nog ändå när jag & Linn var hemma hos henne för några år sedan och kollade igenom hela säsong 1 av One Tree Hill på 1 dag... Haha det var tider det.

Hahaha sheldon :')

X | via Tumblr

Untitled

yes.

Awkward♥

Pinterest

Untitled

Zade ♥ | via Tumblr

OtursNathalie är i gång.

Sedan igår har jag suttit och dagdrömt om träning, gym. Inatt (igårnatt(?)) Satt jag och läste om massa saker angående kost och träning, blev inspirerad och ännu mer taggad. Vaknade upp med lite ryggont, men jag tänkte ba whatever. Väl på jobbet blev det bara värre & värre, kan knappt stå upp/sitta just nu, gör så jävla ont!

Först har jag vart sjuk och inte tränat på 1 vecka, och nu vill min rygg paja mitt i allt. Har jag sagt att både mamma & pappa har dåliga ryggar? Mm, tack så mycket hörni.... Så nej, det blir ingen träning idag fast jag vill. Hoppas att detta bara är tillfälligt (snälla...) och att jag är på topp imorgon igen, ber typ om det...

Och japp, jag är kär i träningen och gymmet. Det är min nya pojkvän, och han är fan bäst!

 

Jag borde sova




Söndag

Vilken helg, jag är helt slut. Kryssningen vart jätte lyckad, träffade massa roliga människor och hade super kul! Dagen efter blev det återställare på dirren nästan,så inge bakis inte.. Men det kom senare på kvällen, så däckade hemma igår vid 18 typ, inge sömn natten innan så.

Skönt att vara hemma ändå, ska bara mysa i sängen och kolla serier idag, så sjukt skönt. Nästa vecka är det jobb, träning och nya matvanor som gäller. #icaniwill! 

 

FREDAG :D

Kunde inte sova igår, men det var för en bra sak för en gångs skull, haha. Somnade runt 3 typ, och idag vaknade jag upp hur pigg som helst(!?). Har redan hunnit babbla sönder med mamie om massa saker, och jag som brukar vara en levande zombie vid denna tid lioxm... Haha. Vet inte om det är för att jag är övertaggad för ikväll eller om min kropp helt enkelt är utvilad nu. Tror det kan va båda delarna! ;)

Trevlig fredag fina ni <3.

 

Avicii - Fade Into Darkness

Denna låt har varit min favorit ända sedan den kom för längesen. Videon är så. Jävla. Bra.



:):)

Godmorgon! Vitaminbomben igår verkade funka, mår mycket bättre idag faktiskt! Så imorgon blir det tillbaka till jobbet igen, sedan kryssning! Ja jag tjatar om det, men ska bli så sjukt kul att bara komma iväg från allt, slippa all drama (I hope..) Bara få umgås med en av mina bästa (nya) vänner, Malin! 

Bestfriends♡

Fortfarande sjuk

Trodde att jag var på bättringsväg, så gick till Coop för att handla massa VITAMINER. Väl där, började jag kallsvettas och känna mig helt yr.. Och som toppen över i:et var det problem med kassorna, så fick vänta extra länge.. När jag kom hem mådde jag sämre, mitt huvud kändes tungt och gjorde ont.. Blä!

Nu har jag precis tagit ett bad, känner mig fortf inte på topp. Men fått i mig en massa vitaminer nu. Det roligaste skulle väl vara fall det ger motsatt effekt istället haha. Som David sa; Vitamin Chock!

 

-

Jag älskar att skriva av mig. Men just nu står det still i hela mitt huvud. Det finns så mycket jag vill skriva, och få ut ur mitt huvud, men jag hittar inte de rätta orden. Detta suger, för det gör ont i hjärtat..


sick

Åh vad det suger att vara sjuk. Jag längtar så himla mycket efter gymmet. Beroende jag blivit av det, men det är absolut den bästa livsstilen! Och nästa vecka ska jag komma igång med kosten på riktigt med. Ska förändra mina matvanor osv, men mer om det nästa vecka!

Nu ska jag bara bli frisk först, sen på fredag spåra ur med bästa Malin på kryssningen! Sen är det back to work. 

 

sick

Åh vad det suger att vara sjuk. Jag längtar så himla mycket efter gymmet. Beroende jag blivit av det, men det är absolut den bästa livsstilen! Och nästa vecka ska jag komma igång med kosten på riktigt med. Ska förändra mina matvanor osv, men mer om det nästa vecka!

Nu ska jag bara bli frisk först, sen på fredag spåra ur med bästa Malin på kryssningen! Sen är det back to work. 

 

Min tur att bli sjuk

Ligger nedbäddad i sängen helt slut. Förkylningen har övergått till ont i hela kroppen och en helvetes huvudvärk. Detta suger, jag vill träna... Blir antagligen hemma imorgon, trist men mår man skit så.. Ska knarka vitaminer imorgon osv. Godnatt! 




Måndag.

Godmorgon! Har inte sovit många timmar, pga att jag varit så täppt så inte kunnat andas.. Så får se hur denna dag kommer gå, antar att det inte blir någon träning om jag mår såhär efter jobbet, jävla skit... GÅ Å DÖ förkylning..

Hoppas ni får en bättre måndag än mig å slipper vakna upp med världens förkylning!



Söndagkväll!

Så ligger man i sängen som vanligt, sjukt trött.. Har gymmat idag och fikat med pappa. Så riktigt bra söndag! Nu är det bara att ladda inför en ny jobbvecka och tagga till fredag. Låt veckan gå fort(!!!)

Att ha hål i kläderna, är nya modet har jag hört ? PUSS
 

Verkligen inspo. (Bild från TUMBLR, inte jag på bilden)



Söndag

Hade en jätte mysig kväll igår med Malin, vi såg på film och pratade om allt. Hon & jag har kommit varann så sjukt nära på bara någon månad. Och jag ser henne redan som en av mina bästa vänner. Om folk skulle få veta hur det var innan vi blev vänner, skulle nog många bli chockade haha, lite kul historia bakom det, men vi tar det en annan gång! 

Nu ska jag upp och käka lite frulle, sedan blir det gymmet lite senare! Längtat jätte mycket. Drömde till och med om gymmet inatt, haha. 

 

Hittade äntligen ett par gråa träningsbyxor. I'M IN LOVE!

 

Lördag

Kul kväll igår, alltid lika kul att träffa mina bästa. Drog hemåt runt halv 2, 2, hade fetaste huvudvärken och ont i halsen, så då kände jag att det var dags att gå, tyvärr... Samma sak idag, så har bara vilat hela dagen, och det blir en lugn kväll. Riktigt skönt, fattas bara lite sällskap, så får se vem som joinar mig!



Taggish

Fredag, alla partypeople! Ska ut med mina bästa. Nej kan inte hålla mig borta från mitt sociala liv just nu, I need it. Träningen får vänta. Blir inte så mycket dricka iaf. Hoppas på en bra kväll utan drama, har varit alldeles för mycket drama nu på senaste och jag är alltid inblandad... Why?

...

 

Nu ska jag ta ut min ilska lite

Måste bara få ut lite ilska från mitt huvud.. Ni behöver ej läsa, detta är bara för mig egentligen.

Jag blir så sjukt trött på killar som ljuger. Jag känner 2 killar som nyligen varit otrogna mot sina tjejer, (Det är inte mina vänner, utan mer bekanta.) Har pratat med båda och sagt min åsikt att tjejen förtjänar att veta om det, sen kan hon göra sitt beslut om hon vill ha honom eller inte. Har jag fel eller? Alltså om jag inte hade fått reda på att min pojkvän hade varit otrogen, hade hela förhållandet varit en jävla lögn. Karma is a bitch, och sannigen kommer alltid fram. Bra citat som jag hoppas stämmer i detta fall. 

OCH kom inte med detta "Det man inte vet, lider man inte av" DEN som säger det i detta fall, kan fan brinna upp eller något. Blir så jävla lack! Och jag vet, detta är inte mitt problem eller jag ska ej lägga mig i. Men kan fan inte låta bli att inte bli upprörd över detta. Ni förstår nog varför jag reagerar så starkt på det dessutom. USCH.

Nej nu ska jag till gymmet och ta ut ännu mer ilska! CIAO

 

På väg hem!

Är på väg hem från jobbet, lyssnar på massa party musik och taggar inför ett gympass!  Inga ursäkter :)

Skärpning med träningen..

Igår var jag väldigt besviken över mig själv, för jag ej tog mig till gymmet. Ni som känner mig vet att jag tränar varje vardag mån-fre. Men jag lät både tröttheten och latheten ta över mig. Hade säkert kunnat tagit mig dit, men jag orkade inte. Jobbet tar för mycket kraft, sömnlösa nätter osv. Idag var jag nära på att banga igen, men då slog det mig. Struntar jag i det en dag till kommer jag bara göra om samma visa igen. Så är du fast i den cirkeln..

Så jag bestämde mig för att dra till gymmet ändå, och oj vilket bra pass det blev. Riktigt jävla taggad, och det är så skönt efteråt. Jag har slarvat med gymmet sen jag började jobba, ja det är sant, skäll på mig då... Jag vet att jag skrev att jag skulle hålla detta även när jag får ett jobb. Och det gör jag ju inte. För mina krafter finns inte där.. 

Jag har både små ätit, ätit godis, ätit onyttigt och struntat i gymmet, för jag ej pallat. Sen kollat i spegeln och sett ett fläsktroll typ. Asså detta är något jag vill så mycket just nu. Jag måste skärpa mig om jag ska nå mitt mål till sommaren, det är faktiskt bara 6 månader kvar... *peppa peppa peppa* 

 

Så taggad

Ska boka kryssning med Malin alldeles snart, 100kr för en hytt, så jävla billigt!
Den 24e januari blir det, woop woop! :D

 

måndag

Hej på er!
Gick bra att jobba idag, förutom att ögonen höll på stängas hela tiden.. Asså att somna på kvällen är mitt största problem just nu, så sjukt jobbigt.. Får väl max 4-5h sömn varje natt, det klarar man ej sig på om man måste gå upp vid 7, komma hem vid 6, träna, duscha, äta och sedan samma visa igen..

En kul sak idag var att jag blev bjuden på lunch idag av en kollega, riktigt snällt! 
 
 
 
 

Så himla sant.

Pinterest

!

Var väldigt mysigt att åka pulka och även grilla. Det jobbiga var bara att det var svinkallt ute idag, man är ju inte direkt van... Sen blev det lite fika o sådära. Väl hemma somnade jag på en gång i sängen, sov typ i 4h.. Lycka till att sova ikväll, och jobb imorgon. Woho!

En bra nyhet är att jag kommer få jobba hela Januari sen får vi se vad som händer, är sjukt glad över det! Så bra jobb och roligt. Det är bara det att jag och tidiga mornar är inte bästa vänner, men sjukt skönt med rutiner!

(Min lillesyster, är vi lika?)
 

Redo för pulka åkning i Tyresö (Alby)!

Godmorgon, känns som jag är vaken först av alla.. Det tog lite att ställa alarm på en helg, men vad gör man inte... Ska åka pulka med lillsis, sen blir det grillning! Har även satt på mig 3 byxor över varandra för att hålla mig varm, haha har lärt mig av mina misstag tidigare...

Nej nu måste jag fixa lite innan jag springer te bussen, hörs. Puss!



Kvälllen:

Igår så blev det som sagt först midag hos pappa, jätte mys & trevligt. Sen drog jag hem, fixade mig lite snabbt. Åkte in till stan och mötte the partycrew, haha. Satte oss på en PUB hade trevligt, körde pekleken vilket var grymt kul, mycket skratt och diskussioner kring svaren, haha!!

Sedan drog jag & fina Malin till Marquise, där vi dansade loss hela natten och det bjöd på mycket roligheter. Vid 3 kände vi att det var dags att dra hem, somnade gott i sängen runt 4.. BRA jävla kväll. :) 

 

Hemma hos pappa

Har precis ätit en jätte god middag, ska snart fika lite och sen kolla på tjorven! Haha nostalgi! 

07.45

Godmorgon från en galet trött chey. Att jag aldrig lär mig, somnade väl vid 1-2 nångång och det får man sota för idag. Ska strax ta bussen mot jobbet, och blev såååå glad att det äntligen är snö ute! Är jag den ända som är glad för det? Verkar så. Jag tycker snö är super mysigt och så blir det ljusare ute. Så snö kan jag gärna ha hela Januari, sen kan den ju typ försvinna. Heh. 

Efter jobbet blir det midddag & fredagsmys hos papsen å lillesyrran. Därefter kanske möta upp favoriterna för lite roligheter, vi får se!

 

Bästa vännerna

Asså haha. De två personerna jag pratar varje dag med är Linus & David. Vi sitter just nu och diskuterar olika saker vi skulle göra för pengar, till exempel: Äta Kackelackor, Raka av håret för en viss summa. Vi kommer alltid in på det mest random konversationer nånsin, haha. Sedan håller jag & Linus på och snapchattar samtidigt med cp videos vi gör, haha. Åh vad jag älskar att jag har den här vänskapen med dem. Bästa!


Amanda.

Det blev ett träningspass med min fina vän Amanda idag som sagt. Vi körde på riktigt bra idag faktiskt.

Sen fick jag även en inbjudan till hennes bröllop som är i Juni. Det är så sjukt, en av mina vänner ska gifta sig! Och jag kommer få närvara både på vigseln/middagen/möhippan. Jag är så glad över det. Även fast vi glidit ifrån varandra sen högstadiet, är ändå allt som vanligt när vi ses. Och jag är SÅ glad för hennes skull, hon är så värd detta!

Och sen att gifta sig när man är 20 och vara så säker på den saken och ha hittat den rätta, det är jävligt ballt. Jag vet att jag aldrig skulle göra det, men jag är så himla glad för hennes skull.

(gammal bild! denna kväll kommer jag alltid minnas, perfekt kväll!)

Torsdag!

Godmorgon! Eller ja vaknade för nån timme sedan. Ska ta tag i lite saker idag, ringa läkaren angående min allergi. Och sen ringa en annan läkare angående mitt hjärta som är helt knasigt efter operationen, orkar inte.. Men det är lika bra att få det gjort eftersom jag jobbar imorgon och inte kommer hinna det då.

Sen ska jag även till gymmet om ungefär 2h med min fina vän Amanda. Så kul att det är massa av mina vänner som börjar gymma där nu, lite träningsvänner! happy-smiley47 Riktigt kul.

 
 
 
 
 
 

Taggi taggish!

Precis hemkommen från ett bra gympass med pappa, och även mamma var där. Haha hela familjen, känns så weird.. Efter gymmet drog jag & pappade och käkade iaf, sushi blev det. Så gott! Nu är jag hemma och ska snart hoppa in i duschen, sen blir det väl att tagga tills kl är 22.00! happy-smiley15

 

,


Work HARD.

Det ända som går bra just nu är träningen, så det är allt ni får läsa om.. Tog en PW förut idag runt Tyresö och rensade tankarna lite, kom fram till ungefär ingenting. Nu laddar jag upp inför ett gympass med dadie, ska bli kul. Mage & Rygg står på schemat.

 

MÅL 2014:

1. Komma i toppform, som sagt träna sönder tills jag får min drömkropp och mår bra
2. Ta körkort
3. Få fast anställning på ett jobb jag trivs på.
4. Bry mig mindre om personer som inte är värda det.

Page 8 of 365

H**A

SHIT vad killar är svin, ni spelar så sjukt fult. Och sanningen kommer alltid fram, varför lär ni er aldrig det? Har pendlat mellan och tycka att tjejer är värre, men nu är fan killar värst.Jag är så jävla besviken.

SINGEL föralltid. LÄTT

--------------

2 år sedan denna bild är tagen ungefär! Eller okej 2 år i juni. Här va jag smal och ändå åt jag allt onyttigt som fanns men inget hände. Planka vid brösten också dessutom. Sjukt hur kroppen förändras, nu blir min mage svullen/tjock av minsta lilla, haha pallar inte...

 
 
 
 

#ICANIWILL

Har precis tryckt i mig lite våfflor, och ska snart ner till gymmet och köra ett pass. Älskar verkligen att vara där, känns som sitt andra hem. Så glad att min motivation kom tillbaks igen. För nu ska jag verkligen satsa och ge allt!

 
 
 

#aldrigvila

Precis hemkommen från ett konditionspass innan frukost, grymt jobbigt men helt klart värt det. Frukosten som jag äter nu har ju aldrig smakat godare... Mmmhm! Väldigt tråkigt väder ute, så tänkte bara ha lite mys med film här hemma, sedan ladda upp för ett gympass med min vän Antonia senare ikväll! Puss

 

taggish

Idag blev det ett "kondition pass" på ett annat sätt, nämligen en PW med lilla doris och mina killar! Riktigt skönt och man blev pigg. Snart ska jag äta lite, sedan ladda upp för ett gympass med min kära vän Nicita, hon kommer döda mina armar idag... Får se hur detta slutar, puss!



Söndag

Fjärde inlägget bara idag, och klockan är halv 3.. Haha är jag uttråkad eller?! Aja, ni få som tittar in här varje dag lär väl uppskatta det antar jag! 

Det gick toppen på gymmet med konditionen, körde på 1h. Vilket resulterade i 1,5 mil! Ja jag är nöjd iallafall. Åt lite sallad efter gymmet och tog en dusch, nu ligger jag i sängen med myskläder och ska sätta på nån serie, perfekt väder för det! Senare ikväll blir det ett gympass men då blir det att köra styrka. msn_smiley_063 Tagga!

Lite motivation : ( Bilder från WeHeartIt.Com )

Twerk it
Chipi Velazquez | via Tumblr
Perfect

Nu börjar allvaret

Ska få upp konditionen på topp inom kort! 


Papillon

Seriöst, papilloner är nog den finaste hundrasen som finns. Blev helt förälskad i den rasen efter Trixie. Världens finaste hund! Jag ska lätt köpa en papillon när jag blir äldre och har råd/tid. Och så ska jag se till att få ta den där jävla sprutan nån gång. 


My dog👊


Wooop

Godmorgon!
Hade en bra kväll med mina fina igår. Var hos mig ett tag, sedan drog vi till en PUB i Tyresö, drack lite smått. Dansade till tsunami. Haha. Sedan blev det taxi hem, medans de andra drog på nån fest. *Duktig* Idag är det gymmet som gäller, kondition står på schemat!

Hemma hos mig, kolla min video på instagram om ni vill bli chockade...

 

LÖRDAG

Sitter i soffan och inväntar Maria & Matilda, vi ska äta middag tillsammans allihopa. Kina blir det, känner att mitt nya mål sprack direkt att jag ska vara nyttig <333 Äsch vi börjar på måndag. :)))

Har inga planer för kvällen ännu, men ser ut som att det blir att möta upp favvo gänget för lite roligheter. Vi får se! 


Kämpa då

Vilket jävla skämt, blääh! Idiot


Nej men hej på er. Har precis varit på gymmet och kört lite mage & rygg. Va fett otaggad, så blev kondition på slutet i 30 min istället. Känner mig som världens tjockis just nu och som ett äckelpäckel, inte okej. Har därför satt upp lite nya mål inför träning, som jag MÅSTE HÅLLA. 

1. Varje träningsdag ska jag först köra kondition på morgonen, hur jobbigt det än är. KÄMPA förfan.
2. Lägga alkoholen bakom mig, vin är okej ibland, men inget annat.
3. Försöka äta nyttig mat och mycket, så jag får mer energi. 
4. Bli sams med sömnen, hatade dig när jag va liten, men nu älskar jag dig, kan vi inte försöka komma överens på kvällarna? Please.

 

The end

"Han gick vidare först."

Bra kväll med fina vänner

Nyss hemkommen från en lyckad kväll med fina vänner. David, Linus, Malin, Matte och Angelica. Vi kollade på skräckfilm och även lite komedi film. Jag fick välja sista filmen, vilket blev "Gustaf" Hahaaaa, ingen var väl så jätte taggad på den förutom jag. Älskar gustaf. happy-smiley47

Tog sällskap hem med turturduvorna en bit, & nu är jag hemma i en varm skön säng. Godnatt!

 

Born to rage

Var hårt att ta sig upp imorse, men väl på jobbet var det riktigt kul. Vissa människor sprider sån glädje runt om en, så man blir så glad själv. Så var det idag! Så dagen rullade på fort. Och jag är nu hemma och redo för en filmkväll med mina bästa. Bra fredag,yes!

Btw finns det nån bättre party låt just nu än denna? NEJ.
Dada Life - Born To Rage

 

2 januari 2014

Finns det något bättre än att vara nyduschad och ha en nybäddad varm säng + tända ljus. Och serien awkward på det, kan ju inte bli bättre en torsdagskväll! Har även hunnit att vara på gymmet idag, årets första pass! Riktigt skönt. Nu blir det massa mys, sen ladda inför en jobb dag imorgon. Puss!

 

Bio time!

Godmorgon, uppe ganska tidigt idag. För kl 12 väntas det bio med pappa och lillesyrran. Det är nog den tidigast bion jag varit på sedan jag var liten.. Men ska bli sjukt mysigt. Vi ska se den nya Sune filmen. 



Happy New Year.

 

Januari 2014

Första inlägget detta år då, Wooo!

Nyårsafton var väldigt lyckad med mina bästa vänner. Vi var ett gäng som käkade och förade hemma hos fina Malin. Mycket trevligt, sedan drog vi vidare till Sterner där det väntades ännu mer förkrök med fler folk. Tillslut hamnade vi i en fet villa där 12 slaget spenderades och massa dansandes och skumpa.

Det vart väldigt mycket drama där, ledsna miner från andras sida. För första gången typ(?) Så var det inget drama som hade med mig att göra. Men fick trösta och gå emellan, sjukt tråkigt hur folk beter sig. Menmen. Jag hade en sjukt bra kväll ändå med massa trevligt folk, ingen nyårskyss blev det inte, haha men jag klarar mig!

Nu vill jag bara lägga 2013 bakom mig, hänt ganska mycket skit men också väldigt bra saker som jag tar med mig nu till 2014. Alkohol blir det inte på länge nu. Ärligt så, nu ska jag verkligen satsa på träningen. Vill se mer resultat, så nu jävlar. Sjukt taggad på detta! 




RSS 2.0