My room.

Pallen ska bort, och ett litet bord ska dit! Annars så...

Godmornin!

Kändes som jag mest klagade i förra inlägget, glömde ju att tacka mina fina som hjälpte mig igår hela dagen! Mamma var med, mammas kompis Sussi som fixade släp osv gratis! ( som jag ser som en väldigt fin & bra vän för mig med!) Och som tur var fick jag även med mig lite manligt sällskap som hjälpte till att bära! happy-smiley47

Jag har sovit på soffan hela natten, som många vet har vi ju en väldigt skön mjuk soffa, men jag har ändå inte sovit så bra... Haha. Men inatt kommer jag antagligen sova som en drottning! smiley_to_sleep044

 

Slut som människa!

Gick upp runt 8 imorse, var klar till strax innan 9, då drog vi iväg till Ikea för att köpa min efterlängtade säng. Gick runt där ett bra tag för att hitta allt, och stå i alla köer osv. Sen blir det alltid något fel hit & dit. Sen åkte vi och köpte färg. Var hemma runt 5. Då käkade vi osv. Sen nu har jag precis stått & målat ENSAM i nån timme, så nu är äntligen hela mitt rum VITT. Världens snyggaste färg.

Imorgon ska vi sätta ihop sängen, sen är mitt rum KLART! Fattas ifs bara en snygg litet "bord" bredvid sängen, men det fixar jag senare. iiih jag längtar tills imorgon, då får jag äntligen inviga min nya säng!

(Bild på sängen, blir kär i allt på bilden...iih) 
 

3 bekännelser.

1. Jag älskar att titta på inredning/heminredning, kan söka runt på alla möjliga hemsidor och bli inspirerad och är lika nära varje gång på att klicka hem allt jag ser.. WeHeartIt har dessutom väldigt fina inspo bilder.

Product Detail | H&M SE

2. När jag har gjort mat hemma på spisen, måste jag kolla minst 5 gånger att allt är avstängt. Jobbig tvångstanke.



3. Jag älskar djur, speciellt hundar. Har en speciell kärlek till dem, och i framtiden kommer jag att köpa en papillon hund, även fast jag är allergisk.. Men jag är helt förälskad i dem.

Tumblr

sjukling igen

Precis när man kommit igång med träningen igen, så blir man sjuk, återigen. Men har varit förkyld i nån vecka nu och lite halsont, sånt där som man inte bryr sig om så man drar ändå till gymmet och kör.. Men igår, sa kroppen stopp, magont så jag knappt kunde stå upp. Het som en sol, frös som en isbit, trött & ingen hunger alls... 

Så igår sov jag ända från kl 6, till 10, sedan sov jag igen ända till halv 11 imorse. Väldigt skönt måste jag säga. Nu ska jag se nyaste avsnittet av Pretty Little Liars, sedan sova lite till. Gör mig frisk nu tack....

#tb summerburst! 

GOD-morgon!

Startat denna morgon på bästa sätt! Gick upp runt 5, tog en varm skön dusch, (gick upp så tidigt endast för att kunna tvätta håret och få det hyffsat torrt innan jag drar hemifrån) Sedan gjorde jag en god omelett och lite kaffe på det. Och nu sitter jag här, klar en halvtimme innan jag ska gå. Första morgonen utan stress, det behövde jag!

Hoppas dagen rullar på lika bra på jobbet, så att man faktiskt orkar träna när man slutat och inte somnar på dirr när man kommer hem...

 

Nyaste inköpen. :

Att shoppa när man är deppig, är ju det farligaste... Men så värt.

 



Vill förklara mig lite.. Längesen jag skrev av mig.

Nu är det såhär, jag har haft fullt upp med att jobba. Det är mycket övertid hit & dit, även saker som händer privat, vilket gör att man helt enkelt inte pallar. Vänner har blivit besvikna på mig, för jag inte funnits där. Men om jag hade prioriterat vänner framför mig själv just NU, så hade jag nog fallit ihop. Det var längesen jag var såhär stressad, och har ont i magen varenda dag för att hinna med allt. Vaknar alltid med magont, för att både hinna med min familj, mina vänner, även mig själv. Är det så det ska vara? Det hoppas jag verkligen inte.

Mina närmaste vänner vet inte ens vad jag gått igenom de 2 senaste veckorna och hur dåligt jag mått pga vissa saker. Och ändå får man skit kastad på sig för man inte funnits där själv. FÖRUT va jag den personen som sket i mig själv, jag tog både pojkvän/vänner före mig själv, jag gjorde allt för dem. Fick jag nångång lika mycket tillbaka? Svar: Nej. Detta lärde jag mig för ungefär 1 år sedan, vilket har fått mig nu att börja tänka mer på mig själv. Kalla mig, ego, dålig vän osv. Men det är dig själv du ska leva med resten av livet, mår du inte bra kan du inte må bra med andra heller. 

Sen att man ser på facebook/instagram hur ens bästa vänner, kommer allt närmare andra personer och att man själv inte är lika viktig längre, det gör självklart ONT, men jag har väl mig själv allt skylla på? Eller allt som händer just nu som gör att jag inte orkar helt enkelt..

(Säkert massa stavfel i denna text, men skitsamma, ville bara skriva av mig lite...)
OCH.. Alla onödiga hat kommentarer raderas, så ingen idé att ens börja.

Life.

maybe baby

Funderar på att börja blogga igen, ser att folk fortf kikar in här varje dag, så lite intresserade är ni väl ändå då av mitt super roliga liv? *ironi* ... Aja, kolla in här snart igen :))))

 
 
 

---------------------

 

RSS 2.0