Inspiration till halloween, seeexi


Läkarbesök

Idag har jag varit hos läkaren på Karolinska i Huddinge. Lämnat lite prover, tagit ultraljud på hjärtat osv. Med andra ord: Förberedelser inför operationen på måndag (7 Oktober) Dem berättade hur allt kommer gå till, och kommer vara där 8.45 och få åka hem tidigast kl 19.00 på kvällen. Så ja...

 

American Crime

Jag som skulle sova tidigt idag men nej, råkade sätta på TV4 och där kom filmen "American Crime" tänkte somna lite lätt till den, men icke. Det hände så hemska saker och så var det sjukt spännande. 

Men oj vilken hemsk film, rekommenderas INTE att se innan man ska sova.. Nu vill jag bara gå å krama min familj, och tacka att jag har en sån fin familj. Och sen lider jag med alla som haft hemsk uppväxt eller hamnat i fel fosterfamilj. Som i filmen, hon blev slagen, hon blev fimpad på över hela kroppen varje dag, fostermamman ristade in saker med kniv på magen. Omg. Sjuk hemskt film.... Nej fyfan. Ska upp om 4h natti! /// från en förstörd tjej 

Michaela Forni

Det där är en typisk hjärta/hjärna situation. Antingen så följer du hjärtat och slänger dig in i det du vill ha eller så använder du hjärnan och håller dig borta från någonting du alltid kommer att vilja ha men vet aldrig är bra.

Min grymma helg!

Ojoj, vart ska man ens börja? Vilken grym helg, eller ja okej det var väl fredagen som gjorde allt. Kan berätta lite kort.

I fredags så fyllde Linus år, så det var bara att köra på (Skulle ju ta det chill med festandet men ne..) Jag och David möttes upp innan, kom med vår grymma present! Det var en Mintu och förfestspelet som spelades flitigt under kvällen btw ;) Haha. Sen ett kort där vi hade skrivit massa gulliga saker till honom! Kvällen där bjöds på massor av dricka, snacks, förfestspelet och andra ROLIGA lekar.. Haha! Spårad kväll redan då.. När klockan blev runt 10, var det dags att åka mot stan, jag blev fullare och fullare. Alltså dummare och dummare. Men väl inne på klubben träffade jag typ alla man kände, så himla kul! Vi var väl typ ett gäng på 30 pers där inne som firade Linus, om inte mer! Ja, kvällen hade verkligen ALLT. Haha!

Igår så mötte jag upp David och Linus för en fika och snack om gårdagen,uppdatera varandra om vad vi gjorde egentligen haha. Blev många chockade miner och mycket skratt. Sen blev min kväll lugn hemma med Matilda och Elias, myskväll med andra ord!

Måste bli bättre på att ta bilder, uää :( Ända bilderna som togs!

<3<3<3<3 Grattis på 21 årsdagen

Idag fyller den här snygga bruden år! Tack för alla galna minnen med dig, och för att du alltid finns där, för alla mina löjliga problem. I LOVE YOU! Ha nu en toppen dag.

 

Idag blir det fest för födelsedagsbarnet!

Ikväll blir det att fira Linus som har fyllt 20, så kul! Är så taggad på min och Davids present till honom också, wiie! Kommer iaf att börja hemma hos linus, sen blir det utgång på det! :)

 

lätt det bästa som finns


26 september

Idag har jag varit i Nacka Forum, kollat runt lite! Hittade inte ett skit, men tog en nyttig juice istället på Joe & Juice, mycket gottit! Därefter åkte jag till mammas nuvarande jobb i älta (Stavsborgskolan) Och hälsade på! Många kära ansikten var det, då jag jobbat på dagis innan, riktigt kul! 

Tog bussen till Tyresö C senare där jag mötte upp David för lite ärenden :D Så nu är allt fixat och klart tills imorgon woop woop! Nu är jag hemma och ska göra lite mat, sen blir det nog mys framför tvn. Så kallt ute nu, uuush..

 

25 september

Idag har jag gymmat, körde armarna idag. Fyfan vad jag är svag i dem, känner verkligen det. Helt sjukt! Därefter blev det en skön dusch och sen lite fix. Tog bussen in till stan för att möta min killpolare Jim där det väntades shopping för hans del. Jag var med som smakråd, och det var sjukt kul! :D Avslutade dagen med lite mat, sedan åkte vi hem. Nu är jag hemma och ska chilla resten av kvällen, skönt!

 

Blir alltid taggad av denna, haha så skön!

 

GYMGYMGYM

Godmorgon! Ska få i mig lite frukost, sen blir det lite chill innan gymmet väntar! :D Mådde illa hela dagen igår så blev ingenting igår, därför är jag extra taggad idag(!!)

 

Utkast

Idag så saknade jag dig. Lite. Tänkte på när vi låg hemma i sängen och bara skämtade om allt och grät av skratt tillsammans. Alla konstiga grejer vi gjorde, som när vi pussades och gjorde konstiga ljud med munnen samtidigt. Så sa vi, "tänk om nån skulle se oss nu".. Det är sjukt, jag kunde verkligen vara mig själv till 100% och vara helt cp och konstig och visste att du fortfarande älskade mig för den jag var. 

Nu för tiden tänker jag sällan på allt dåligt vi hade, utan ser mer allt det bra. Det fina vi fick uppleva. Allt det roliga. Varför tjatar alla hela tiden att tänka på allt negativt? Jo kanske för att man ska glömma och gå vidare. Men jag tänker bara på det bra nu. Vi hade en fin tid tillsammans, som ingen kan ta bort. Man kan radera allt, men inte minnerna. 

Jag funderade länge på om jag ens skulle våga posta det här, jag vet ju inte om du läser. Men jag hoppas du inte gör det, för jag vill ingenting med denna text. Ville bara skriva av mig. Och att det är okej att sakna.

! Snälla gott folk, misstolka INTE den här texten nu (!)

Besök min TUMBLR :

http://yoursnath.tumblr.com/ http://yoursnath.tumblr.com/ http://yoursnath.tumblr.com/

 

Ja






Ja






Fett seriös och Elias stökiga rum




Dagens

 

GYMMET

Blev ben & mage idag. Ska snart göra Squats träningen. 

 

GYMMET

Blev ben & mage idag. Ska snart göra Squats träningen. 

 

TRÄNA TRÄNA TRÄNA <3

Är så taggad på morgondagen. Upp tidigt för att träna med en kompis, äntligen!
Aldrig varit såhär taggad på träning i hela mitt liv, känns så jävla bra! :D



Fått hem lite saker från gymgrossisten!

Nu väntar jag bara på mitt proteinpulver, med iskaffe smak! :D. 

Helgen slut

I fredags blev det utgång, vart väl inte sådär jätte lyckat. Men helt klart minnesvärd kväll, haha. Igår så tog jag och Linn en liten roadtrip, åkte till Uppsala och hängde lite. Sedan lite buffé på det, satt finfint. Efter det åkte vi hem till henne i Märsta, där vi båda slocknade nästan på dirren. Helt döda haha.

 

Vad är en lugn helg?

Nej. Lugn helg finns inte längre. Blir utgång idag, såklart... Oväntat va?

 
 
 

Fredag

Godmorgon! Värker i hela kroppen, så funderar på att ta en vilodag idag. Har tränat varje dag sen i måndags nu, fast olika kroppsdelar varje dag, så kroppen får vila lite :) Men har fått höra massa att man ska låta kroppen vila och blabla, så får väl lyssna på det då! 

Planer för ikväll? Verkar som alla ska ut, och första gången är jag ej taggad på det. Tror det är för min träning, haha. Åh, men tänker inte sitta hemma iallafall.. Får se.

 

Beställt hem dessa :

 
Lite pills som ska göra en piggare och öka förbränning osv. Protein pulver (Ice Coffé) 


 

 
 

Beställt hem dessa :

 
Lite pills som ska göra en piggare och öka förbränning osv. Protein pulver (Ice Coffé) 


 

 
 

Favorit maten efter träning!




Träning




-----------------


träna äta sova

Godmorgon! Sovit som ett jävla as inatt, vet inte varför. Jag är typ övertaggad på att träna just nu. Efter att se resultat. Vet att det kan ta många veckor innan man ser resultat, I KNOW. Kan iallafall inte riktigt slappna av. Är överhypad, vill ha mina saker från gymgrossisten nu nu nu! 

Detta kommer bli en awesome höst/vinter, med mycket träning. Tagga taggaa!

Me and Linus :))

18 september!

Hunnit med mycket idag känns det som! Först blev det träning på gymmet, sedan tillagat en nyttig god frulle! Därefter lite mys, sedan iväg igen för att göra naglar hos en tjejpolare, det blev grymt! SEN har jag precis kommit hem från en powerwalk med mina bästa boys! :D 


Always fittness 24/7

Körde ett benpass samt magpass idag på gymmet. Gick as bra, nu hoppas jag på en fet träningsvärk! Hade lite träningsvärk imorse i benen, men inte så mycket.

 
 

Svar till Anonym

Killar gillar att ha lite att ta på, så fet är du inte, bara lite myskilon:)

SVAR: Nej jag anser inte mig själv som fet, men har lite fett på magen som jag vill ha bort. Jag vill ha en vältränad magen, samt kropp. Vet att killar gillar en tight kropp ;)

17 september

Godmorgon!

Eller ja, vaknade runt 10 och fixade lite frulle, sedan har jag vart hundvakt tills nu. Så himla mysigt! Jag vill ha en egen liten plutt... Ååh.. Aja, tänkte snart fixa lite för ett pass på gymmet, mina ben kan knappt gå men kör ändå ba!

 

*taggar mig själv för träning*

Jag har börjat få fet ångest när jag kollar mig i spegeln, pga min kropp. Därför är jag extra motiverad att komma igång med träningen på riktigt nu. Som idag; Träningspass 1h, powerwalk på 6km. Fortsätter jag såhär, kommer jag absolut bli nöjd, det vet jag. Gäller bara att hålla fast motivationen, inte släppa den.

För...
Ett träningspass gör dig inte "fit"
Lika som...
Ett "fettomål" gör dig inte tjock.



Powerwalk i regnet


Medans alla myser hemma framför tvn.... 

Träningspass på gymmet. Check!

Först lite uppvärmning på springbandet, sen blev det ett benpass. Jag kröp typ hem, värker i benen nu.
Fan va skönt att vara tillbaks. Kanske blir en powerwalk ikväll också, wihoo!K

Michaela Forni


Ett måste att se. "Studentefesten"


Kollade på den igår, sjukt rolig och tar tillbaks en lite när man tog studenten.
Den får faktiskt 4/5 - Väldigt bra film för att vara svensk.. (Hatar svenska filmer annars.)

Powerwalk!

Kom precis hem till Tyresö, och nu blir det en promenad på 6km!

(Outfit, TYP.)
 

Nacka är ett utav mina favoritställen i Stockholm

Precis varit ute på en långpromenad i Nacka, sjukt skönt och fint är det här med. Här vill jag bo! 



Min helg

Nu ska jag berätta om min super roliga helg! Hm nä. 

Men iaf i fredags blev de lite vin mys med grannen, sedan mötte jag upp en gammal killpolare å hans polare. Så drack vi vidare lite. Sedan drog vi in mot sommar för deras bartömning, va riktigt billigt - nöjd chey. Träffade massa kompisar där inne, så det var riktigt kul! Hamnade på efterfest sen slocknade jag på dirren vid 4-5(?) 

Igår mådde jag helt åt helvete, vet inte varför för brukar inte bli bakis när jag dricker längre men igår va de kaos... Skulle ha följt me mina bästa killkompisar på en hemmafest men kände att jag ej klarade det. Så blev hemmamys med familjen, det behövdes(!!!) 





du är för pinsam

 

Fredag den 13e, ojdå

Börjar må bättre, wiiieee! Ska hoppa in i duschen strax, sen fixa mig lite, sedan kanske det blir en tripp mot stan! Får se vad som händer ikväll, det är fortfarande oklart, men blir väl en sväng på systemet ändå. :D

 

Those who are heartless, once cared too much




-----------------

 

Powerwalk!

Jag är ändå nöjd för jag är sjuk! Gick inte så fort därför den tiden.. Hann med 3 trevliga samtal på vägen iaf!  


     

aw


Paket från Kina!

Fick min plånbok idag, efter typ 3-4 veckor. Som jag väntat! Riktigt snygg. Blir din för bara 29:-




Last summer - då var allt annorlunda

 

Get Lucky

Tror jag börjar gå åt rätt håll för att bli frisk nu, ska inte säga för mycket för då blir det hundra gånger värre. Men iaf, mår jag bättre imorgon blir det en tripp till stan för lite jobbsökande och lite shopping!

Nu blir det ett eller två avsnitt av The Big Bang Theory.
Yes, jag håller på kollar igenom alla säsonger just nu. Riktig serienörd här.

 

Lite frågor, wie eller nått

Namn: Nathalie Sander
Födelsedag: 27 Februari 1993
Vad tycker du om mest hos dig själv: Mitt hår, att det tål så jävla mycket, och det är rätt så långt nu!
Bästa egenskap: Pålitlig
Sämsta egenskap: Lat
Bästa du vet: Få en riktig lyckad spårad utekväll med vännerna eller vinna pengar!
Värsta du vet: Folk som inte svarar på sms (läs: snabbt) och kärleksproblem!

Sova ensam eller med någon: Med någon!
Är du kär just nu: Nej, men jag är intresserad.
Singel eller förhållande: Singel
Är kärlek något för dig: Inte just nu kanske
Tror du på kärlek i första ögonkastet: Ja jag gör ju det.

 

sjuk och tråkigt

Är fortfarande dunderförkyld, och så fort jag gör något litet ansträngande svettas jag ihjäl.. Fräsch tjej, yes. Antar att det är febern som fortfarande smyger sig på? Orkar inte va hemma, fan va tråkigt det här är...

Sminkade mig bara för att ha något att göra, och plattade håret med, lagom ansträngande....


 

Veronica Maggio sätter alltid ord på mitt liv. Typ.

Får ingen luft, blir knuffad runt
Jag dansar men jag känner ingenting alls
Allt går för fort, de andra drog
Andas, andas men det är för varmt

Jag är för full, du är för ung
Jag ser dig prata men hör inte ett dugg
Letar mig ut, blinkande ljus
Andas, andas, allting snurrar runt

De stänger men ingen bryr sig
Blir blind när alla lampor lyser
Mmm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder

Jag är så svag, ger dig en kram
Jag ser dig ringa men har inget val
Vi går på rad, suddiga barn
Barfota-fötter genom hela stan

Åh nej, nu ser du mig
Jag måste rota i flaskan efter mod
Jag är så hög, jag kunde dö
För jag kan göra det som ingen gjort, som ingen gjort

Kom, vi sover över

Jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv
Jag följer med dig hem ikväll

Vill inte vara själv

Blir blind när alla lampor lyser
Mmm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder


Mistresses

Kollar på den serien just nu på TV3. Gillar den skarpt redan, sjuk jävla spänning att leva sånt liv! 
Jag älskar dig.
- Det går över.
 

Som pricken över i:et. "Om att göra slut med någon" GRYM text.

Satt och kollade runt lite blogggar, och hittade den här texten. Värt att läsa vartenda ord.

13.06, 5 DEC 2008
Om att göra slut med någon.

Att göra slut börjar lite som ett myggbett.
Man ser aldrig myggan men när man upptäcker bettet så intalar man sig själv att det trots allt är sommar – det har alltid varit sommar – och därför måste det rimligtvis också finnas myggor. Men det kliar, och bettet växer och man kanske ligger på en filt i gräset bredvid varandra ändå och märker inte att det växer som en satans tumör och snart är myggbetten över hela kroppen, och det kliar det kliar som helvete men det är ju bra det ska ju vara bra det har alltid varit bra.

Men när man en dag kommer hem från en semester och man kysser inte honom det första man gör när man kommer hem – nej man säger istället ”men kan du flytta på dig” och så går man till sovrummet och packar upp väskan och han står bredvid. Tålmodigt, väntar på att väskan ska bli uppackad så man kan lägga sig i sängen och pussas tills det blir morgon.

Då är tumörerna överallt och runt omkring. Man ser dem inte. Man sminkar över dem och ler fast det är bara ett på låtsas.

Det är redan försent.

Och när jag och mitt ex gjorde slut – det känns som tio år sen men ibland som igår – hade vårt förhållande redan växt till något trasigt och bleknande.

Och när jag skulle ta sönder allting stod han redan i dörren och sa:
- Du ska göra slut med mig idag eller hur?

För båda vet att det redan är över. Att det har varit det så länge.
Och man gråter, man gråter för att man kan inte laga det längre.
Och man tänker att man älskar varandra, att man måste älska varandra.
Att man inte kan vara ensam hur kan man vara ensam det är en omöjlighet.
Och sen ligger man ner i sängen mittemot varandra och allting känns som om man bara varit ihop i en enda vecka. Och man gråter och man somnar och vaknar och gråter igen.
Och sen reser han sig upp och skriker och säger att jag vägrar jag låter dig inte göra slut.
Och man säger att okej, vägra mig det för jag orkar inte.
Det är inte värt det.

Och när han stänger igen dörren morgonen efter med en resväska och flyttar hem till sina föräldrar igen faller man ihop i en liten liten hög på golvet.
Ligger i fosterställning i något som känns som dygn.
Man tänker att det inte är värt det. För ensamheten är en olidlig känsla.
Och då är det bara en sak som krävs – mod.
Mod och ork.

Man måste orka resa sig. Man måste orka ta en liten buss till en liten vän och ligga i ett litet knä med en liten hand längs en nacke som säger att det här klarar du.
Vi klarar det här ihop.
Och jag hade en sådan vän. En vän jag i princip flyttade in hos. Och tillsammans började vi upptäcka nya saker. Saker man inte har tillträde till när man är i ett förhållande. Vi tillbringade varje natt i mörka rum i olika delar av stan. Jag festade tills jag inte kunde stå på mina ben. Kysste pojkar, hamnade på efterfester, dansade längs gatorna. Kände mig yr, hög, lycklig.
Ja. Lycklig.
För så känns det först. Som en befrielse.

När mitt ex ringde var jag kort.
- Vad har hänt med dig?
- Inget har hänt med mig. Jag mår bättre nu bara.
- Men sandra. fattar du inte att du bara mår sämre? Fattar du inte det?
Och jag blev arg och slängde på luren för att han störde mig i min dekadens.

Och en söndag, det var dagen efter påskafton så ringde min telefon och det var han.
- Sandra. Jag har träffat någon.

Och efter att vi lagt på satte jag på stereon på högsta volym, hämtade en askkopp från köket och mina cigaretter ur min väska. Och sedan lade jag mig i sängen och rökte tio cigaretter på raken.
Blundade, bet mig så hårt i läppen att det började blöda.
Och plötsligt kändes allt bara på låtsas.
Vad då träffat någon? Vi ska ju vara tillsammans. Det här är ju bara en liten paus tills vi ses igen.

Och sedan grät jag i två månader. Jag vaknade av att jag grät. Jag grät när jag lagade frukost (för det mesta åt jag inte alls), jag fylle-ringde honom och grät. Jag grät mig till sömns, grät framför hans myspace, grät på barerna, i sängen, framför tv:n, på pallen i köket.

Och när jag slutade gråta kändes hjärtat bara ihåligt.
Och alla ursäkter för att få tag i honom kändes som vettiga.
Och jag fikade med carl fredrik och jag sa till honom att tänk om det aldrig går över då? tänk om jag dör så här och förstört allt ihop?
Och carl fredrik sa att det är inte så. det kommer att gå över.
Men det kändes inte alls så. Det här skulle aldrig gå över.
Och jag tänkte att okej. Jag får väl ta det. Jag får klara av att vara olycklig i resten av mitt liv.
Och så kände jag länge. Länge länge länge.
Och det var en känsla jag lärde mig att acceptera. Att alla pojkar var lite sämre än honom.

Och tiden gick och det blev andra årstider, ja flera olika årstider.
Och en dag hörde han av sig. Och han undrade om vi skulle ses.
Ta en öl – vi var ju vänner nu.
Och jag tänkte att det klarar jag. Jag måste det.
Jag satt hemma och svalde och svalde för att orka men när jag träffade honom var det inte han jag träffade.
Det var inte han.

Och det var väl då jag förstod. Att acceptansen var ett sätt för kroppen att orka gå vidare. Och utan jag hade märkt det så hade det slutat göra ont.
Och jag tänkte på vad min mamma sa till mig dagen efter han och jag hade gjort slut.
- sandra du kommer inte dö. du kommer inte att dö därför att människans grundinstinkt är att överleva. och du kommer också att göra det. För att du måste.
Och det är inte svårare än så. Kärleken är flyktig.
Det finaste som finns kanske och det vackraste som uppfunnits.
Men det betyder inte att man inte kan återuppleva det.

Och att göra slut handlar om mod. Att kommer över handlar om ork.
Och nu är han som ett fint litet minne i mitt hjärta. Tobias. Och jag tänker på en nittonårig Sandra och jag vet att han passade för just henne.
Men inte för mig. Inte nu.

Och det är min historia om att göra slut.


Från : http://rodeo.net/niotillfem/2008/12/om-att-gora-slut-med-nagon/#sthash.fxnzc5O0.dpuf

.


följ mig!

 
Följ min blogg med Bloglovin

Nacka forum

Har varit i Nacka forum på en liten lunchdejt med Freja. Sjukt gott var det! Men kunde inte stanna länge då det kändes som jag höll på ramla ihop. Sä ikväll är sängen min bästa vän. Och även Ipren å halstabletter!


ett halvlångt inlägg från en trött och bakis tjej som kanske börjar blogga igen. tjoho!

Godmorgon, från en trött och bakis tjej, heyhey! Tror det blev lite för mycket av det goda igår. Hade lite chillkrök hemma hos mig igår med Freja och så kom ***** med hans kompisar också, riktigt trevligt! Sen kom David och Linus å joinade oss! Sen drog vi vidare till nån hemmafest, som var lite sådär segt.. Så kvällen slutade hemma hos Josefine, min nyaste bekantskap. Från att hata varann, till att älska varandra. Ah men se där? Allt går att lösas! ;)

Måste bli bättre på att ta bilder känner jag, främst för min egen skull för sjukt kul att titta på sen. Men om jag ska börja blogga igen som vanligt så behövs det ju också! Det är ju NÅGRA FÅ som kikar in här varje dag iallafall, så några måste ju vilja att jag fortsätter blogga så ni kan ha koll på mig. :D

 




Världens bästa killkompis kom med detta igår när jag var så sjuk! Underbar vän.


Värsta natten på länge...

Somnade kanske vid 10-11 igår, vaknar redan igen vid klockan 2. Jag är kokhet, hela kroppen skriker av smärta och en täppt näsa på det så jag inte kan andas.  Hade glömt bort att det är såhär hemskt att vara sjuk. Fyfan. Och jag som hade massa planer inför helgen. Jävla skit.... Mår inte bättre idag kan jag ju säga..

Inlägget under var det någon som frågade "Riktat mot någon speciell?"
Svar till dig:JA.
 
 

värt att läsa

 

Livet leker på bra!

 
 

Vi är som de tre musketörerna!

Håller alltid ihop, stöttar alltid varann, gör galna saker tillsammans, alltid vi 3! #Alkholpartiet


RSS 2.0