Har nog världens bästa vänner!

Igår var det meningen att mina kära vänner bara skulle sitta hemma, men efter mycket tjat och övertalelse från min sida, till Freja så följde hon med mig. Sen hängde även Linus och David på fast dem skulle jobba idag. Jag känner mig bara så glad över att jag har så fina vänner som finns där för mig. Ni är bäst!

Sen hade jag även ett långt välbehövligt samtal idag med min fina Linn, galet bra! Världens finaste kusin/syster. Jaaaao, detta inlägg är till mina bästa vänner som alltid finns där. Bästa ni.

Kärlek.

Untitled

best friends forever | Tumblrbest friends forever | Tumblr

Blääää!

Uäää. Saknar min lilla plutt så mycket. Hade henne nästan i ett HELT år. Hon gillade mig första gången hon träffade mig dessutom, blev alltid så himla glad. Sjukt att man kan sakna en hund så mycket(?) Men hon blev som en familjemedlem. Jag hatar att mitt ex tog tillbaks henne och smutskastade vår familj. Sjukt omoget beteende från hans sida. Och nu gör allt för att jag inte ska få träffa henne ens.

Drömmer till och med om henne, haha.. Nej blir så ledsen bara och besviken....


........................

Det här kan bli jävligt bra alltså, wiiie.

 

Luckiest Girl On The Planet

 

---------------

Gårkvällen blev helt okej. Började bra, men slutade inte lika bra... Orkar inte gå in på detaljer, menmen. Vi började föra lite på arken som vanligt, sen blev det magenta för mig å Freja. Efter det började det hända lite saker som ej var så kul... På hemvägen fick jag även sällskap av en gammal klasskompis och hans kompis, lite kul sådär när man träffar gammalt folk. Var hemma runt 2 halv 3, somnade på dirren.

(ända bilden som togs igår tyvärr, min snygga vän david. HAFFA! : )
 

Ikväll blir det fest med mina favoriter!

Ska träffa David och Linus ikväll för lite trevligheter, sedan kanske Freja kommer också. Wiii äntligen! Saknat mina partyboys och min frejish! Jag trotsar min lilla sjukdom som jag har och går ut och har kul ändå. Fortsättning följer.....

 

Bästa serien!!! Pretty Little Liars

Gaaaha, drömmer till och med att jag är med i den och får reda på vem som är "red coat" Haha vafan liksom?

Two can keep a secret if one of them is dead.

<3


Vilken rolig natt, not!

Villken rolig natt, not! Först somnade jag runt 11, vaknade vid 2 och hade smärtor i hela magen, jag typ skrek av smärta nästan, trodde jag skulle behöva ringa ambulans, men sen så somnade jag tillslut.. Vaknade sedan vid 5 av att hunden som vi passar, står framför mig och vill busa med mig, hoppar runt i sängen och håller på. Jag försöker lugna den och gör allt, men nej inget hjälper. Rastar hunden och ger den mat, fortf helt lekfull... Så jag "halvsov" fram tills 9 då slocknade hunden.

Så idag är jag lagom dööööd kan jag ju säga.

 Morgonmys #taffspårumpan #trorintevårtförhållandekommerattfunka #hehe

bebis

Nu ska jag och plutten sova, puss!

 

I don't care, I love it


Beställt ny plånbok för bara 27kr!



men du är som fiende, säger att allt är bra

Vaknade halv 9 imorse, gick upp och fixade lite. Sen iväg för att fixa några saker, sen nu är jag hemma igen. Så sjukt tråkigt, är helt fast hemma, kan inte göra ett skit... Hoppas svaren på proverna kommer snart iaf..

 

--------------------------

Godmorgon, ska iväg till läkaren om ungefär 2h, äntligen! Har mått så jävla dåligt i snart 1 vecka nu, orkar inte mer! Blev ännu värre när jag landade i Sverige, konstigt nog(?) Aja, får se om läkaren kan hjälpa, dem brukar vara rätt värdelösa i Sverige, tyvärr..

I turkiet fick man liksom köpa p-piller utan recept och sömnpiller, man ba mm... Bra där. 

(Känner mig såhär, detta var i bilen på väg hem i fredags)

Alanya 8/8-15/8-13

Detta var min första riktiga "festresa".
Och det var verkligen sjukt kul. Krogen utomlands är hundra gånger bättre än i Sverige.

Ett exempel: Vi hade suttit och druckit hela kvällen med några danskar, vi var sjuuuukt fulla. Vi kommer in på krogen, beställer massa drinkar och vattenpipa, efter ett tag råkar nån av oss välta hela vattenpipan så den faller i tusen bitar och alla våra glas (HAHA) Dem som jobbar kommer fort och soppar undan allt och ger oss ett nytt bord på dirren.
Hade det varit hemma i Sverige hade vi åkt ut med huvudet före för längsen, haha.

Vi hade som sagt All Inclusive 
på hotellet, så på kvällarna förade man alltid innan utgång. Ibörjan fick man lite vodka å mycket läsk, i slutet hällde dem typ bara vodka å en matsked läsk... TYP. Så ja, gissa om vi blev fulla. Maten på hotellet var inte mycket att hurra för, oftast samma mat. Jag levde typ på vattenmelon å pommes haha. Annars så var hotellet bra i sig!

 

ska försöka komma igång igen!

Tänkte försöka komma igång med bloggandet igen, wohooo. Hade det verkligen toppen i Alanya, träffade på massa nya människor, vi hängde med ett par danskar hela veckan så det var verkligen kul!

Bjuder på deeeen, ser ju helt inlove ut, haha!

heeeeyyy

 

Jävligt bra resa!

Kom hem i torsdags, fast på natten. Åkte från hotellet 19.00, hemma klockan 3 (till fredag natten) Vi var så sjuuukt döda. Men oj vilka minnen vi har från resan, sjukt bäääst!!

 

spontan resa sådär ba <333333

 

RSS 2.0