Läkare->Sjukskriven->Vila

Har varit hos läkaren idag, blivit sjukskriven en längre tid.. Ska ha möte med chefen & AF imorgon, som det ser ut nu blir jag inte kvar på jobbet, då jag måste låta hälsan gå före... frown  Jävla kropp, så fort jag blir helfrisk ska jag börja träna igen, ska verkligen träna upp ryggen nu, ett måste då man sliter ut ryggen på alla jobb!(nästan).

Jag är iallafall glad, har funnit vänner för livet tack vare detta jobb, aldrig haft så kul på ett jobb som jag haft det här. Kollegorna är dem bästa nånsin , alltså wow, vad kul vi haft på bara ett halvår! Aja, nu är det bara att ta nya tag och försöka hitta ett jobb som passar mig just NU. Wish me luck!

Jag och mamma lyxade till frullen idag efter mitt läkarbesök, det behövdes! 

 

såhär kommer min framtida dotter se ut, lätt. ;)

 

--------------

Fortfarande folk som kikar in här varje dag, kul! 

Något som inte är kul, är att jag inte har speciellt tur med livet just nu, detta har varit mitt sjukår, har spenderat massa tid på akuten och vårdcentraler hit och dit. Igår fick jag åka in med ambulans till akuten för vi trodde det var något fel på mitt hjärta igen, men som tur var det inte så. Har fått nån infektion i bröstkorgen, spridit sig från ryggen tydligen.

Allt jag längtar är till 2015, ett nytt år framför mig. Det kan bara bli bättre..
Ska försöka komma igång med bloggandet igen, nu när man ändå är hemma så mycket...

 
 

RSS 2.0