HAha.

" Min favoritlåt är Nathalie, do you feel like i feel nathalie "

Kan inte mer än älska livet!

Har festat hela helgen trots sjuk.. Klarar inte av att sitta hemma längre, helt sjukt. Fredags blev det iaf grillning med fina vänner & familjen, och massa dricka på det eeeeeehe. Igår så var jag och Freja ute, blev föra på Göta Ark (Bästa förar ställe lätt, billigt och snygga boys tja) Sen drog vi till café opera och dansade hela kvällen, mötte Sandra där också, som jag saknat henne, min fina jobbarkompis! <3 Seeeen mötte jag även på flera av mitt exs kompisar där inne. Hm, hur är det där att hänga me sitt exs kompisar egentligen? Men dem var trevliga & sköna så det var riktigt kul iallafal! 

Bästa komplimangen av en göteborgare "Du är så sjukt känslokall", Haha. Klart man är det, så man lyckas med allting. Men sen tyckte han även att jag var sjukt trevlig för att vara en Stockholmare. Wooop!


 

Du kommer aldrig hitta någon som mig, fast du vill

 

<3<3<3

 

---------------

Sindy Loves Greyson xo | via Facebook

att bli bedragen - i mina ord.

Det var en helt vanlig kväll. Förutom att han var på fest, personalfest. Och jag var hemma som vanligt. Satt alltid hemma och väntade på honom. Jag visste att på personalfesten var det en tjej som jag länge oroat mig över, men som han har skrattat bort och sagt att hon är ful och är ingenting i hans ögon. Redan 2 veckor innan den här kvällen kollade han djupt in i mina ögon och sa "Jag skulle aldrig kunna vara med någon annan när jag har dig, skulle aldrig kunna vara otrogen" Och just i det ögonblicket, allt kändes så himla äkta när han sa det.

Tillbaka till kvällen - En bild kom upp på facebook, på dem två, väldigt närgående var dem. En klump i magen och tårar i ögonen började jag ana något redan där. Men jag sa åt mig själv att skärpa mig, klart man ska få ta kort med sina vänner och ha lite kul. Det visade sig bara att vi tyckte kul var två olika saker.

Jag hörde inte något från honom på hela kvällen, eller natten. Jag ringde några hundra gånger. Inbillade mig att något hemskt hade hänt därför han inte svarade.

Jag vaknade tidigt nästa morgon, slängde på mig en tröja och ett par shorts. Tog busskortet och var på väg att gå, då jag hör mamma ropa "Vart ska du?!" Jag ska till X han har inte svarat på hela natten, jag måste dit. Jag hörde hur orolig hon blev och sa att hon skulle skjutsa mig så jag slapp åka ensam. 

Det visade sig att han inte var hemma, han var hos sin moster, där vi skulle fått bo ensamma i en hel vecka. Jag gick ut från bilen med en klump i magen. Knackade på dörren. Ingen öppnade. Knackade ännu mer. Jag hör någon från trappen komma. Han öppnar. Där står han i shorts med bar överkropp.

Jag frågar om jag får komma in. Han säger genast nej. Just i denna sekund förstår jag. Hon är där. Jag frågar om hon är där inne. Han svarar ja. Jag får panik och tror genast det värsta och han blir arg för att jag tror något sånt om honom. Och säger bara att HON tog hand om honom över natten för han var så full osv. I det här läget har jag redan börjat slå på honom och försöker komma innanför dörren. Då kommer mamma ut från bilen för hon hade hört smällar, sa hon. Jag berättade genast vad som hänt och att han faktiskt inte var otrogen. Mamma var säker på sin sak och ställde honom rakt mot väggen och fick honom att erkänna. Ja, han hade varit otrogen.

Där sprack hela min värld. Först kom ilskan fram och jag slogs och knuffade honom och gjorde allt för att få komma in och slå ihjäl tjejen. Jag lyckades inte. Jag sprang därifrån. Kan lova att om det hade varit en tågstation där hade jag varit död nu, eller en motorväg. För jag sprang rätt ut på vägen, inget hopp, ingenting kvar. Vad skulle jag göra nu? Han var ju hela min värld? Jag levde ju för honom? Vad är det här, det här händer bara i filmer inte i verkligheten. Tusen tankar snurrade när jag sprang iväg. Jag ramlade ihop och höll på att spy. Kunde inte andas, kunde inte få fram något ord alls. 

Han sprang efter mig och bärde mig tillbaka. Jag var fortfarande fast vid att jag skulle in genom den där förbannade dörren. Men lyckades inte, nu bärde mamma bort mig och sa att vi skulle åka därifrån och lämna svinen. Jag gick motvilligt med på det, fast jag så gärna hade velat vara kvar och gjort illa dem båda.

Jag sa samma ord på gång, jag andades knappt, jag grät och grät och grät. Skakade. Slog mig på bilen för att känna något annat just i den sekunden. Ingenting hjälpte. Åt sedan inte på 2 veckor, aldrig mått så dåligt i hela mitt liv.

midsommarafton!

 

Bra midsommar ändå!!

Dagen igår började med att mitt hjärta fick jätte hög puls som vanligt, va SÅHÄR nära på att åka in till sjukan. Men knarkade massa medicin så det hjälpte. Sen ringde jag kryssnings skiten för en sista gång och kolla så allt stämde. Nej. Jag fick inte åka med för jag är 20, man måste vara 21. Besvikna tjejer fick vi avboka det vi sett fram emot mest...

Vi drog iaf ner till slottet, sjukt mycket folk, träffade på massa man kände. Hängde med familjen först, sen träffade jag mina bästa killkompisar! Efter det, så drog vi hem typ runt 5-6. Blev grillning och ännu mer dricka på det! Lite senare bestämde även sig Ewelina för att komma, så det blev riktigt kul!

När klockan började bli lite mycket, rörde vi oss till nån seg hemmafest som vi sedan sket i. Virrade runt lite här och där i Tyresö när vi sedan beslöt oss att dra in mot stan för nån hemmafest där. Riktigt kul & massa boys, yäääh korvfest när den är som bäst! Sen kom även Carro hit, så kul att träffa alla på en dag!


 

true shit

"Är man med om ett stort svek i en relation, så dör en liten kärlek av den. Nånting dör."



<3<3<3 VPD

Kollat klart alla säsonger av Vampire Diaries nu. Åh världens bästa serie, lätt!
Vad ska jag nu göra med mitt liv? :))))

Facebook
Kan inte sluta gilla Caroline & Klaus... 

Kiss: when two lips pucker... | via Facebook
Hatar dock Damon & Elena............

Life

 
 

det trodde du aldrig

 

Funny how everything goes your way when you stop giving a fuck

 

my other half for real <3

 

I helgen bor jag hos den här fina människan!

 

Bekännelser



Jag får hjärtklappningar om jag tar koffeintablett, ändå äter jag det?

Förra året åkte jag in med ambulans för mitt hjärta hade puls 170, man ska ha 60.

Jag hade en katt när jag va liten, efter vi avlivade honom blev jag allergisk mot pälsdjur.

Kaffe kan vara det bästa som finns att dricka på morgonen.

När jag var mindre, 7-8år hade jag världens dödsångest. Kunde ligga och gråta för jag var rädd för att dö. Eftersom man då redan fått veta att man bara lever 1 gång.

 

köra köra! det går bra nu

Kört till Heron City, kört till och runt i stan. Det går bra nu kompis!

 

Från i söndags! Love my bestieeee

 

Livet leker

Sjukt bra kväll igår!

Började med att dricka lite smått med Natalie, Rebecka, Tina, Micke och min granne Lina. Sen blev det massa kubbspelande! Efter ett tag kom det ett gäng killar som joinade oss ett tag, haha sjukt kul jag ropade hit dem.. Därefter kom David och alla hans kompisar och joinade oss, så blev mycket skrik & skratt med kubb! Det blev mer dricka, shots på shots. För fulla så drog vi på Curres, det var riktigt kul alltså, släppte loss och dansade hela natten, galet kul att så många hängde med!

 

Älskar livet!

Allt känns så himla mycket lättare just nu. Känslan att vara fri, bara tänka på sig själv, kunna umgås med vem man vill utan att den blir sur. Åååh, så sjukt härligt livet är som SINGEL! Ser par ute, först blir man lite små avis, sen tänker jag direkt på alla bråk och tjaffs man har så tänker jag så jävla skönt att slippa!

Alla mina vänner säger att jag är mycket mer öppen, gladare och lyckligare nu utan honom. Det känns verkligen! Sommaren kommer bli grym med alla nya & gamla vänner man fått/fått tillbaka! <3 


glassar i sverige jaaaaao

Igår hade jag en awesome dag med mina boys! Vi drog till Alby i tyresö och glassade lite. Sedan blev det lite fint bakiskäk på pizzera hörnet. Därefter blev det kubb. Riktigt bra dag/kväll Linus & David!


hejejhehej


lite söndagshumor




yeeeeeeeeeeeeeees

Hade en sjukt bra dag igår på grönan. Kanske borde börja hänga där oftare? Sjukt skönt folk osv på barerna. Mycket ögongodis också för den delen ;) Träffade även min kompis som jobbar på grönan, tog en fika med henne innan hon började sitt arbetspass, fanns hur mycket gossip som helst att prata om! Haha sjukt vad mycket vi missat om varandra sen vi sågs........

Sen en jävligt kul sak var att sitta på bussen hem, lyssna på massa killar som sitter och pratar om hur en tjej ska vara för att man SKA kunna ha förhållande med henne. Hon måste tydligen ha KURVOR, annars går det verkligen inte, då ska man bara ligga och dra typ (?) Intressant killar.....


Min fina vän Nathalie, snyggt namn!
;
Jag och frejish festar till det lite på grönan, så gott!
Min sugleksak... Eh va?

RSS 2.0