making up for teenage crime

moahaha.


!!!


Carry on smiling And the world will smile with you

:)))

 

<333333


Farsta Centrum

Övningskörde till Farsta Centrum idag i regnet, måste ju träna på det med. Hehe, gick as bra! Börjar verkligen bli bra på själva körningen nu. Körkort till sommaren? Hoppas på det!

Jag köpte iaf nya träningsskor, så nu är allt inhandlat som jag behöver för att gymma så nu kommer det kännas ännu bättre att bara kötta på! Wiiie. Ikväll blir det mys, mors dag! <3


tänk på det idioter!


-------------------

Tänkte försöka komma igång med bloggandet igen. Det är trots allt några få som besöker den fortfarande hihi. I fredags träffade jag Freja och så hade vi chillkväll med vattenpipa och lite dricka, hur mys som helst! Senare blev det krogen och så mötte jag upp en gammal killkompis, dansade och hade kul! 

Igår var jag så bakis så sov hela dagen, sen ut på kvällen och körde kubb med lite skönt folk! Riktigt bra helg. Idag ska jag kötta på gymmet och få bort allt fett. ;)




 

hör aldrig av dig mer

Att en människa som har stått en så nära har mage att förstöra så himla mycket och smutskasta sönder. Nej, fyfan. Det är fan overkligt och jag slutar aldrig chockas av människor.

@ Riga







Tar sån jävla td att ladda upp bilderna, så nu orkar jag inte mer. Resan var sjukt behövlig och känslan att vara onåbar är faktiskt ganska awesome. Spontan resa - awesomeeeee.

Kryssning till Riga ikväll!


-----------------

Skulle göra allt för att få komma iväg från Sverige en vecka eller några dagar. Men nej, bara för det så ska ingen kunna eller ha tid. Såklart kompizar. Blä. Snart är det dags för min operation för hjärtat också, lite nervööst..

 

Så himla fina


No, I'm gonna change your life. I'm that girl


----------------------

Man kan inte säga vad som helst till en, någonstans går gränsen. Du nådde den för längesen. Glöm mig nu bara, behöver inte såna som dig i mitt liv, det här påminner mig om varför vi gick skilda vägar. Usch.


vad är ord, om du ändå inte menar dem


outfit


Mm


Allt såg så annorlunda ut för 1 år sedan.

... Vem hade trott att det skulle bli såhär?

 

fueeeeL


tjabbbaaaa


--------------

Ska jag vara ärlig, blir jag bara mer och mer besviken på folk. Och tappar hoppet om alla. Just nu är jag sjukt besviken på en så kallad vän, och han vet redan om det. Jag vet själv att jag är en jävligt bra vän, jag ställer alltid upp och skulle inte ens tvivla på att åka hem till en vän mitt i natten för den mår skit. Det är nog det som är felet, jag ger för mycket.

Förutom dem deppigheterna, så satsar jag stenhårt på gymmet nu. Igår blev det träning morgon & kväll. Samma nu, ska strax te gymmet och skippar utgång today. Men imorgon kommer en fin vän från Göteborg (Som jag dock aldrig träffat..) så då blir det utgång! Får väl köra extra hårt idag då... Ehe.


RSS 2.0