<3

 
 

?!?!

Man tror man vet vem personen är som man har levt tillsammans med i ungefär 1 år, man har delat allt, hemligheter, allt sånt. Tills man får reda på något helt annat om personen, som den suttit och ljugit om.. Eller ja i detta fall, lämnat dem smaskiga detaljerna bakom sig. Jag önska jag kunde skriva ut här om va de handlade om, men jag har för stor respekt för han och hans familj, så jag gör inte det. Detta är bara helt sinnessjukt.

Jag har inte ens ord för detta, jag fattar ingenting



Funderingar

Jag tycker en grej är väldigt kul, nej nu ljög jag, det är inte kul alls. Fast ändå ganska komiskt. Min stora första kärlek var otrogen med en av sina bästa tjejkompisar som jobbade på samma jobb, efter det har jag haft svårt att lita på folk, och att killarna jag träffat ska ha tjejkompisar, har varit väldigt svårt.

.. Sen nu när jag och mitt ex gjorde slut, fick jag reda på att han blev tillsammans med en av sina bästa tjejkompisar som även jobbar på hans jobb. Innan allt detta hände, har jag sagt att jag sett att nån av dem varit intresserade av varandra, men dem båda har bara nekat som gången innan, och snackat skit om varandra. Tror jag har en förbannelse över mig eller något..

När ska man ens kunna lita på någon? Man måste ju kunna ha tjej/killkompisar. Och som jag själv, har jag mest killkompisar och skulle aldrig ens röra någon. Bor med en killkompis nu, och många tror att vi är tillsammans eller håller på, men vi har aldrig ens rört varandra. Och det är så sjukt skönt att ha en sån relation, bara kompis och inget annat. Vi pratar om allt, killar tjejer och allting. Och så kommer det alltid vara. Mina vänner är bara vänner, inget annat. Tänk om folk kunde hålla sig till det? Visst att man kan utveckla känslor till sin kompis och få ett bra förhållande, men tänk på det innan ni skaffar förhållande med någon annan eller redan har det då, och ljug inte för varandra.. SÄG som det är.

/Less chey

 


RSS 2.0