Mitt 2013 lite kortfattat.

Vilket år det har varit. Detta är nog första året det har hänt så himla mycket på en gång. Jag har hittat vänner för livet, tagit upp vänskap med gamla vänner, fått nya vänner. Som person har jag blivit mycket mer öppen och social. Mer säker i mig själv. Känt lycka att vara själv första gången! 

Fått kontakten tillbaka med min pappa och lillesyrra, och den är nu bättre än nånsin. Jag känner mig så himla lycklig över det. 

Gjorde slut med mitt ex efter 2 år tillsammans, vilket inte var det roligaste. Och sen nu i efterhand har jag fått reda på massa saker jag inte visste, och det skär lite i mitt hjärta.. 

Annars så, har jag mest levt med vänner och satsat på träningen detta år. Killar kommer och går, så är det verkligen. Nej, känns så skönt att ha mina finaste vänner, familj och träningen <3

 

:D

Gott nytt år alla fina <3

TAGGAD

Är så jävla taggad och glad inför imorgon. Hade nyss ett as grymt samtal, så himla taggad!!!!!! :D

 
 
 

:):)

Startar dagen med huvudvärk och en halsont som gör svinont. Menmen, tog mig igenom jobbdagen iallafall. Nu är jag hemma, ska bara äta massa gott ikväll och ta det lugnt. Haha, Linus min kära kompis skickade precis en snapchat när han sjunger "Do you feel like I feel Nathalie" Hahaha dog lite. 

Imorgon så är det dags för nyårsafton. Jag kommer att fira med mina absoluta bästa vänner samt deras kompisar/flickvänner osv. Kommer börja med en fin middag med allihopa sedan förkrök på det. Sen har vi lite alternativ att välja mellan vart vi drar senare, Så allt kan hända imorgon.

Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig..... 


....

Alltså, tycker så jävla synd om tjejer som tror på allt en kille säger. Går runt och smörar för tjejen, sen till alla andra säger han något helt annat. Helt sjukt. Jag skulle bara vilja säga till hennes face vad han egentligen säger om henne bakom ryggen,.. Men om jag gör det, är ju jag en "dålig" människa tydligen. 

Blir så frustrerad så var tvungen att skriva av mig lite.

Lördag och söndag

Jätte bra och rolig kväll igår, var verkligen kul att träffa Carro & Jimmy igen, och deras killpolare. Vi pratade om allt, skrattade och hade allmänt kul, som alltid! Vaknade upp imorse, och kan säga att jag har ju mått bättre.... Alltså, efter nyår blir det inte dricka på ett jävla bra tag. Då ska jag verkligen satsa ÄNNU mer på träningen. 

Idag har jag bara tagit det lugnt, gosat med hunden. Elias åkte även till Dalarna idag, så jag och mamma har haft lite ensamtid, tända ljus och ätit en god middag. Jätte mysigt verkligen! Ikväll blir det sova tidigt, för imorgon är det jobb som gäller.! :)


 
 

Lite update

Sitter på bussen på väg in till stan för att möta upp en tjejpolare för lite gofika! Sedan ikväll blir det hem till mitt ex's kusin och hans tjej, för lite chillkrök. Saknat dem massor, så kul att vi ändå kan umgås trots allt som hänt. :) Ska bli riktigt kul att träffa dem igen!

Igår spenderade jag kvällen på bästa sätt, med mina favorit killar och skräckfilm på det. Fick hålla i deras hand som tur var! Haha. 

Snyggaste hunter stövlarna är på oxå!



Lite update

Sitter på bussen på väg in till stan för att möta upp en tjejpolare för lite gofika! Sedan ikväll blir det hem till mitt ex's kusin och hans tjej, för lite chillkrök. Saknat dem massor, så kul att vi ändå kan umgås trots allt som hänt. :) Ska bli riktigt kul att träffa dem igen!

Igår spenderade jag kvällen på bästa sätt, med mina favorit killar och skräckfilm på det. Fick hålla i deras hand som tur var! Haha. 

Snyggaste hunter stövlarna är på oxå!



FREDAG

Längesen man var såhär trött, men det är bara att kämpa sig upp komma till jobbet med ett gott humör och glatt léende, det är ju trots allt fredag idag. Och nyår börjar närma sig! 

Nyår är väldigt speciellt för mig. Det var på nyår jag träffade min stora kärlek för första gången (Ja, mitt ex). Den kvällen var magisk, som han brukade säga. Men nu får vi se vad denna nyårsafton har att erbjuda.


Pusssss

 

röömp

 
 

Torsdag

Ingen utgång för mig igår, vilket ändå kändes helt okej. Pågrund av min allergichock stannade jag hemma. Imorse gick jag upp tidigt, träffade pappa tog en fika, sedan träffade jag även min lillesyrra ett tag! Nu är jag hemma och laddar upp för ett gympass, känns så bra att inte vara bakis!

( Morgon formen, som bäst, och smutsig spegel på det :)))
 

25 december

Fick massa fina paket igår, jätte lyckad dag/kväll. Firade självaste julafton hemma hos mormor, där det väntades god jul mat, glögg och kalle anka! Sedan blev det hemåt och öppna alla paket. Jag älskar att GE paket, älskar mer att ge än att få, haha sjukt kul ju. Sedan till kvällen kom mina 2 favorit killar, så då fick jag ge deras paket! :) Dem fick en varsin snygg skjorta och en varsin ros! 

 

23 december avslutades på bästa sätt!

Bättre avslut på dagen / kvällen, kunde jag inte fått. Linus & David kom hit och vi spenderade kvällen tillsammans, med julmusik, PH, massa skratt och prat. Vår fina trio, föralltid! <3 Nu ska jag sova, imorgon är det julafton... Sjukt känns ej som det, men men tagga till. God Jul på er!

Härlig bild från Norge! Så mycket lycka i mina ögon.
 

:)

Jobbat sista dagen innan jul nu, känns riktigt bra! Har pecis varit och tränat med min kära pappa. Gick jätte bra, gav min julklapp till honom och lillesyrran. Ikväll blir det bara massa mys innan julafton! 

God lunch idag med mamma,! :)

 


 
 

BFF.

Min fin fina vän. Du är absolut min bästa tjejkompis. Du har ställt upp så mycket för mig, som ingen annan har. Du är en sån vän som verkligen "offrar" sig och finns där. Vi är väldigt olika, men ändå har jag alltid så kul med dig och kan prata om allt med dig utan att du dömmer mig eller så. Tack för att jag fått lära känna en sån fin tjej som dig, dig vill jag ha som vän hela mitt liv. Du är så sjukt bra. Finns hur mycket som helst att skriva, men vill bara att du ska veta att jag älskar dig och du har en stor betydelse i mitt liv!

 

.

Alla julklappar är nu köpta, känns sjukt bra. Riktigt nöjd över mina köp! Blev även två julklappar till mig själv, kände att jag var värd det. msn_smiley_063 Har även hunnit träffa min fina Linn ett tag! Och tränat, gick inte sådär jätte bra på gymmet. Men alla har vi dåliga dagar. Nu väntas taco-mys med familjen. Imorgon är det jobb som gäller!

 
 
 
 

söndag

I fredags var jag hos matte där det va lite chillkrök, mycket trevligt och bra folk! Sedan väntades det fest i Trollbäcken, men drog nästan lika fort som jag kom. För mycket unga, jag kände mig som en gammal kärring....... Aja, ändå bra kväll. 

Igår hade jag myskväll hemma, med min lilla Doris, sedan blev det sova tidigt. Sjukt skönt! Idag ska jag te Forum för att handla julklappar, sedan blir det träning ikväll! Wii

 

-

 

Dagens bekännelse

Har blivit så sjukt dålig på att svara folk, på sms eller facebook osv. De ända säkra ställerna jag svarar på just nu är i telefon haha om det nu inte är dolt ;). Skäms lite, för ibland skriver folk viktiga saker och jag glömmer bort det.. Och vissa dagar orkar jag helt enkelt inte svara, blir typ stressad (??!) Sorry till alla som blir sura för det.... Ring mig istället, heeeeeehe.



Tröttttttttttttttt

Är så jäääävla trött. Imorse kunde jag knappt öppna ögonen. Somnar tidigast halv 12, går upp vid 7. Kommer hem runt 6 varje dag. Önskade att jobbet låg närmare, tar ju typ 1h att åka nästan, så det är lite segt. Men annars är jobbet skit kul, får göra massa roliga saker och börja kunna det mesta nu. 

Köpte hårfärg idag, en askblond så ska färga utväxten nu (som är mörk som satan usch hata mörkt så depp!!), sen duscha och fixa mig för säng. Fan va kul livet är! Träningen har jag tagit en paus från då jag är väldigt förkyld och ont i halsen, + dålig sömn.... Jag vet, mina ursäkter börjar komma. Men jag ska faktiskt gymma på julafton, de ni! Hahahah

Du kommer aldrig att ta min plats, hur kommer du än försöker. sorri 

Update

Fullt upp på jobbet. Jobbar till 17.00 varje dag, och det är i stan så är typ hemma vid 6.. Helt slut. Idag var jag även på middag hos min pappa, firade min lillesyrras födelsedag med god mat och tårta, riktigt trevligt! Tog en vilodag från gymmet idag också. Har precis tagit en dusch och fixat mig för säng, har ljus tända och massa mys. Inväntar Paradise Hotel, sen är det bara att sova!

 

Lite update

Jag lever, men har hänt lite grejer sen sist. Fick reda på en hemskt nyhet i helgen när jag var ute på krogen... Fyfan. Och igår så pratade jag med mitt ex i telen för första gången sedan maj typ (?) Vi pratade vääääldigt länge och det var sjukt skönt att prata ut om allt. Som sagt, jag känner inget hat försöker bara se våra bra minnen vi hade tillsammans och det har jag skrivit förut också! Och jag bryr mig fortf osv.

Iaf, till en väldigt bra nyhet -> Jag har fått ett extrajobb hela denna vecka. Jag jobbar på Läkare utan gränser. Jag får registrera massa på datorn, och kommer få ta telefonsamtal slutet av veckan om jag vill. Det är faktiskt väldigt kul att jobba på ett företag som gör skillnad i världen. Annorlunda jobb, men väldigt kul! Dessutom, man får bra betalt... Hih.

 



.............

Kvällen som skulle bli så bra, vi skulle ha firat att jag fått extrajobb. Men sedan fick jag reda på en hemsk nyhet som förstörde mig helt. Som att någon släppte en bomb i mig. Jag är i chocktillstånd fortfarande. Grät hela vägen hem och väl hemma brast det ännu mer. Fy helvete.

Ville bara skriva av mig, inga kommentarer nu tack. Hej.

.

Det här är så sjukt, jag finner inga ord. Jag bara gråter och gråter. Helvete

over and fucking out

Om ni vill klanka ner på mig och kommentera mitt utseende, min träning, min livsstil. Så får ni JÄTTE gärna skriva erat namn, börjar faktiskt tröttna på att det alltid är samma ip adress som skriver något onödigt. Tänkte kolla med en kille jag känner som kan spåra ip adresser osv. (inte bara att det står "Från stockholm/tyresö" utan mer info. )

Får se när vi hörs igen, är inte ens på humör att skriva något mer just nu.

 
 

wooopwooop!

Hej på er! Haft en helt okej dag, sovit som en kratta inatt som vanligt. Menmen what to do. Sitter och skypar med David & Linus just nu, vi har precis bokat resa till Norge på Torsdag, är så taggad. Då ska vi även på arbetsintervju. 

Idag har jag även gymmat, med både min mamma & pappa. Kändes sjukt konstigt att ha hela familjen samlad på gymmet, haha men kul det med! 

 

vila vila vila

Har vilat hela dagen, men har inte riktigt somnat till, för vart liv i huset hela dagen känns det som.. Så typiskt när man är bakis. Aja, lika bra det så kanske man somnar ikväll. För just nu åker ögonen igen lite då & då. 

Tänkte snart ta ett bad och göra lite girlstuff, klassisk en söndag va? Puss!

 

Så bra <3


söndag

Hade ställt klockan imorse på 10, vilken tur annars hade jag aldrig kommit upp! Blev en fika i C med pappa, pratade om allt och inget, mycket trevligt! Sen fick jag tidig julklapp, träningskläder. Snacka om glad chey här! SÅ nöjd.. Hihi. Nu är man ännu mer tagg på träning!

Är så sjukt trött just nu, så tänkte sätta på en film eller något och bara chilla hela dagen. Fått frågan några gånger både här och på ask om jag är tillsammans med någon, och svaret är nej.

Nu vet ni det, puss!

 

over and out

Hemma nu. Ångest. Ska upp om några få timmar för en fika med dadie. Känns knappt värt att sova nu? Aja får se. Det blir iaf vilodag för träning idag, vilket är ganska självklart efter en utekväll hehe. Haft grymt kul, och ja lyckad kväll med fina vänner och nya bekanta! <3

Puss.

 
 

lördag

Förlåt för dålig update, men kände mig typ sjuk igår sov hela dagen nästan! Blev idolmys med familjen också. Idag startade jag dagen med ett gympass med mamie, armar och lite rygg. Kändes riktigt bra! Nöjd chey.

Ikväll får vi se vad som händer, kanske utgång då alla tjatar.. Men blir inge dricka då, nått glas vin bara. Det skadar ju faktiskt inte. Så trevlig kväll på er. Pussar!


Jag saknar dig mitt gull





torsdagkväll

Körde ben och rumpa idag, men mest fokus på rumpan. Som vanligt haha. Var riktigt kul att träffa Amanda också, mycket att prata om! Och ja jag lovar, vi gymmade också inte bara massa snack. ;)

Nu blir det skype med mina boys och planera nästa vecka, då smäller det! Woop woop.

 

torsdag

Hej! Ska snart iväg på ett möte hos arbetsförmedligen angående Norge. Sedan blir det att halvt stressa hem och packa väskan och dra ner till gymmet för att möta Amanda, en gammal kompis till mig, vi var väldigt nära. Så ska bli riktigt kul att träffa henne igen!

Besviken på min mage, det händer ju ingenting.....
 

-


1h Cardio avklarat!

Fyfan vilket skönt pass, körde 30min på löpbandet, blandade att gå och springa, gick hur bra som helst. Även i hög uppförsbacke. Sedan blev det en maskin där man trampar med benen i 15min där jag tog högt motstånd, sen avslutade jag med crossfit 15min. Det var min kondition idag, och jag kan säga att det var längesen jag svettades såhär mycket!

Nu laddar jag upp med lite mat efter träningen, ni vet att man ska äta direkt efter träningen va? Oavsett tid, 30 min efter ska man äta senast och dricka såklart. Ikväll kör jag ett magpass, jag ska döda min mage så jävla HÅRT. Längtar!!! :D

 

Behöver energi

Satt typ vaken hela natten (kunde inte sova) - Först bläddrade jag igenom Michaela Forni's bok som jag redan läst ut, men finns så himla fina citat så man vill bara läsa dem igen. Men sen blev det lite för deppigt, så då började jag kolla runt lite hemsidor på nätet där det står om träning. Är så sjukt intresserad av träning nu så tar gärna in allt jag kan för att lära mig mer om det. Skulle lätt gå på en kurs för att lära mig mer om just det! 

Annars så, såg jag en inte så jätte trevlig spegelbild av min mage igår, så blir att d ö d a mage idag. Ett hårt pass. Sen vill jag även köra kondition, men man ska ju inte köra kondition och styrke samtidigt, iaf inte en stark kondition.. Så hmmmmmm.

Dröm rumpan. Jag. Dör. Ge. Mig.
 

tisdag

Tog en lång promenad med Linus idag, sedan drog vi hem till mig, sökte lite jobb i Norge igen. Samt kollade tåg och sånt, då vi kanske ska dit nästa vecka, lutar åt det iallafall. Åker ner i 2 dagar för att söka jobb där isånafall. 

Efter det så drog jag till gymmet, där jag körde på bra med armarna idag, och lite rygg. Fokuserade mest på armarna, då jag vill få synliga muskler där, har redan "lite" på ryggen, hehe. Men det gick jätte bra! Nu ligger jag i sängen helt slut, blir tv mys! Puss

 

taggish

Tänkte springa ner på gymmet och köra lite kondition idag, men nu blir det en PW istället med en bra vän. Bra träning det med! Senare ikväll blir det ett gympass, idag är det armar & rygg. Sjukt taggad! 

 

rätt så fint


detta gör mig glad. #träning

Nu har jag kört ett pass på gymmet, blev lite annorlunda idag. Körde ben,rumpa och mage. Mest rumpa och mage. Brukar faktiskt inte köra det samtidigt, men kände ångesten imorse för magen haha. Efter en helg med massa alkohol = ballongmage. Typ. Haha nej men.

Något som gjorde mig glad idag, var att en kvinna i kanske 30års åldern kom fram och frågade mig om hjälp samtidigt som hon berömde min kropp. Sånt gör en så himla glad. Jag är på väg mot min drömkroppp, och jag ska lyckas! #icaniwill

Nath in action! Haha typ. As bra övning, jag tog bara 3kg i vikt men det kändes ändå ska jag säga!

Sånt som ger mig julstämning:

  • Julpynt hemma, (såklart!) speciellt i köket när man sitter och äter.
  • Låtarna: Tomten jag vill ha en riktig jul, Last christmas, Rockin Around the christmas tree
  • Ensam Hemma filmerna, speciellt dem 2 första :)
  • Pepparkakor och lukten av glögg!


seg måndag

Nu är jag typ sådär jätte rastlös fram tills kl 5 då jag ska gymma med mamie... Får väl sätta på lite kaffe och kolla nyheterna, eller? Haha gammal man känner sig. Eller, sätta på jätte hög musik och dansa loss naken? Är ju ensam hemma så, nejdå..

Ska nog söka lite mer jobb i Norge, men har ju redan fått svar från ett, så känns bra! :D

 

good shit!

Tomorrow's just begun - Nause

Festhelgen är nu slut.... Skönt, eller?

Äntligen söndag typ. Haha fyfan vilken helg. Körde nästan all in igår också.. Började liksom dricka igen vid 3-4... Så det var ju härligt att dricka när man är bakis! Äsch, det var värt det. Hade en toppen kväll på lights, träffade många ansikten man inte träffat på länge, sen även massa nytt folk. Musiken va grym, stämningen var grym. Finns inget att klaga på! 

Men jag måste ju erkänna att jag tycker det är lite skönt att helgen är över, kan jag äntligen återgå till min träning och kost igen. Haha, den här helgen har säkert förstört min träning för 1 månad, menmen. Mitt egna val, ni vet. Nästa vecka blir det hårdträning, såtaggad.. (Imorgon alltså börjar det igen.)

Lite bilder från helgen:

 

RSS 2.0