Grattis till mig själv! IM IN LOVE

 

Brunch!

Idag var jag på pannkaksbrunch hos fina Nicita, var jätte mysigt och trevligt. Vi pratade om allt som hänt osv, då vi inte ses lika ofta längre. Senare drog jag till C en sväng, för att köpa lite småsaker. Sen somnade jag när jag kom hem, så sjukt trött...

Och imorgon, eller om ungefär 1h fyller jag år, känns sjukt. Känns inte alls som jag fyller.

 

Tisdag

Ska strax iväg och möta Amanda för lite gymtime, äntligen! Ska försöka börja lugnt, eftersom jag ej gymmat på 2 veckor nu tror jag(?). Men det dumma med mig är att jag aldrig vill köra lugnt, vill gå all in.. Men ska försöka iaf, vore dumt att börja hårt å bli sjuk igen.. Därefter blir det hem, storstäda hela lägenheten, handla mat osv, rensa min garderob. Mycket att göra innan mamie kommer hem imorgon!

Puss

 

Glad chey.

Har haft en grym helg. I fredags mötte jag upp några vänner för ett glas vin, därefter mötte jag upp Mr X jag tycker det är roligt att vara lite hemlig för en gångs skull, jag är alltid så öppen med allt annars, därför jag skriver så. ) Vi tog in på hotell igen, standard, pratade massor & myste. Sen lördagen blev det promenad, sen bara hem att packa ihop lite snabbt för att följa med hem till honom,

Där har jag spenderat min tid hela helgen, har bland annat åkt brandbil för första gången, då han jobbar som brandman hihi. Riktigt kul. Sen har jag bara blivit behandlad som en prinsessa typ, frukost på sängen, middagar osv. Haft det såååå bra! msn_smiley_063 

Och jag som skulle lägga undan "kärleken" ett tag, och bara satsa på träning, vänner & jobb... Hmm..

 
 

Back on track.

Har låtit bloggen vila lite, mått dåligt på båda sätten. Fortf sjuk = Ingen träning = Depp Nathalie. Har bara tagit det lugnt denna vecka, typ nästan bara varit inne, gått på nån liten promenad, ätit C vitaminer. Fortf förkyld och jävlig. Börjar tappa hoppet om att bli frisk alltså. Igår köpte jag nässpray för 300kr, hoppas den hjälper, annars....

Just nu sitter jag och kollar spänt på hockeyn som alla andra, samtidigt som jag har hårfärg i, som snart ska sköljas ur! Hoppas jag ej missar något, haha..

Ikväll väntas middag hemma hos papsen, resten av kvällen blir lugn!

 

Min billiga önskelista =) Fyller år om 1 vecka.

 

Yes please.

 
 

Love

👌

Bra kväll igår

Började kvällen hemma hos Niklas, där vi chillade & snackade ett tag, tills alla andra kom. Då var det bara att svepa öl, en till nominering ni vet.. Haha, höll på dö av garv, jag var ensam med 3 killar. Dem hetsade som fan och höll på. Video finns på facebook. ) 

Därefter blev det in till stan, wooken som vanligt, mötte upp mina favoriter, och sedan vidare till Marquise (ovanligt, huh?) Alltid ett säkert kort där, då man kommer in gratis haha. Natten avslutades med lite fyllekäk med en killpolare, sedan åkte jag hem och somnade på dirren.

BRA jävla kväll. Kunde faktiskt inte haft en bättre alla hjärtans dag. <3


Fick dem här igår, av MR * :')

 

Alla <3 DAG

Godmorgon! Mår lite bättre idag, men har ändå inget val.. Ut med vännerna och ha kul, står på schemat! Innan, ska jag hämta ut min jacka som kommit, wiiie! Sen blir det att handla lite inför ikväll, snälla gör mig frisk nu please...

Ah juste, har fått 2 nomineringar på fb också, ni vet öl grejen. Fyfan, hatar att svepa & hatar öl....Förut gillade jag öl as mycket, nu kan jag knappt dricka en klunk, otur för mig då :(


<3
 
 
 

Mammas födelsedag igår.

Vid klockan 17.00 kom en bil och hämtade oss, mamma hade ögonbindel på sig så hon ej skulle se någonting. Vi åkte te en restauraung i Sickla som hon älskar. När vi väl kom fram, tog vi av ögonbindeln och alla hennes närmaste vänner står där. Vi åt på en Pasta restauraung, minns ej namnet nu som vanligt.. Mamma fick fina presenter, god mat, lite vin på det. 

Det var alltså, den "stora" överraskningen, samla alla hennes närmaste på hennes favoritställe. Ja hon blev riktigt glad och nöjd! Det gjorde mig också glad. Så om man bortser att jag mådde skit å var sjuk, så var det en awesome dag! 




Pinkie!

victoria's secret pink

Bästa mamsen

Imorse va klockan ställd på 8, då gick jag & min kära bror upp å gjorde i ordning frulle te mamsen på sängen! Det uppskattades kan man ju säga, hihi. Sen pratade vi lite, och hade lite morgonmys med kaffe. 

Därefter la jag mig i sängen igen för lite vila, men blir då vrålförkyld, HELT PLÖTSLIGT?! Nyser som en galning, och nu har jag precis duschat och är helt täppt i näsan och kallsvettas. Seriöst, var fan kom det ifrån? Har inte tid att vara sjuk idag, på mammas födelsedag. Det här är min vanliga otur,

Ska vila under dagen, tills kl 17 måste jag va frisk & pigg, DÅ väntas en överraskning till mamma. 

Min fina mamma, hon ser ju inte ut som 50 iaf.. Hehe, bra gener vi har.
 

Lite kärlek då.

-


Längtar tills fredag.

På fredag är det alla hjärtans dag, och ingen ångest för det inte. Nope. Jag ska fira det med världens finaste vänner, så kan ju faktiskt inte bli bättre! Riktigt taggad på en bra kväll med dem som alltid.

Annars så, har jag spenderat dagen på gymmet, som vanligt. Var nästan ensam där, så kunde lalla runt lite och prova saker utan att skämmas haha, sjukt kul! Sen köpte jag & mami jätte god lunch och åt, #healthy

 

Tisdag

Godmorgon! Sover inge bra längre, vet ej vad det beror på menmen. Avslutade kvällen igår med 2 avsnitt av Walking Dead. Så bra serie, spännande osv. Och jag älskar typ zombie filmer, så denna serie är ju perfekt! <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/6.gif' style='padding:0px;border:none' /> Det ända jobbiga är ju att (spoiler varning:) de flesta dör hela tiden... Menmen, de måste väl vara så för att det ska hända något!

Ska snart upp och laga nån god frulle, sedan blir det nog gymmet! Längtar tills imorgon, då fyller min kära mamma år, och hon fyller jämt. Har fixat en överraskning till henne, ska bli spännande! Ihi, längtar! :D

 

Work hard

Hej på er! Tänkte skita i träningen idag, för min rygg va helt kaos imorse när jag vaknade, hade sovit snett med ryggen eller något (?). Men nej, inga ursäkter. Det har varit många gånger jag tänkt strunta i gymmet, men sedan kommer massa bilder upp, hur jag vill se ut, och att jag är på väg dit. Då kommer motivationen tillbaks, och jag reser på mitt arsle och drar mig till gymmet. ;) Haha!

Och inte ångrar jag mig, körde på ben & rumpa idag, mest fokus på rumpan. Den är roligast att jobba på då jag faktiskt ser resultat, tror jag iallafall.. Sen avslutade jag med lite magövningar, riktigt skönt pass! 

Ja jo, jag putar ju såklart så den ska se bättre ut, men lite skillnad är det ändå från förut! happy-smiley15
 

No job, no stress

Precis varit iväg på ett litet möte, gick jätte bra. Som ni kanske har märkt, så jobbar jag inte längre. Det var bara tillfälligt tyvärr, men lärde mig mycket under den tiden jag var där & mötte på fin fina människor som jag kommer fortsätta ha kontakt med. Med lite mer erfarenhet i handen, söker jag nu nytt istället och hoppas på heltidsjobb!

Detta innebär mer tid åt träningen, vilket jag älskar mest av allt! Men, jobb är förstås viktigare därför kommer jag satsa ännu mer nu, känner mig så taggad på att söka massa. Sen får vi se hur det blir med Norge, ska kolla upp lite mer saker. Man vet aldrig vad som händer!

Puss!

Bio




Råkade klicka hem denna skönhet *woops*

 

Råkade klicka hem denna skönhet *woops*

 

Lördagkväll. Miniupdate

Hej på er! Hade det jätte mysigt igår, hotell & champagne och en massa mys. Underbart! Idag väntades det lite hotellfrukost också, sen en långpromenad på det. Bra dag med en fin kille!

På vägen hem hade jag ett grymt samtal med bästavän, hon är allt bra hon! Vi pratar i telefon minst 1 gång per dag, och smsar väldigt ofta, hon är en av dem närmaste på så kort tid. Underbara vän. <3

Just nu, känner jag mig väldigt glad på livet, och är nöjd över det mesta. Livet leker lixom. Låt det stanna så, tack! 2014 har börjat väldigt bra. Imorgon väntas bio med lilllesyrran också, ska se Frost. Woop! 

 

jag har det bra

 

Fullt upp, fredag!

Ska snart börja fixa mig inför gymmet, sedan möta upp Malin för ett armpass! Så taggad(!!) Därefter blir det hem och duscha, sen iväg på middag hos pappsen. Sedan väntar det hotell med Mr X. Bra jävla dag, pusssss!

Jag & mina fula vänner :S
 
 
 
 

Eftersom min blogg suger just ny. Ask me




.

Förlåt för tråkiga inlägg & inga bilder, ska bättra mig snart, lovar..

Idag träffade jag Linus, vi åkte till Sickla C, kollade runt i lite affärer, riktigt trevligt! Nu är jag hemma, precis ätit lite mat, ska snart ladda upp för ett gympass, jag orkar egentligen INTE, men jo jag SKA.

 
 
 
 

Toppen kväll igår.

Hade en toppen kväll med världens finaste vänner igår, jag är så lycklig att jag har dem, sagt det förut men säger det igen. Mina bästa! <3. Såg som sagt finalen av PH, har hört massa rykten ända från början, och det visade sig att ryktet stämde, sjukt tråkigt. Menmen! Tänker inte ens kommentera vinnaren haha, usch!

Idag blir det nog bara ta det lugnt, har värlens huvuvdärk, så kanske blir gymmet senare ikväll! Får se. 



Toppen kväll igår.

Hade en toppen kväll med världens finaste vänner igår, jag är så lycklig att jag har dem, sagt det förut men säger det igen. Mina bästa! <3. Såg som sagt finalen av PH, har hört massa rykten ända från början, och det visade sig att ryktet stämde, sjukt tråkigt. Menmen! Tänker inte ens kommentera vinnaren haha, usch!

Idag blir det nog bara ta det lugnt, har värlens huvuvdärk, så kanske blir gymmet senare ikväll! Får se. 



onsdag

Körde på ett riktigt bra träningspass idag med bestie, sedan döda mage lite på slutet! Gjorde satans ont, träningsvärk från iförrgår lixom.. Men då vet man att det tar iallafall! Just nu sitter jag & knaprar lite på en knäckemacka, inte det godaste men det funkar...

Ikväll blir det att möta upp boysen, sedan hem till Malin för lite ph final mys! Bästa!!

 
 
 

onsdag

Hej på er!

Ska strax äta lite frulle, sedan ladda upp inför ett gympass med bästa Malin. Hon ska äntligen börja träna på mitt gym med. Så idag blir det att köra hårt med henne, beach14 för båda oss! ;) Därefter blir det lite Pretty Little Liars mys hemma hos mig! 

 
 
 

Bra tisdag

Ska snart laga något till middag, vet ej vad för något än, hmm.. Senare blir det att åka hem till bästis för lite ph mys och fixa lite saker vi har på gång. Riktigt kul :D 

Har satt i bruna linser igen, jag tycker det är så sjukt fint på blonda. Ja, ser ju inte sådär jätte äkta ut på mig nu då, vet att folk kommer säga det, men whatever. Jag tycker det är fint. :))
 

Be happy.

Idag är jag på så jävla bra humör, så inget kan förstöra min dag! Åt en super god frukost och kände mig laddad till 100%, körde armar på gymmet och det gick as bra.. Wihoo, idag är en sån dag! Nu har jag precis ätit kyckling med keso & lite grönsaker. Snart blir det dusch & sedan lite fix!

 

gyyymiiee

Körde på mage hårt idag, hann även med lite rumpa också. Sjukt kul att vara tillbaks på gymmet, bääästa stället! Juste, kan ni inte kommentera nu att jag ligger fel? Eller att jag är lite för högt upp kanske? ELler rumpan kanske är lite fel? Eller att jag e tjock? Ni e ju bäst på att klaga.. PUSS PÅ ER :)
 

Mot gymmet!

 

Söndag

Igår var en väldigt bra kväll! Var super taggad, dansade, snackade hade allmänt kul tillsammans! Lagom mycket dricka blev det också, så riktigt lyckad kväll, måste göras om snart igen!

Idag vaknade jag upp, inte bakis alls faktiskt, men däremot hade jag världens halsont och mer förkyld.. När fan ska det här gå över? OM det inte är över imorgon, så skjuter jag fan mig själv, jag vill gymma och köra ALL IN......

 
 
 

Lunch med Linus & Martin

 

-

Vaknade för ett tag sen, fick ett telefonsamtal som inte var världens roligaste.. Min extra farfar, (Farmors man) Ligger på sjukhus, han hade ramlat ihop mitt i Centrum...Jag hoppas verkligen han klarar sig, han och farmor är mina favoriter, dem har alltd ställt upp och varit världens snällaste!

Annars så, ska jag till centrum om ett tag, handla lite inför ikväll osv.



RSS 2.0