Nyårslöften:

Nu ska jag vara som alla andra och skriva lite nyårslöften!

- Satsa allt på plugget och söka extrajobb (slita som satan..!)

- Vara mer positiv om saker and go for it!

- Here we go again, TA KÖRKORT(!)

- Sluta bry mig om allt onödigt folk och bara ge dem ett leende

- Träna satan, detta har nog alla som nyårslöfte, men jag ska ge allt till sommaren 2015. 


Tack för det här året, det har bjudit på en massa saker! Nya vänner för livet, Fick ett jobb där jag mötte dem bästa kollegorna nånsin, varit sjuk väldigt mycket, träffat en väldigt fin kille, ätit kebab alldeles för mycket,. Och ja massa mer. Det har varit ett bra år, men som man alltid säger. 2015 ska bli ännu bättre!

Puss på er alla.

 
 

Mot 2015!

Nästa år kommer det hända massa grejer. Som den där stora nyheten jag skrev om, det kommer att hända i början av Januari, im so happy! Sen kommer jag även börja plugga i januari, så massa nytt kommer att hända. Ser verkligen fram emot nästa år! SÅ taggad. 

 

Happy

Har knappt kunnat sova inatt, är pirrig och nervös, och glad å lycklig! Idag väntas en nyhet som kommer förändra allting! 




Lite hemmafru är jag ju

Jag har idag bakat lussebullar, gick toppen, blev jätte goda! Snart kommer Micke hit och ska få smaka på dem, får se om dem blir godkända, isf är jag nog redo å flytta hemifrån. Haha. nej men det är jag ändå!


 

gymtime

Nu är det dags för gymtime med min fina vän Amanda. Ska bli skönt att äntligen komma tillbaks till gymmet, inte vart där sen i söndags haha. Träningsvärken har suttit i för länge...

Och en viktig sak till er alla :

 

All I want for christmas is snooooow

Nu sitter väl alla där hemma eller på jobbet och suckar för att det snöar. Smiley Själv är man glad som ett litet barn, jag ÄLSKAR snö! Hoppas snön är här för att stanna ända till julafton och nyår! Min lillesyster fyller även år idag, var det hon som kanske önskade sig snö? Heeehe.

Snart ska jag fixa mig, sen blir det hem till pappa för att fira min lillesyster! MYSPYS. <3

 

December,brukade vara min favorit månad på hela året.

Det är snart jul, och jag har inga julkänslor alls. December brukar vara min favorit månad på hela året, pga allt mysigt. Tända ljus, snö utanför, dricka varm latte eller varm choklad. Men när man kollar ut nu, är det ösregn kallt och blåsigt. Så tråkigt. Har inte köpt en endaste julklapp heller. Dags att ta tag i det i veckan kanske?..

Hur jag förväntar December månaden vara:


Hur December månaden blir: 


Smiley Smiley Smiley Smiley !!!!

Aj aj aj, träningsvärk!

Har sagt tusen gånger att jag ska försöka bli bättre på att uppdatera, men nu ska jag bli det for real. Även fast det är typ 5 st som kollar in här varje dag, haha. Men ajaaaa.Smiley

Inatt har jag inte sovit en ända blund känns det som, har sån jäkla träningsvärk från i lördags då jag tränade armar med Nicita, som är blivnade PT. Så ja det blev hårt, för otränade lilla mig. Så igårnatt började jag känna av på riktigt i armarna, kan inte ha dem raka utan att det gör ONT, för ont. Så har inte sovit så bekvämt inatt.. Och nu imorse kunde jag inte heller ha dem raka, kan bara ha dem böjda, som en T-REX! 

Såhär:

 

Glad tredje advent!

Tredje advent kunde faktiskt inte ha blivit bättre! Jag och Micke åkte hem till pappa & Melanie, min lillasyster som fyller 10 år på onsdag. Så vi firade henne idag med släkten osv. Det var jätte mysigt och trevligt. Ett bra avslut på denna helg!

... Nån som undrar hur det går med träningen? Jo då, den rullar faktiskt på! Har varit duktig och tränat i veckan och igår körde jag ett hårt pass med min vän Nicita, hon håller på att utbildar sig till PT så det är ju perfekt att känna henne! ;) Hihi. nej men hon är grym och en stor inspirationskälla för mig. Men idag blev det lugnt och lite cheatday istället. Håller just nu på och överväger fall man ska träna rumpa & ben idag eller imorgon, är grymt sugen, men jag har tänt massa ljus i mitt rum och det är svinkallt ute.Så vi får se......

 

BRRRR...


(När man väl har massa planer inför dagen och MÅSTE ut. Ja såklart det ska vara storm ute och blåsa utav helvete... Vilket det gjort hela natten också.. Drömt mardrömmar hela natten också, någon som ville döda mig och mina vänner, så har typ sprungit ett jävla maraton hela natten i drömmen, så utvilad är man inte. Bitter är jag inte heller, lovar..

Nu måste jag ut i äckelvädret, till läkaren, sedan möta upp min fina vän Nicoline!

(Bild brist = Bild på min söta Zigge, han är min andra pojkvän, hoppas det är lugnt Micke =) )

 
 
 

Stora planer på g!

Efter mycket om & men, så har jag nu bestämt mig.. Jag ska börja på utbildningen Kostrådgivare. Det är bara 6 månader, och man kommer lära sig så mycket om kost osv. Och min träning rullar på, så livet går absolut åt rätt håll just nu!

Det som jag är mest glad över är att jag kommer få göra detta tillsammans med en vän, en av mina bästa tjejkompisar faktiskt! Och om allt går som vi vill, så kommer vi även starta eget inom snar framtid. Men vi lär ju stöta på några hinder innan, men har man mål, så kämpar man och gör allt för å nå dem!

Ni kan följa min nya instagram om ni vill se min resa till drömkroppen: fitnessnath

 

MIN HELG!

 

Hmmm... Framtidsplaner ändras..

Asså jag orkar inte med mig själv! För nån vecka sedan va jag hur säker som helst på vad jag ville bli i framtiden. Jag har alltid velat mellan 2 saker jag vill bli: Något inom träning, eller något inom barn. För jag älskar båda två! Smiley

Hade även velat bli något inom djur om jag inte varit allergisk, men det går ju då inte... Annars hade jag nog jobbat med djur alla dar i veckan! Blev erbjuden att jobba på hunddagis för ett tag sen, men va tvungen att tacka nej, så himla tråkigt...Smiley

Menmen, åter till saken! Jag bestämde mig för att börja plugga till Förskolelärare, men det betyder att jag måste plugga upp 2 ämnen innan jag kan söka till det. Så skulle söka till Högskola till hösten! Jag har väl känt lite halvt tvek inför det för jag är den sista som gillar att plugga, men jag är sjukt intresserad av att jobba med barn och utvecklas inom det osv! Och barnskötarutbildningen är big no, för det är sämre lön och dem söker knappt såna.

Men så till den andra grejen.... Min kompis hörde av sig igår om en utbildning som handlar om träning, och det lät så sjukt intressant så jag blev typ övertaggad! Det är dessutom bara 1 termin. Det är 6 månader av sin livstid. 
Såååå, det kan hända att jag har råkat ändra mig och börjar plugga det istället. Vem vet, om det inte passar mig, så kan jag ju bara plugga om nått år eller så, jag är fortfarande ung och fri. Smiley

 

Jag har hittat HAN. <3

 

RSS 2.0