En skön hemma kväll.

Känns som det är fredag idag? Riktigt konstigt. Men har iaf vart hemma vilat hela dagen, nu har jag bara ont i halsen och trött/varm. Så det går väl åt rätt håll! Just nu sitter jag även hundvakt i nån timme. Sen blir det sängmys och en bra film på det! Puss



Jag har de finaste vännerna (BILDBOMB)

 
 

säger bara bläääääääääää

Det här med att vara sjuk när man tränar varje dag, mitt träningsschema bryts ju totalt. Det dumma är också att jag börjar få upp träning, börjar orka mer, börjar komma in i allt. Jag har väl typ, tränat varje dag (mån-fre) sen 2 eller 3 veckor tillbaks nu och verkligen HÅLLT det. Men nu bryts det ju, lite synd.. Men kan ju inte hjälpa att man blir sjuk. Ska försöka äta bra saker och få i mig ingefära, haha. Önskade att jag gillade te, det hade varit bäst..

 

Update från sjuklingen

Börjar dagen med massa olika tabletter, standard. Och varm choklad heart


Halsont och förkyld

Ja jävla skit också. Började redan igår, nyste hela tiden, trodde det var allergi.. Men imorse vaknar jag upp med halsont och jätte täppt + att jag fryser... Så ja, blir väl bara att bädda ner sig igen då. Tur att det är höstväder ute, får man inte sån ångest. Fast jo, missar mitt gympass.... Aja kan vara bra att vila också, fast det är tråk..

Brist på bilder, en gammal bild på mig och David! <3 Den kvällen var verkligen perfekt, bästa utgången.
 

,

 

Träningskläder!

Åh kollar runt på massa snygga träningskläder. Nya fräscha träningskläder kan verkligen få en ännu motiverad att gymma. Finns så många snygga tränings leggins som man får fin rumpa i ;) Synd att plånkan är helt tom bara.. Åååh.... Hade suttit fint med ett jobb nu och cash.

Hotpants Shaping-effectHotpants Shaping-effect

Rosa vore ju nått? ;) Haha.

lång PW så skönt!

Tog ju en celsius till maten som någon va snabb att kommentera att det var HELT onödigt ;) Och nä, jag tog ju en lång PW efteråt. Och sen så nej, jag fick inte håll på vägen innan ni hinner kommetnerar det också! Men iaf, fick lite extra energi, älskar celsius! Puss på er, speciellt alla som hatar! 

 

Armpass och ryggpass avklarat

Man får inte glömma det viktigaste efter träning, att ÄTA.

 

Training

Jag antar att folk tror att det är så himla lätt för mig nu att träna varje dag då jag inte har ett jobb, och att folk tror att så fort jag får ett jobb kommer jag sluta gymma, eller typ 1 gång i veckan (för man ej pallar) Och hade det varit mitt "gamla liv"så ja då hade det säkert slutat så. Men just nu vill jag detta så mycket, och har några personer som är en stor inspiration och motivation för mig. Så när jag väl får ett jobb, ska jag göra allt för att orka ta mig till gymmet som jag gör nu! Kämpa kämpa kämpa. #aldrigvila

Bild från: Weheartit
INSTAGIRLS | via Tumblr

. .


------------------

Hej på er!
Blev ett benpass samt magpass idag på gymmet, riktigt skönt! Imorgon blir det armar och rygg :). Har precis ätit hemmagjorda hamburgare, så mumsigt! Ska snart till Coop och köpa något gott (nyttigt) sen mysa framför någon bra film i det här dåliga vädret.

 

Gym, ätit och nu ett skönt bad!




Skype med andreas och lagar mat samtidigt!

Tjejer kan ju göra 2 saker samtidigt iaf ;)

 

äntligen måndag, ny vecka nya tag!

Godmorgon! Skönt att man ställt tillbaka klockan 1 timme, så får man en extra timmes sömn! Ska snart äta en god frulle, sedan blir det lite chill å smälta maten. Därefter hårt pass på gymmet! :)



Feelings




Söndagkväll

Typ sovit hela dagen, efter en fet pizza hamna man ju i lagom skön matkoma.. Ja ni hörde rätt, jag drog i mig en FET PIZZA. Nu är motivationen till gymmet nästa vecka ännu större, så de e lugnt! ;)

Untitled

halloweenfest

Bra kväll igår, mycket dricka, ovanligt va? Detta var sista helgen på länge jag går "all in". Nu ska jag börja köra lite mer nyktert istället, typ ett glas vin eller så. Ja tyvärr, nu ska jag bli sådär tråkig och satsa på träningen!

Min kamera försvinn igår, med alla bilder från kvällen... Hoppas den kommer fram, än så länge blir det bara dåliga mobilbilder! Here you gooooo :

 

Gissa va jag ska vara?

 

FIX innan halloweenfest

Godmorgon! Idag ska jag fixa rätt mycket innan ikväll. Ska snart hoppa in i duschen, sen blir det en sväng till Nacka Forum tror jag, ska hitta något tills ikväll. Så fix hela dagen blir det, lägger in en bild sen på hur jag ser ut ikväll. :D Puss



du går miste om något jävligt bra, ska jag säga dig



FREDAGSMYS

Haft en väldigt bra kväll med mina boys, mycket skratt och sånt där. Perfekt avslut på fredagen! Nu taggar vi tills imorgon bara, halloweenfest. Ska bli galet kul!

Kinabuffé ;) Haha. #vågaäta
 



Mot stan!

Ska snart gå till bussen för att möta David, Linus och Matte i stan. Vi ska kolla lite halloweenstuff, sedan avslutar vi fredagen med en god middag. Fredagsmyset är på topp! :D

<3




fågelboet

Är det dags att klippa sig kanske? Ja allt är mitt EGNA hår.

 

Igår :

Vaknade för ett tag sen! Missade precis att ta en fika med grannen, buuuu! Aja kommer fler gånger :) 

Igår så träffade jag Niklas, vi tog en lunch i stan, fick så jävla mycket mat så vi delade på den haha. Sedan åkte vi hem till honom, spelade lite GTA, snackade om allt, fick höra hans nya låt som kommer släppas inom kort. Den är helt omg.... :D Och resten av tiden spenderades väl ungefär såhär :

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151926236837048&l=3554642838037418296

Som jag sa, har sjukt kul med denna person, vi gör alltid så sjuka saker, haha!

 

Dagens 🎀




------------------------

Godmorgon! Ska snart börja fixa mig, sedan blir det lunch inne i stan med en av mina killKOMPISAR Niklas :)
Har världens träningsvärk i armarna fortfarande, och idag skulle jag ha kört armar, så får se hur jag gör ikväll.

( Gammal bild på oss, har alltid lika kul med denna person! )

 



SVAR:

Sofia Om:
Vad jobbar du med ?

SVAR:
Jag har inget jobb just nu, därför jag har så mycket tid åt träning och sådära! Men jag söker som en galning,
och har typ ett jobb på g :)



regnig, seg och tråkig dag

Hej på er!
Vilken sjukt tråkig och seg dag, har varit trött exakt hela dagen. Men tog mig till gymmet och körde 1h ändå, stolt över mig själv faktiskt. Ska hålla mitt mål att köra varje dag mån-fre. Du som undrade om det, så svarade jag som kommentar på det inlägget, så bara att kolla mitt svar där.

Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem, så ska vi laga nån god middag. Hörs laterooo!

----------------------

Idag tog jag en lång sovmorgon, då min kropp inte fått sova ut på en vecka. Vaknade bara en gång på hela natten, wiho rekord eller?. Kollar ut det är mulet/regn, kan ju bara säga att sängen känns mycket mer lockande just nu än att ta sig ut....

Som vanligt blir det gymmet lite senare, får se om det blir på dagen eller kvällen! 

 
 

Haha ;)

Squats!

Svar på tal

Anonym Om:
Är du fortfarande känslig efter otroheten? Har du kommit över ditt ex?

SVAR:
Förstår att några av er är nyfikna på den frågan. Jag har nog alltid varit känslig som person när det gäller killar/förhållande, svårt att släppa in någon. Men självklart, efter otroheten blev det svårare än innan. Man kan säga att jag bygger upp väggar som man måste ta sig igenom. Just nu, låter jag mig själv inte bli kär eller börja gilla någon. Vill mest fokusera på mig själv, jobb och träning nu! Folk kan säga va dem vill att det är dåligt av mig men jag känner så just nu.

Jag skulle säga att ja jag är över mitt ex, men det tog sin tid. Jag är fortfarande besviken på all skit han gav mig när vi gick skilda vägar, om jag skulle visa de sista smsen från honom skulle nog folk inte tro att det är han.. Men, ja jag vill inte ha något med han att göra, jag försöker bara tänka på våra fina minnen tillsammans istället för att hata!

 

squats baby

Ska försöka hinna träffa lite vänner denna vecka innan helgen! Såna vänner man ej träffat på länge osv.
Som imorgon ska jag träffa Heidi, sen avslutar jag kvällen med träningspass med Antonia

Bild från idag, rumpan är en av sakerna jag jobbar hårt på gymmet! Squats ;)

 

 
 
 

Grym start på morgonen!

Gympass, sedan avslutades det med gofrukost med dadie!

 

Go hard or go home

Såja, uppe med tuppen. Eller? Klarade iaf mig upp, sovit sämst igen, måste göra något åt detta...
Men aja, tagga gympass!!! *peppa peppa peppa*

 

<3<3mistresses

Nu blir det favoritserien "Mistresses" Sedan blir det FÖRSÖKA sova! Puss

Untitled
Untitled

Sjukt gott och bra att äta efter träning

Apelsin blandat med passionsfrukt! Det blir lite som "snacks" Ni måste prova detta om ni ej gjort det än!

 

--------------

Gick åt helvete på gymmet idag, hade tankar på annat som är lite jobbigt, sen var jag så sjukt trött och seg. Snälla, kan jag bara få sova normalt en natt åtminstone? Hoppas på sömn denna natt då jag ska upp kl 7 för gym med dadie.

Annars så, kom jag precis hem efter 1h PW i mörkret. Sjukt skönt att rensa tankarna! Det är nog fördelen med att gå ensam. Nu så funderar jag på att ta ett varmt bad och koppla av, ja blir nog så! Puss på er.


_____________

Hej på er!
Ännu en natt utan sömn... Sämst! Har iallafall varit på ett möte precis och det gick jätte bra, wiho glad chey! Senare blir det gymmet, så taggad! :)

Imorgon blir det även ett gympass med min dadie, riktigt kul ska det bli!



GymFreak

Okej ärligt alltså, har typ längtat till helgen ska vara över så jag får börja gymma igen! Haha, haft 2 vilodagar vilket har varit riktigt tråkigt. Men imorgon är jag fit for fight igen, sååååå kul! Igår när jag var ute kände jag också att det inte är min grej längre riktigt. Jag längtade mest till gymmet, haha jag är konstig...

 
 

Detta är så WEIRD

Det var en kille jag pratade med förut, lite då & då. Vi pratade väl mest som kompisar, men träffades aldrig. Sen en dag märker jag att han tagit bort mig från både facebook och instagram, och jag typ Jaha? OK. Så var det med det då. Efter allt det så börjar han skicka massa snapchat bilder på han och hans nya flickvän. Typ varje dag till just mig. And i don't get it. Har skrivit och frågat vad fan han håller på med. Men får inget svar? 

En bra fråga är väl också "varför skriver du detta i din blogg" Ja jag vet inte, han kanske läser och märker att han är knas i skallen? Nääääee, fattar ingenting. :S

Words/ | via Tumblr

Utgång och dryga vakter

Godmorgon höll jag på att säga, men klockan är ju halv 5.. Haha, bara för jag oftast startar mina inlägg så..

Nej men gårkvällen var helt okej. Vi var ett skönt gäng som började föra hemma hos mig. Jag, David Linus Freja Matte och Carro var även med en stund, riktigt kul att träffa henne igen! Efter lite drickspel började vi åka in mot stan mötte lite folk och sådära. Vi drog till Magenta, där en av mina kompisar ej kom in, så det var sjukt tråkigt... Hon hade druckit minst av alla, men vakten hade något agg mot henne. Hur kan det ens vara okej? 

Liksom innan vi ens var framme slog mina kompisar vad om att jag aldrig skulle komma in för jag var för full, och tro mig jag var riktigt full tyvärr..Men jo, jag kom in hur lätt som helst, men inte min kompis som druckit max 3 glas vin och varannan vatten hela kvällen. Nej trist det där! Synd att många vakter är så dryga ibland.. :/

Bästa<3

lördag lördag lördag

Godmorgon! Eller ja jag har varit vaken ett tag nu.. Ska snart hoppa in i duschen, sen blir det att möta David & Linus, för att köpa lite dricka tills ikväll. Sen ska jag träffa Carro för en fika! Efter det bllir det väl hem för fix inför ikväll, är inte sådär jätte taggad då allt jag tänker på är träning just nu. Men blir nog tagg snart!

Gammal bild på min pluttis, eller fd pluttis eller vad man nu säger....... <3

 

Jag ser skillnad iallafall!

Ändå har jag festat på helgerna! ;) men självklart, ska det bli mindre sånt nu oc mer fokus på träning! 




Träning middag träning

Var nyss ute på en PW. Fyfan vad kallt, blev verkligen lurad av vädret, sol = Jag tror det är varmt, iaf hyffsat varmt. Nej blåste sönder mina öron hela vägen, men kämpade på ändå. Not to self: ( Vantar och mössa NÄSTAGÅNG, det är höst nu. )

Ikväll s
ka jag på middag, sedan efter det blir det träning med Antonia, wihi äntligen! Sedan blir det myskväll med lite godsaker!

 

PW och möte snart.

Godmorgon! Eller ja, jag har redan vart vaken i 2h. Var uppe redan vid 6, kom ut runt 6 nångång. Tog en längre PW än vanligt för att jag inte skulle hinna med gym nu på morgonen, typiskt mig... Köra så hårt som möjligt, fast man ska börja lugnt... Åt senast vid 18 igår, sen inge mat sedan dess så kändes som jag skulle svimma ute. Men I did it, lyckades!

Det läskiga var väl bara på vissa ställen där det var kolsvart och inga lampor, den ända nackdelen att gå TIDIGT på morgonen, speciellt nu när det bara blir mörkare & mörkare.. Men aja, ska iväg på ett möte strax. Senare idag blir det gym!

 

Upp imorgon för träning!




16 oktober

Man har dagar då det går bättre på gymmet å dagar då det går sämre. Idag var en sån dag när allt gick toppen, orkade mer än vad jag brukar, wiiho. Körde ben och mage. Känns redan i benen! Blir kul imorgonbitti när jag ska upp vid 6 för en powerwalk, jaaa #kämpakämpa!

 

såja!

 

mmmmmmmmmmmmm

Okej, vad fan är fel på mig? Somnade igår vid typ 19.00, vaknade igen runt 1, sedan somnar jag om tills NU? Och så är jag trött hela tiden också, skulle kunna somna om nu liksom. Men nej, blir lite frulle och sådära. Sen väntar gymmet lateroooo! Puss

träna träna

Alltid när jag ska köra armar och rygg, går det så himla segt. Mina armar är så sjukt svaga, så jag blir nästan chockad av mig själv... Så grymt tråkigt, haha. Men körde på 1 timme iaf samt uppvärming. När jag kom hem mötte jag upp en av mina grannar och tog en promenad med hundarna, mys!

 

Träningsvärk!

Träningsvärken är på plats, ben och magen ;) Sen lite rumpan! Woho. Blir att dra ner på gymmet lite senare och köra armar och rygg. Sen blir det förhoppnigsvis en powerwalk ute senare, får se!

 

puss på er

 

SVAR till dig

Emily:
Inte för att sumpa din glädje om att ha bränt 400 kalorier på 15 minuter.. Men kan inte låta bli att säga det är fullkomligt omöjligt för kroppen att göra sig av med 400 kalorier på 15 minuter. 

Jag antar att du kört en skev maskin på gymmet som visar mycket mer än vad man egentligen bränner. Inte ens springa på 17 km/h kan få upp dig till 400 kalorier/15 min. Isf måste din puls vara skyhög och med tanke på att det verkar som att du inte tränat så skulle din kropp inte klara av det. Man ser mönster hos folk som inte tränat innan/ofta.. Vad som är väldigt vanligt är dessa perioder där man i ena stunden inte tränar alls, sen börjar måndagen efter med att äta supernyttigt (knappt några kolhydrater). Sen faller det ihop en vecka senare, i helgen med att dricka alkohol. Säger bara 1 sak, med alkohol varje helg kommer du inte att komma någonstans i en strävan till en fit-kropp.

SVAR: Då måste väl springbandet bara ha visat fel för just mig isånafall, eftersom det har funkat för alla andra? Och jag läste någonstans att om man väger MER så har man lättare att bränna kalorier, och om vi ska gå in på den saken har jag gått upp några kilo sen innan. Dessutom har jag märkt att när jag går SNABBT i höghastighet och i uppförsbacke bränner jag mycket mer kalorier än att bara springa/gå vanligt hela tiden. 

Och sen nu till helgen, jag känner så många som tränar och ändå festar på helgerna. Och det är väl ändå mitt val vad jag ska göra på helgerna, visst vi får väl se om jag får en fit-kropp i slutändan. Den som lever får se :)

 




How far would you go to tell a beautiful lie?

All the same, it's a game,
It's a play, it's a war,
It's a shame that we're always fighting for.
I don't mean to cast no blame,
I don't intend to pretend that
I could never loved you more.
But in the blink of an eye,
Everything you ever knew can change
And it's a beautiful lie if you think
Everything will always stay the same.


Gympass avklarat!

Blev ben och mage idag, samt uppvärmning då jag förbrände 400 kalorier på 15 min, wihooo! Gick bra, men lite segt att jag inte hade ätit något innan och klockan är liksom 3 nu... Min matlust har blivit sämst efter operationen, men nu när jag är igång med träningen igen blir jag väl värsta mat monstret igen? Hah får väl se.

 

Weheartit.com/nattue

 

Snart träningsdags!

Ställde klockan på 9.00 imorse, jag vaknade och snoozade... Fördelen med att inte ha något jobb, du kan snooza hur mycket du vill. Men jag skyller på att jag sov väldigt dåligt inatt IGEN. Somnade väl runt 2, vaknade igen vid 4... Usch! Och då kände jag att ska jag gå all in på träningspasset idag, så måste jag ha sömn.

Så ja, första gången efter min operation, önska mig lycka till.. NU kör vi!

find a way or find an excuse

FINALLY!

Har fixat och trixat hur länge som helst nu och försökt komma på hur man får bredare inlägg. Äntligen kom jag på det, med min html kunskap, haha! Yay..... Test bild på mina puuuumps!

 
 
 

en helt vanlig söndag

Efter några ipren mådde huvudet lite bättre! Då bestämde jag mig för att hänga med Linus och kolla på Davids match i Bollmorahallen! Ja, det var najs, mycket boys att kolla på ;) Mjaaau. Nu är jag hemma och ligger under täcket och fryser. Blir en lugn kväll, imorgon tänkte jag testa köra lite på gymmet, hoppas hjärtat pallar!

 

GTA gejming yesterday, today huvudvärk...

Godmorgon, vaknar upp med världens fetaste huvudvärk så jag vet knappt vart jag ska ta vägen? Och åter igen, jag var inte ute igår. Spelade dock GTA hela kvällen med boysen... Men det var riktigt kul att träffa dem, första gången vi gör något tsm utan att DRICKA? ;) Haha förutom alla bakisluncher osvosv...

 
 
 

no party, noooooope

Somnade 6 imorse, fast jag varken var ute eller ett skit igår. Träffade Freja och vi körde GTA tills runt 11 bara, sen åkte hon hem. Så, inte mycket sömn har man ju fått, vettefan vad det är som händer just nu.. Snart kommer iallafall mina favoritpojkar hit, Linus och David. Blev ingen bio, vi kör på GTA kväll istället.

 
Puss!

Ja




bajs hjärta

Idag blir det en lugn dag för mig, tråkigt nog! Vad hjärtat tagit över mig... Hade nyss lite sällskap av en killpolare, han kom över med lite fikagott! Blir nog lite GTA ikväll med en fin och sen bara chilla galet, woho roligt liv!

 

10 oktober,

Idag kom min fina vän Ewelina och överraskade mig med lite godsaker mitt på dagen! Vi hade hur mycket som helst att prata om, även fast vi sågs ganska nyligen. Riktigt kul att träffa henne som vanligt! Vi avslutade iallafall kvällen med buffé i Nacka forum, klassikern de vet ni. :D

 

me, myself and I

 

gaaaaahhh


-------------

Hej på er!

Idag har jag bara vilat hela dagen och tagit det lugnt, tråkigt som fan. Men efter min lilla sömn, behövdes det! Åh, vill bara komma på fötterna igen och börja träna, motivationen är hög nu.. Hjärtat gör fortf ont dock, och ljumsken ofc.. Så ja, bara att vila.....

Ska strax se en film med Bradley Cooper, ser bara den filmen för han är med såklart! :D
Men först ett intressant skypesamtal med min vän!


Yesbox

 

Det här kan va det sötaste jag sett

Efter trixie dåårå....


:(

Somnade runt 5-6 imorse :( Inte kul, tror jag har råkat vända på dygnet och sovit för mycket. Idag är jag helt slut i kroppen för övrigt,inte alls lika pigg som igår. Känner mig svimfärdig och hjärtat gör extra ont idag.. Blää!

 

att ge bort sitt hjärta till någon är den finaste presenten man kan ge

 
 

Michaela Forni ännu en gång..

Michaela Forni skriver i sin bok att vissa känner mer än andra, alltså har mycket mer känslor osv. Och det kräver också att man måste vara mer stark än alla andra för vi känner så himla mycket. Tror jag är en av dem, för jag känner ALLTID så mycket för någon/något. Jag önskar att jag inte gjorde det tyvärr...

Dagen efter operationen:

Mår helt okej. Ont lite i hjärtat och i ljumsken dårå. Har typ ingen matlust, åt precis första målet på hela dagen, är mest törstig och inget annat. Allt detta gör dock så jag inte får någon ork, så vila är allt jag kan göra. Men eftersom jag är så rastlös och uttråkad så tänkte jag ta fram kameran och fota lite, heeeeeeehe.

 

Min operation:

Nu är operationen avklarad, sjukt skönt! Det var ingen höjdare att ligga där inne när dem gick in från ljumsken till hjärtat (jag var vaken under hela operationen dessutom!) Lokalbedövning var verkligen PAIN. Och sen kände man sladdarna som gick in genom magen till hjärtat, usch! Som tur var fick jag iallafall lugnande lite då & då! Det tog iaf 2 och ½h, sen blev det vila i ungefär 4h. Fick inte resa på mig eller någonting under dem timmarna. Om jag var kissnödig skulle jag ligga ner och ha en potta under, haha hell no att jag gjorde det.... Var ju dessutom inte själv i "vilorummet".

Efter allt detta, så fick jag promenera i 1h och se hur allt kändes, ljumsken gjorde ont men inte så konstigt. Sen fick jag åka hem, fick skjuts. När jag kom hem la jag mig i sängen och somnade nästan på dirren. typ vid 7 på kvällen. Notera att jag inte hade sovit natten innan å genomgått hela operationen utan sömn. Yes!

Är ännu inte utvilad så blir bara att vila idag och ta det lugnt! Om 1 vecka får jag träna iallafall. Happy girl!

 
 

Alltså wow.

Vilken låt.
Veronica Maggio - Sergels Torg

Note to myself: Måste se maggio live. Måste.

Love life, nej nej och NEJ

Sovit max en halvtimme på hela natten, oh älskar livet! Och det bästa var väl att jag fick för mig att få panik kl 4, för jag kände något extra hjärtslag, och trodde jag skulle få "hög puls" grejen igen, och då skulle jag ju inte få opereras osv. PANIK. Men som tur var, gick det bort av sig själv (eller så inbillade jag mig), och jag somnade i en halvtimme innan alarmet ringde!

Sen kunde jag inte sova utav en annan anledning, som gjort mig ganska ledsen. Men det kan vi ta en annan gång. Håll tummarna för mitt hjärta nu, själv hoppas jag mest på att få en ny lever istället fall hjärtat kraschar..

Over and out

 

-----------

Ligger i sängen och kollar på gamla videos på mig och Niklas, (läs: störda videos) Om folk skulle se dem videosarna skulle folk tro vi vart helt dumma i huvudet, kanske vi är? Haha. Samtidigt pratar jag med bästa Linus & David. Asså wow, vilka fina killkompisar jag har. Trodde aldrig jag skulle få sån bra kontakt med nån. Ni är fan bäst alltså. BIG LOVE. <3

Men vad spelar det för jävla roll, om det inte kan bli vi nån gång.

,Vad finns det då att bry sig om?

jag är nervös

 

Min helg:

I fredags så var jag först på middag, det var trevligt! Sen mötte jag upp mina boys: David,Linus, Niklas och Matte! Vi förade lite hemma hos david, jag å boysen haha, riktigt nice! Sen blev det vårt nya favvoställe Marquise, men först ännu mer för på wooken! Var riktigt nice kväll, men lite för mycket dricka för vissa kanske ;) Haha!

Igår blev det lugnt hela dagen + gta ;) Var bäst så, så jag får ladda inför operationen! Som ni vet, ska jag operera mitt hjärta imorgon. Så tänk på mig kl 08.45 imorgonbitti, då börjar operationen!

 

hatar dig sömn

Sovit sämst hela natten, vaknat typ hela tiden. Vet ej varför, dumma sömn du är aldrig på min sida.. Aja tänkte gå upp och äta lite frukost med familjen innan dem drar till jobb/skola, sen somnar jag väl om, annars kommer jag inte överleva dagen..

YES OR NO

Ska man köpa GTA med brorsan eller inte? Känns ju ändå ganska bra tajming då jag kommer vara sängliggandes hela nästa vecka efter min operation! Men det är ju inte direkt billigt och plånkan börjar krympa som fan.... Hm.

Jag för några minuter sen, lagom sur för dålig hårdag så mössa & lockar blev det idag.

GTA GEJMING

Godmorgon!

Igår var jag som sagt hemma hos min killpolare Niklas för att spela GTA, haha oj vad kul det var. Vi spelade typ 10h i sträck.. Pratade lite om allt också och drack lite på det. Men när klockan började bli för mycket, ja (02.00) Då var det dags att åka hem! Efter så mycket spelande kändes det som vi var med i GTA på riktigt haha, sjukt det där!

 

2 oktober

Godmorgon!

Vaknade med världens jävla ryggont, kan inte ens böja mig ner eller sitta UTAN att det gör svinont. Vad fan är det här? Säg inte att det är ryggskott, vilket är möjligt då min pappa alltid brukar få det.... Gener<333 Menmen, idag händer väl inte sådär jätte mycket, ska vänta på ett samtal från läkaren, sen ikväll ska jag hem till en killpolare för att lira lite GTA, som jag längtat! 

 

Att ge bort sitt hjärta

" Att varsamt slå in sitt hjärta i ett litet paket och ge bort det, här får du en present, det är ditt nu. Du kan göra vad du vill med det. Ja men det är väl klart att det är skitläskigt, när vissa faktiskt har gjort precis vad de velat med det. Kastat det i en sjö och plötsligt kan man inte andas längre, hej då nu drunkar jag. "


- #MichaelaForni

Tisdag

Inte hänt så mycket idag, sov till halv 1 typ. Så sjukt skönt att få sova ut igen, var lagom död från gårdagen ba sovit 3h liksom. Tog iaf en skön dusch och lite fix. Lite senare kom min killkompis Oscar hit och chillade. Han gick för ett tag sen, så nu blir det bara mys hemma och komma i säng tidigt!

Juste, denna älskling kom hem idag!

 

maybe, or maybe not..

 

RSS 2.0