Gympass avklarat!

Blev ben och mage idag, samt uppvärmning då jag förbrände 400 kalorier på 15 min, wihooo! Gick bra, men lite segt att jag inte hade ätit något innan och klockan är liksom 3 nu... Min matlust har blivit sämst efter operationen, men nu när jag är igång med träningen igen blir jag väl värsta mat monstret igen? Hah får väl se.

 

Kommentarer
Postat av: Emily

Inte för att sumpa din glädje om att ha bränt 400 kalorier på 15 minuter.. Men kan inte låta bli att säga det är fullkomligt omöjligt för kroppen att göra sig av med 400 kalorier på 15 minuter.

Jag antar att du kört en skev maskin på gymmet som visar mycket mer än vad man egentligen bränner. Inte ens springa på 17 km/h kan få upp dig till 400 kalorier/15 min. Isf måste din puls vara skyhög och med tanke på att det verkar som att du inte tränat så skulle din kropp inte klara av det. Man ser mönster hos folk som inte tränat innan/ofta.. Vad som är väldigt vanligt är dessa perioder där man i ena stunden inte tränar alls, sen börjar måndagen efter med att äta supernyttigt (knappt några kolhydrater). Sen faller det ihop en vecka senare, i helgen med att dricka alkohol. Säger bara 1 sak, med alkohol varje helg kommer du inte att komma någonstans i en strävan till en fit-kropp.

2013-10-14 @ 17:13:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0