-

Kul att folk fortfarande kikar in här varje dag, fast jag inte bloggar längre. Får se när jag kommer tillbaks!

 
 
 
 

Bye

Lägger bloggen åt sidan ett tag, jag finns på instagram: Nattue 

Puss




:):):)

Sista inlägget innan jag åker, ska packa det sista sen möta min älskling i stan. Hörs om 1 vecka!

 
 
 

SUMMERBURST!

Jag är så himla taggad. Summerburst biljetter är nu bokade! 


Barnbarnbarn.. :)

Gick jätte bra att jobba idag! Det konstiga är att varje gång innan jag ska jobba med barn, (på nya ställen) Är jag ALLTID orolig att dem inte ska gilla mig, å blir jätte nervös. Men redan efter 1h sa ett barn "Detta är bästa dagen nånsin!!!" Jag sa: Varför? Hon sa: För du är här!!! Sen ska alla alltid hålla på med mitt hår osv haha.

..Sen frågade något barn om jag ska ha barn snart, då sa jag nej inte än, då sa hon; men hallå ska du ha barn när du är 50 eller???. Haha, barn är så roliga & ärliga, det bästa med dem!

Imorgon har jag fullt upp hela dagen innan resan på torsdag, det börjar närma sig och jag saknar min fina så himla mycket just nu, så längtar ännu mer(!!) iiiih! happy-smiley56 happy-smiley56



Tisdag

Kul att folk började fråga frågor på Ask.fm istället för här, aja det funkar väl det med om man så gärna vill vara anonym... Vaknde precis iallafall, inväntar mamma så ska vi käka frulle och prata lite, sedan blir det jobb! happy-smiley47


http://ask.fm/NathalieSander http://ask.fm/NathalieSander http://ask.fm/NathalieSander

Fråga mig vad ni vill.

Det är några få som fortfarande läser min blogg, och ibland kommer det lite frågor. Så om ni undrar någonting, fråga gärna nu, så svarar jag på allt, promise! (uttråkad chey, hejhej.)



happyhapppy

Har precis haft ett bra samtal med min andra halva, (min kusin, Linn) Bästa. Sen fick jag även en god nyhet av min kära pappa, ska jobba imorgon & onsdag, wii! Äntligen händer något positivt!



true

 

Bästa dagen i mitt liv, SAKNAR!

Snart var det 2 år sen jag tog studenten, helt jävla sjukt... Fan va jag saknar den dagen!

(på flaket)

 

<3

Min fina granne räddade min lördagskväll. Vi har pratat massor och bara haft det allmänt mys med godsaker! Myst med hennes lilla hund också. Nu är jag hemma, ska kolla lite Gossip Girl, sen sova. Puss!

 

Tjo

Börjar ruttna här hemma, varför vill ingen ha myskväll istället för festa(???), jag kan ju inte..Börjar dock tröttna på myskväll varje kväll just nu, känner att jag vill komma ut, kanske inte för att supa sönder skallen, men att sitta på en PUB med härliga vänner, eller uteservering, det är ju livet! Aja, just nu bestämmer medicinen över mig, får hålla ut till torsdag, då är det slut på medicinen och föroppnigsvis frisk & flyget går till Spanien! :D

Kanske träffar grannen en sväng ikväll, hoppas hoppas! *Sällskapssjuk*

 
 
 

middag hos papsen

Idag har jag fixat det sista i mitt rum, återstår bara ena väggen nu som sagt. Men äntligen lite ordning! Sen så ska det ju såklart upp lite fina tavlor med citat. Funderar på göra såna själva, men får se!

Har precis varit på middag hemma hos papsen och syrran, var trevligt att se dem igen! Nu är jag hemma, blir chill resten av kvällen med tanke på min härliga huvudvärk (love bihåleinflammation) PUSS!

Så himla snygga syskon, haha

Så nöjd!

Nu är det bara en tapet som ska upp inom kort på den bruna väggen, sen kommer jag va hur nöjd som helst!




Hemmawife

Man blir väldigt uttråkad när man är sjuk, därför håller jag på fortsätta att fixa i mitt rum. Idag är det byrån som står på schemat, den ska bli vit. Update kommer!

Och nej, jag orkar inte köpa en ny byrå för ca 300-400kr,
istället när jag kan måla om den för mindre pengar + att det är kul!
 

sjuksjuksjuk ännu mer

Blev läkaren imorse, och fick veta att jag har bihåleinflammation, inget oväntat då jag haft världens äckligaste huvudvärk i flera dagar nu. Så har fått pencillin äntligen så jag får bort skiten!

Så ingen träning, ingen dricka på en hel vecka nu.. IGEN. #jagskablifrisk

 

heyhey

Jag lever, faktiskt, haft några inte så JÄTTE bra dagar, pms cheyen har varit igång. Sedan lite drama & bekymmer på det. Men nu så är jag på topp igen, iaf psykiskt! Sjukdelen är jag fortf inte fri från, har en huvudvärk varje morgon jag vaknar som håller igång hela dagen, funderar på om det kan va bihålorna som håller på...  Mitt mål är iaf att va helt frisk tills på torsdag nästa vecka, för då är det Spanien som gäler.

Mer ångest att jag inte hunnit träna innan det, jag är inte redo för bikini ÄN.. Fan också. Ångest. 

 
 

RSS 2.0