Ledig idag!

Gick upp 10 imorse på min lediga dag! Har redan hunnit med tvättstuga, pluggat, käkat och packat ihop lite saker i flyttkartonger!. Nu ska jag ta en paus och dra ner och träna lite, dags å komma igång igen, tagga tagga!

På fredag flyttar jag & Micke, längtar så mycket! Smiley Så det kommer bli fullt upp denna vecka, har lite prov & inlämningar samt tömma mitt rum. Vill ha fredag nuuuuu! Smiley Smiley

 

vad jag ska göra med mitt liv

Nu ska jag äntligen berätta vad jag bestämt mig för i mitt liv, som nog ingen trodde!

Jag vill som alla andra ha ett jobb, nått jobb där det verkligen behövs folk(!) Och jag vill ha det nu inte om flera år.. Så jag har bestämt mig för att plugga till..... Undersköterska! Så vi kommer ha praktik på äldreboende och sjukhus dessutom. För många tror nog bara att man jobbar med äldre, men det stämmer inte. Och jag är sjukt intresserad av sjukhus delen. Och jag har dessutom bara hört positiva saker om kollegorna inom vården. Så det låter sjukt nice det med. Personal på ett jobb är nog grunden för att kunna trivas. Men jag väljer detta för jag verkligen vill jobba med människor och detta är en bra början fall jag skulle vilja plugga vidare sen!

Jag har även fått turen att hamna i en super bra klass, vi har redan haft vår första AW (haha!), och jag började i klassen i torsdags - Jag började lite efter alla andra för hade inte bestämt mig.. Men detta känns så himla rätt! Jag är lycklig, och vet att vissa inte gillar det, men ni ska inte få bryta min lycka..

(Fejk glajjjjoooor)
 

(?!)

Att folk fortfarande lever kvar i det förflutna får mig att tappa hoppet om mänskligheten. Jag förstår verkligen INTE.

whaaaaat

Okej, jag måste vara världens krångligaste människa! Jag har ändrat mig för typ 10e gången nu, ska prata med en studievägledare idag och fråga om jag får börja på en annan utbildning. Matten kändes förjävlig att plugga upp och läraren verka inte tro på mig heller, aoooch...Smiley Jaja!

Vi får se vad dem säger. Men jag har nog hunnit ändra mig 10 gånger nu vad jag vill göra i mitt liv. Stabilt? Svar nej. Blir det bra i slutändan? Svar ja. 

 
 
 

Time for schoooool

Dags att sätta sig i skolbänken igen, men denna gång är jag supertaggad på att klara detta! 1 termin bara, here we go! Att plugga upp ämnen är väl inte det super roligaste, men vad gör man inte för framtiden.

 

-

När något krossas i en...

Börjar nya året med att vara sjuk!

Så himla kul att bli sjuk IGEN. Verkar dock som att jag blir sjuk varje gång jag dricker alkohol, så min kropp kan väl inte bryta ner allt det där äckliga i alkholen. Så, lösningen är enkel. Inge mer alkohol och mer träning på det så fort jag blivit frisk!

Idag har jag tusen saker att fixa, är stressad redan av tanken på allt, så varför sitter jag då här å skriver nu? Bra fråga, allt för å undvika att börja nånstans tror jag.. Så fort jag börjar är jag dock igång så ja. Men först en kaffe.

 

RSS 2.0