Härlig dag!

Vaknade ganska tidigt imorse så gick upp & städade hela mitt rum & fixade i ordning, så nu ser det LITE bättre ut iallafall, kan sova där inne inatt, äntligen, saknat min säng & mitt rum redan! Kan visa bild sen när det är helt klart, vill köpa lite saker osv först. 

Mitt i allt så smsade Linus mig och frågade fall jag ville hänga med in te stan till snaps, visst ville jag det denna fina dag. Så mötte upp han och hans kompisar där inne, så jag tog ett glas vin, (scchh) Satt där några timmar och chillade i solen, riktigt mys! Nu är jag hemma och håller på fixar lite middag till mig & bror, för första gången på flera dagar. Allt jag ätit denna vecka är max 2 mackor per dag, vet inte ens hur jag överlevt? Men ikväll ska jag fan svulla. Är på världens sämsta humör just nu och hatar allt & alla idag, så se upp!

 

Ibland så är det inte lätt.

Timeline Photos - Don't Fuck with her Feelings ''Bro'' | Facebook

Home inspo!

PRESENTÖRNGOTT MRS ALWAYS RIGHT PRESENTÖRNGOTT MRS ALWAYS RIGHT
PAPPERSSUGRÖR VIT/ROSA SMALRANDIGAPAPPERSSUGRÖR VIT/ROSA SMALRANDIGA
GLASBURK 1,1LGLASBURK 1,1L
'Dreams are only dreams untill you wake...''Dreams are only dreams untill you wake...'



Helt slut.

Vaknade runt 6 imorse, det var ju värsta på länge. Tog mig upp, sen 1h bussresa till läkaren. Väl där får jag göra lite tester för att se vilken allergi jag har osv. Och nu står jag i en väntelista som tar upp till 1 år. Skit kul! Men aja. Efter det åkte jag hem för att "vila" råkade sova i 3h ungefär, wuuups hela dagen borta!

Åkte iaf till stan för en fika med bästa vän, sen köpte vi färg och åkte hem till mig och fortsatte måla i mitt rum. Nästan klart nu, inga kommentarer än haha. Känner mig helt slut, glad att jag inte jobbar som målare, jobbigare än vad man tror(!!!) Så cred till alla målare där ute. 

Fortsätter med mina inspo bilder ..

 

Snart åker vi.<3


My dayyyy

Imorse när jag vaknade fick jag värsta rycket! Ville färga min byrå vit. Jag är inne i en period där jag älskar allt VITT. Vitt är så sjukt stilrent och snyggt, jag dör! Så jag mötte upp min fina vän Heidi, för lite snack och sådära, sen köpte vi målarfärg, och då bestämde jag mig för att måla mina väggar vita till att börja med, så det gjorde vi!

Färgen tog dock slut mitt i allt, så synd.. Så mitt rum är kaos just nu, så blir att övernatta i vardagsrummet inatt, haha. Men det var kul att äntligen få träffa min fina vän igen! Sen när hon åkte hem, mötte jag min granne för lite myspromenad med hunden och lite snack. 

Och nu är jag hemma igen, ensam! Suger verkligen. Ingen mamma hemma, ingen Elias hemma för tillfället. Jag hatar att vara ensam just nu, blööö.

(inspo bilder)

HOME ? STYLE / .
Blog | Zana🎀
 

Tre sanningar om mig

  • Jag har inte gråtit på flera månader, (Förut kunde jag gråta varje vecka, skumt det där), Nu måste jag verkligen pressa fram tårarna även fast jag kan vara ledsen.
  • Jag sätter alltid på vattenkranen när jag ska gå på toa, (konstig vana?)
  • Jag har inte ätit någon "riktig" mat sen i söndags pga jag varit sjuk, ingen matlust..

     

Kort hår & röda läppar

Jag har länge varit sugen på att klippa mig kort. Eller ja, kort för mig är väl typ håret till början av brösten ungefär. Just nu är mitt hår nästan för långt, snart ända ner till rumpan om jag verkligen plattar det så det blir rakt. 

Jag tycker att en kort frisyr, gör att man ser äldre och mer fräsch ut. Och det börjar väl bli dags för det nu, 21 år och ser ut som en 15 åring ibland är inte så kul. Dags att bli vuxen på utsidan med kanske.. 

Och sen röda läppar till det, sjukt snyggt ! 

My day

Vaknade runt 8 imorse igen, borrandet fortsätter här.. Det är riktigt segt att vara ledig och inte kunna sova ut, speciellt när man är SJUK. Så gick på promenad med Doris, sen vidare till Coop för att inhandla lite saker till min frulle imorse som såg ut såhär :

Helt ok, om du frågar mig. Börjar bli en liten hemmawife! Annars har jag bara tagit det lugnt, kollat Gossip Girl (som vanligt, min drog!) Nyss var jag nere i C igen, handlade lite medicin på apoteket och mötte på min fina granne Lina, vi bestämde en liten promenad sen med våra dogs ;)

Tyresö Slott/Notholmen

Godmorgon! Fast nej, vart vaken sen 8 ungefär, då hoppade Doris på mig och var jätte pigg. Sen började byggarbetarna att borra som vanligt, så tog en liten prommis i solen med Doris. Sen hem la mig i sängen, kunde ej somna om pga borrandet och hade världens huvudvärk. Så bestämed mig att åka till ett av tyresös finaste ställen. Tyresö Slott/Notholmen. Vi var nästan helt ensamma där, solen sken. Jag & Doris mådde!

Men sen började det blåsa och min förkylning blev lite värre, så då åkte vi hem igen. Just nu har jag bakat lite, har en kladdkaka i ugnen, så gooottit. Så det blir det, samt lite mys framför Gossip Girl!

 

**

 

Återträffen, samt mina egna ord om mobbning.



True

Igår
såg jag på Återträffen med mamma & bror, den väckte många känslor i mig.

Lite kort om filmen:
"Tjugo år har gått sedan en grupp elever slutade grundskolan och det har nu blivit dags för en klassåterträff. Alla är dock inte inbjudna. Anna Odell är den före detta klasskamrat som inte blivit inbjuden. Hon var den som var utfryst och mobbad av sina klasskamrater i nio år "

Sedan söker hon upp dem här i klassen, och vissa är sig lika fortf, och skyller på henne att det är hennes fel att hon blev mobbad. En kille hade sagt när dem var små "Anna, kan du inte bara gå å dö, ingen skulle ändå bry sig." Och han skyller nu på att han var bara ett "barn" då.

Tycker detta är så sjukt hemskt, för det är vanligare än vad man tror... Och vissa tar faktiskt livet av sig pga mobbning, för dem orkar ej mer. Helt sjukt.

Jag minns att från mellanstadiet ända till 9an, så blev jag alltid retad för jag var så himla blyg, för jag var hon som aldrig sa något, men ingen visste hur dåligt jag mådde inombords, ingen visste att jag inte orkade mer. Jag skolkade från skolan. Men inte hjälpte det. Jag minns när jag redovisade för klassen, hur folk viskade och skrattade, å redovisa inför en klass som man är så obevkäm i var redan jobbigt, så detta blev ju ännu värre. Så fort man blev lämnad ensam med alla killar i klassen, gick dem på en, höll på "skojretades". Allt det här störde min skolgång, jag hade 8 igvarningar när jag gick i 8an. Jag trodde inte jag skulle ta mig igenom detta, men jag gick ut 9an med godkänt i alla ämnen iallafall.

Jag minns också mitt första förhållande i 8an som jag hade, det fick 2 tjejer reda på i min skola, och gjorde allt för att förstöra det. Dem gick å snackade skit om mig till min dåvarande pojkvän, och när han fick höra allt det, så tryckte han ner mig så hårt. Sa att jag va ful, hade inga vänner, var helt obetydelsefull osv. Det här fick mig att aldrig mer vilja släppa in någon, aldrig mer bli kär, för folk hittade mina svaga punkter på dirren, dessutom var jag rädd för att folk skulle fortsätta förstöra å säga saker om mig som inte var sanna. Jag minns också alla bitchblickar man fick i skolan av just dem två,. Jag undrar fortf, vad hade jag gjort dem egentligen? ..

Ja, jag kanske hade tur att jag inte blev så utsatt, så jag blev slagen eller liknande. Men detta var så sjukt jobbigt. Det är först nu jag äntligen kan prata om det. För idag är jag stark, idag vågar jag. Idag är jag lycklig,glad och social av mig. Aldrig mått så bra som jag gör nu. Jag är nöjd med livet. Men detta kommer fortfarande sitta med mig. Jag hoppas att mobbingen tar slut, att vissa barn är lite mer vettiga, och att föräldrarna förklara att det är FEL, samt att lärarna är mer uppmärksamma.

"Varför sparka på någon som redan ligger ner?"

UN POCO DE TODO: MOBBINGUN POCO DE TODO: MOBBING


This is me now.

Ingenting, ingenting!

Har bara tagit det lugnt idag, var hos läkaren tog lite prover, visade sig att jag "bara" har ett virus som vägrar försvinna. Så jag frågade läkaren, vad jag ska göra för att bli frisk. Hans svar: Ingenting.

Nähä. Då får jag väl göra INGENTING då. Och äta massa C-vitaminer, och kycklingsoppa.. Typ.

 

sjuklingen har tröstshoppat lite.

Långkjol - Perfekt att ha till Spanien!

Sen köpte jag även ett linne med öppen rygg, och en vanlig vardagströja. Hittar ingen bild dock.


still sick.

En C-vitamin shot och lite sömn på det hoppas jag bli frisk. Annars ringer jag läkaren imorgon.. Och sen ska jag avstå från all alkohol tills jag blir 100% frisk, känns sjukt bra. Måste va helt frisk innan jag drar till Spanien med min fina M.

Godnatt! (Såhär kl 8 på kvällen...)

•BlissBoulevard•

Fortf sjuk

Mår inge vidare, men sitter på tåget hem just nu iallafall. Blir hem och vila en stund sedan väntas ett möte angående jobbet. 

Snälla gör mig frisk...

Så var det min tur igen.

Sjuk IGEN. Denna gång är det halsen som svider satan, känns som jag har hårda metall spagetti i hela halsen, orkar inte ens prata eller svälja.. Det känns ju verkligen jätte kul att bli sjuk 90% av tiden..

Måste vara frisk tills fredag, för då kanske jag lämnar landet med nya jobbet för lite roligheter! 

Är iallafall fortf hemma hos min fina M, han jobbar, jag ligger i soffan med ett täcke och varm choklad på det! Vart vaken sedan 6 imorse, så lär ju blunda snart igen och hoppas på bli frisk..




:)))))




<3 <3

Ibland uppskattar man livet lite extra sådär. Det är fredag, det är fint väder. Min bror fyller år, lite dricka på det. Massa familjemys. Min fina M, kanske kommer till mig senare, annars ses vi imorgon, saknat honom ju! 

Happiness.

 

Fredag

Igår var jag på en jätte trevlig middag med min blivande arbetsgivare och hans kollega från ukraina. Så det blev engelska för hela slanten kan man ju säga. Men det här är bra, får jag träna upp min dåliga engelska haha! Vi hade iaf jätte trevligt, slutade med att vi tänkte bowla, men blev att vi skjöt lite istället! (Se bild nedan)

Jag tror detta kan bli riktigt bra & kul, skriver mer om allt när jag vet mer om det. :)

 

Gossip Girl

Ska fixa lite i rummet, sedan väntas några avsnitt av Gossip Girl. Bästa!

Xoxo- gossip girl | via Facebook

Leave the world behind

Då var intervjun avklarad! Dagens chock var dock när jag kom dit, så får jag reda på att intervjun ska va på engelska.. Min "min" va nog priceless då kan jag tänka mig, ehe. :) Men det gick väl hyffsat bra ändå, tror jag. Jag hoppas på det bästa, då det står mellan mig & en till, så håll tummarna för mig.

Därefter mötte jag upp pappa, han bjöd på god lunch, sen tog vi en promenad i solen, hälsade på min lillesyrra i skolan, mycket trevligt! Sen mötte jag upp Lina för en till promenad med hennes gosiga hund. Mys dag helt enkelt!

 
 
 

Tisdag

Bra dag, har hunnit med massor. Åt nyss lite middag med bror min och hade en trevlig pratstund. Det avslutades såhär: 

(Jag) - Tack för pratstunden då!
(Elias)- Ja varsågod.

..? Han är rolig han, vadå varsågod? Haha. Nu ska jag ringa ett samtal, sedan blir det att gå på en intervju imorgon, wiii så taggad! Och, grattis till min kära vän David idag. På fredag ska vi allt fira dig bästis!



Strålande humör!

Dagen kunde inte ha startat bättre! Började morgon med lite frulle & kaffe på det, sedan blev det en långpromenad med min fina granne Lina, och hennes lilla sötnos! Sen hann jag sola lite på ballen, och nu har jag precis gjort en god lunch, och värmer upp lite inför gymmet!

Vädret gör verkligen så att humöret blir på topp!

 

Nån som vet nån som gör, snygga fransar till ett bra pris?

.

Love it

Prada

Can you love me again

Ska strax möta upp Malin för lite gymtime, sååå skönt! Ska försöka fixa kosten också och äta nyttigt. Då är jag iaf tillbaks på rätt bana igen. Var på ett möte imorse, var faktiskt sjukt kul & intressant, berättar mer om det sen. Tog sällskap hem med Linus, pratade lite om helgen, då vi ska fira David. Skojskoj!

Vårväder innan man drog till mötet iaf, så passade på att inviga våren med lite fina kläder!
 

Bra dagar

De senaste dagarna har jag spenderat med M, har varit super mys. Kanske har unnat mig lite för mycket godsaker, men denna vecka är jag så sjukt taggad på träning, äntligen lite motivation tillbaks!

Det sägs att när man skaffar tjej/kille, är det ända man gör att äta... Näe? eller?
 

Jag lever!

Kände för att skriva lite igen, jag lever så ni vet. Sitter hemma hos Mr X just nu, han lagar middag till oss, och igår var vi ute och åt, så himla mysigt! Jag tror nog att jag börjar bli lite kär... Mysig känsla det där. Puss på er!




Love it

🎀

GymTime!

 

:):)):

Min lilla födelsedagsfest blev jätte lyckad, är så glad över att jag har så fina vänner! Hela dagen igår, gick åt att städa hela lägenheten, sen bakislunch med mina bästa killar. Sen chillade jag hemma resten av kvällen framför Gossip Girl, ser nu om alla säsonger igen, haha no lifer. Men det är ju så bra!

 

Feeeezt

Ikväll smäller det äntligen! Haha, nej men, ikväll kommer mina närmaste vänner till mig, ungefär 12-13st, så ska vi fira mig ordentligt hemma hos mig. Så har lite att fixa innan det, städa lägenheten, handla massor. Ska bli sjukt kul att samla alla tillsammans, å träffas! 



RSS 2.0