Lördag, schliten

Godmorgon! Hade en sjukt bra kväll igår om man bortser från allt drama. Menmen, thats life. Blev lite ändrade planer, vi förade hos en killpolare istället med massa boys, så vi trivs liksom, hehe. Det bjöds på alkohol,skratt, spel och även lapdance, haha så sjukt kul! Sen blev det åka in till stan till Marquise, där vi var till typ klockan 4 imorse.. Hårt.

Nu är det bara att ladda om, ta en återställare, tagga LIGHTS! Åker in runt 5 med boysen. Är sjukt sliten och trött i hela kroppen. Men vad gör man? Lever bara en gång, kör bara!

 

:D :D

Längesen jag var såhär taggad en fredag. Snart kommer Linn hit med en polare, sedan kommer Linus & David. Så förar alla vi tillsammans, sen drar vi in mot stan där vi möter allihopa för att fira Matte!
Ska bli grymt jävla kul. Ni får ha en grym kväll, för det kommer jag att ha! :) PUSS

 
 
 

Fint.

“The beauty of life does not depend on how happy you are, but how happy others can be because of you.”
 
 

HELG!

Helgen kommer bjuda på massa roligheter. Denna helg blir ett undantag för mig. Ikväll ska jag fira en väldigt bra vän till mig, Matte som fyllt 21. Så ska bli riktigt kul! Och imorgon är det äntligen dags för lights!!! Så taggad. Allt detta innebär att det kommer bli mycket dricka och DANS, såklart :) Så nästa vecka kommer det bli hårdträning for real(!)

 

Sådär ja

Körde ben och rumpa idag, mest fokus på rumpa, dödade den rent sagt. Riktigt skönt! Här är lite bättre bilder på mina nya träningsbyxor, samt en mindre fin bild på mig efter gym helt död. <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/6.gif' style='padding:0px;border:none' /> (sorry för dålig kamera, så man inte ser så bra, men what to do... )





Nya träningskläder vilket lyckorus

Har nu inhandlat nya träningskläder för riktigt bra priser! Ska även testa på en liten ny stil när det gäller träningskläder.. Haha. Ni kommer förstå vad jag menar när ni ser bilden nedanför! 
 
Visar bättre bild på träningsleggins senare! msn_smiley_063

Torsdag

Godmorgon! Eller ja jag vaknade redan vid halv 11 så. Har bara myst hela morgonen, haft ett väldigt bra snack med mamsen! Hon är verkligen bäst att prata med, om allt.

Slängde ihop en ny header imorse, är inte alls nöjd men den får duga så länge.. Blir dock arg på att den inte går hela vägen ut som ni ser? Lite vitt kvar där,. Ska försöka fixa det snart.  

Ska snart ner till Centrum tänkte jag, kolla runt lite, vill fortf ha nya träningskläder..Ehe. Sen blir det gym ikväll igen, idag är det ben och rumpa! happy-smiley15.gif happy-smiley15.gif

 

10 träningstips

Emoji Gör det för att känna dig piggare och starkare! - Glöm alla ideal, och mellanrummet mellan låren samt platt mage. Det är inte allt. Att känna sig pigg och glad är sjukt viktigt det med.

Emoji Sätt upp ett mål - T.ex. att du ska springa 6km på en viss tid eller liknande inom 2 månader.

Emoji Köp snygga träningskläder - Detta tycker nog många som inte tränar är töntigt och löjligt. Men i vilket fall som helst,hjälper det verkligen med snygga träningskläder. Det blir roligare att träna när du känner dig bekväm snygg i kläderna du har på dig!

Emoji Inga ursäkter - Så fort du börjar hitta på ursäkter är det kört. Inget "Nej jag ska bara, nej gör det imorgon." Man ångar aldrig ett träningspass, du kommer ångra dig om du inte kör nu. Är det för jobbigt att gå till gymmet en viss dag, kan man alltid köra hemma med massa övningar. #icaniwill (!)

Emoji Ät ordentligt - Här gör många fel. Väldigt många svälter sig själva för dem tror att dem blir snabbare "fit" då. Men det är helt fel, du behöver äta ordentligt för att bygga muskler, SAMT du orkar mycket mer på gymmet om du ätit bra. (!!)

Emoji Sömnen - Sömn är sjukt viktigt för kroppen då man tränar, man ska sova minst 8h per natt. Kroppen måste få vila och återhämta sig. ( Något jag är extremt dålig på själv... )

Emoji Gör det för din skull - Börja träna för dig själv, för att du ska må bra! Börja inte träna för någon sagt nått elakt, då blir det mer ett måste och då är träning inte alls lika kul, det ska va frivilligt!

Emoji Gör det till ett intresse - Det är så lätt att vara taggad i 2 veckor, sen blir det tråkigt. Speciellt om man går ut för hårt i början och tränar typ två gånger om dagen. Gör det istället när du känner för det och vill, inte för att du måste. Hitta ditt egna träningssätt när det passar dig! Sen finns det så många olika sorters träning, hitta det som är kul för dig! PW, gym, simma,rida osvosv. Finns hur mycket som helst!

Emoji Peppa och pusha dig själv - Detta är jätte viktigt, var stolt över dig själv att du tog dig till gymmet idag, körde ett pass, och överlevde lixom, hehe. Pepptalk till sig själv är så bra och viktigt. Mer kärlek och mindre hat(!!)


Emoji Ge aldrig upp - Den viktigaste punkten! Ge aldrig upp, visst har vi alla skitdagar då det bara går åt helvete med träning och man hittar sig själv liggandes med huvudet i godisskålen igen. Men du tar dig upp, du hittar ett nytt sätt att kämpa på. Du klarar det här. Idag är en skit dag, imorgon är en grym dag du kan göra något bra av det. Glöm inte det!

 

time to move on

Det är dags att släppa det negativa runt om en. Låta vissa gå. Negativ energi är verkligen det värsta som finns, och det finns ganska mycket sånt runt mig nu. Jag tänker släppa det NU! ...


glad glad glad

Hej! Idag är jag riktigt glad. Haft en bra dag, och hade ett sjukt bra pass på gymmet. När en vikt man använt tidigare blir "lätt" då blir man lite sådär glad. Resultat känner man även om det inte alltid syns! Nu tänkte jag avsluta kvällen med lite kvarg och passionsfrukt ( Försöker lära mig äta kvarg, går sådär .. haha )

 

:)

Haft en jätte trevlig dag med min kära vän, vi tog en tripp till Nacka Forum, käkade buffé och kollade lite i affärer. Så nu är man redo för ett gympass, puss på er.

Niklas aka Steerner, ni vet att han är en grym DJ va? Och lär slå igenom stort i världen snart... Smiley Smiley
 

-------------

Godmorgon! Igår var en dålig dag, så nu släpper jag det och blickar framåt. Ska börja fixa mig lite smått, sedan ska jag träffa Niklas, får se vad vi hittar på. Kanske gör en låt eller nått, haha. Puss!

 

http://ask.fm/NathalieSander

Ingen bra dag idag, mår inte så bra. Hörs imorgon istället. Ställ nån rolig fråga om ni vill.

http://ask.fm/NathalieSander http://ask.fm/NathalieSander http://ask.fm/NathalieSander

sådär.

Gympass avklarat, ben & rumpa. Så skönt! Nu ska jag in till stan och träffa en fin vän. Puss!

 

måndag

Godmorgon! Ska snart fixa mig, sedan blir det att åka iväg och kolla på ett jobb / interjuv idag. Spännande! Senare blir det kvällspass på gymmet tänkte jag, körde ju armar och rygg igår, gick sjukt bra. Börjar tycka armar är roligare och roligare, vet ni varför? Jo för jag blir starkare. Riktigt grym känsla.

 

sånt här gör en glad!


Även fast jag inte riktigt tycker det själv, men man är väl aldrig nöjd själv? Haha.
 

Känn ingen sorg

Oj vilken bra film. Får typ tårar i ögonen när jag tänker på filmen nu. Håkans låtar är så sjukt grymma. Galet. Helt klart värd att se! Har inte ens några ord just nu, sitter bara och lyssnar på håkan nu haha.

mywonderland.blo.gg -
Pinterest
Swedish

Ännu mer motiverad att bli sexy as fuck... naked (?) ;)




glad chey

Godmorgon! Haft en riktigt bra helg. Igår träffade jag Matte & David ett tag innan jag skulle åka in till stan för min DEJT. Ja, ni hörde rätt. <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/6.gif' style='padding:0px;border:none' /> Det gick väldigt bra, och var riktigt trevligt. Så nu får vi se vad som händer!

Snart tänkte jag ta mig ut på en PW i det fina vädret, bäst att dra ut snart då solen går ner så fort... Så, hörs senare. Puss på er.

 
 . | via Tumblr

Fredagsmyyyyyyyys!

Blev ett benpass med min vän Nicita idag! Hon körde på hårt med mig, haha. Efter nån timme höll jag på svimma och dö lite halvt.. Otränad chey.. Nej men, har ätit dåligt och sovit dåligt hela veckan då jag varit sjuk. Men lite saker hann vi med iaf. Hon köpte kort på mitt gym idag, så nu har jag en till träningskompis. Woopwoop!

Annars så, äre en lugn kväll idag. Tänkte ta mig upp tidigt imorgon och köra ett pass. Sedan ska jag ha en riktig grym kväll SmileySmiley, men mer om det imorgon. Puss!

 
 

WOOOWOP halva inne

Juste har jag glömt att berätta eller? Har en dejt med gubben från Paradise Hotel!!!

 

------------

Godmorgon! Vaknade av att jag hade fått ett sms angående ett jobb, dem vill att jag ska komma på interjuv på måndag. Woopwoop! Så ja dagen började ju bra.

Annars så, ska jag fila lite på mitt CV idag och sedan skicka iväg det till lite olika ställen i Norge. Sedan har vi även bestämt att vi ska åka dit i december över några dagar och lämna CV osv. Så ja, nu börjar det hända lite saker! 

Lite senare idag blir det även ett gympass med en vän, måste få tillbaks motivatinen nu efter jag varit sjuk. Den är just nu på noll igen..Fan också.

 

kvällspass done!

Körde armar och rygg, börjar tycka det är roligare nu när man kan ta tyngre vikter! Woop. Jag körde tills jag började må illa, vettefan varför jag började må illa mitt i allt? Åt ju lixom vid 6 så det var ju längesen. 

Btw, första gången man är "fin" på gymmet, hade smink och allt, onödigt att tvätta bort det bara för man ska gymma när man haft smink hela dagen, right? Så ni inte börjar skriva nu "vafan sminkar du dig innan gymmet?" Nä haft smink hela dagen, så där har ni svaret innan ni kommenterar. Puss!

Och juste till dig "sofia": Videoblogg är big no no för mig. Haha
(
 

:):)

Nu har jag varit på middag med mina absoluta favoriter! Mycket trevligt hade vi. Satt och pratade om allt och norge såklart i ungefär 3h.. Smiley Nu börjar det planeras massor!

Jag ska nu iväg till gymmet, och köra ett armpass. Ska bli skönt att komma tillbaka!  puss!Smiley

 

Lyssnar på smurfarna och mår allmänt bra!


Snart blir även middag med mina pojkar!

hejhå

"du passade jätte bra i rött läppstift, men ser ut som att du smetat de runt hela munnen eller hånglat loss innan kortet. men kul att du vågar använda färger. "

:::BUSTED.. pussades med mina nya pojkvän precis innan jag tog kortet :/ FÖRLÅT!!!

Bekännelser

  • Jag älskar ägg, äter det nästan varje morgon. (äggröra,omelett, stekt ägg eller äggmackor)
  • Jag ska förhoppningsvis flytta till Norge med två killkompisar och börja jobba där inom kort.
  • Jag har fler bättre killkompisar än tjejkompisar! <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/6.gif' style='padding:0px;border:none' />
  • Efter min hjärtoperation upptäckte dem att jag OCKSÅ hade en annan typ av hjärtklappning (finns tusen olika). Som jag nu får varje dag minst 1 gång om dagen, men det håller bara i sig max 3 sekunder. Men blir det för jobbigt får jag opereras igen.

     

När man börjar se små resultat...

 

sjuk....

Jag är sjuk just nu, därför min otroligt dåliga uppdatering. Spenderade hela morgonen med att nysa varje sekund typ. Sen för ett tag sen kändes allt bra, och jag fixade mig osv. Men då kom allt tillbaks, halsen och förkylning. Uscha. 

Hoppas på att bli frisk tills imorgon, för jag är så sjukt taggad på att köra ett sånt jävla monster pass på gymmet nu, så sheeet alltså. Vad mycket energi jag har fast jag är sjuk.. ;) Hahah!

 

ÄR så nära på att klicka hem dessa.........

Men nej, måste vara ekonomisk. 700kr för dem, då går alla mina pengar åt för denna månad, så nä...
 
 

Inspiration makes me wanna workout NOW.

 
 

Gårdagen

Hade en väldigt bra kväll igår, tack alla fina! Extra kul var det att min fina Ewelina kom också, längesen! Vi är så lika hon och jag, alltid taggade, båda har mest killkompisar och föredrar det osv. happy-smiley53  Nej men det var en riktig trevlig kväll!

Idag har jag bara tagit det lugnt, inte gjort mycket. Vilat kroppen, taggat inför imorgon! Hårtpass på gymmet då, så jävla taggad. Sen i veckan ska jag köpa nya träningskläder, kan behövas! Det är sjukt att sånt kan göra en mer taggad, bara man har snygga kläder liksom. Smiley

 

LÖRDAG

Ska snart iväg på middag, därefter blir det lite snabbfix hemma, sen kommer lite folk till mig ikväll. Ska bli riktigt kul och mysigt, mina bästa! Ha en toppen lördag, för det kommer jag att ha!

( ... min mobilkamera måste skämta med mig? hahaha wtf... )
 

NU: VPD.

Nu blir det att kolla nyaste avsnittet av Vampire Diaries. Love it! Perfekt avslut på fredagkvällen. Imorgon ska jag möta mina bästa boys för lite lunch mys i Tyresö, ska bli riktigt mysigt. Smiley

Glöm inte att läsa mitt inlägg här under, om ni vill veta varför jag började träna. (Varning: långt inlägg)

(Haha asså jag orkar inte med Damons sköna kommentarer i varje avsnitt, minns hur jag och mitt ex alltid satt och grät av garv till hans bästa kommentarer. Haha, love HIM (damon alltså) Kolla bara bilden nedanför)

Jermey

Varför jag började träna : #ICANIWILL

Jag har haft tur i nästan hela mitt liv att kunna äta vad jag vill utan att gå upp i vikt. Jag var sjukt smal när jag var mindre, men minns fortfarande hur jag kunde sitta hemma hela dagarna spela tv-spel och äta ett paket kakor och sedan massor med godis till det. Blev jag tjock? Nej, hände ingenting med min kropp. Sedan när jag blev runt 15-16år började det hända lite grejer, min kropp blev mer "normal" och kunde bli mer svullen efter nått onyttigt mål, men inte mer än så. Sen dessutom började jag få en mer kvinnlig kropp med kurvor osv.

Men sen fram till ett år tillbaka ungefär, var jag inte nöjd med min kropp och tyckte jag hade för mycket fett och för stora lår (fast hade inte ens det, om man jämför nu). Gjorde ingenting åt det fram tills innan sommaren, då tänkte jag kötta på inför beach 13 liksom. Det gick skit bra i början, sen sprack det. Sommaren kom, och OJ vad jag misshandlat min kropp denna sommar. Alkohol minst 2 gånger i veckan fyllemat hit och dit, jag tycker synd om min kropp, menmen. ( Ångrar absolut inte sommaren, har varit en av de bästa somrarna i mitt liv men det är ju inte tack vare alkoholen, det är tack vare alla fina vänner som jag har. )

Efter sommaren, kom världens största ångest. Aldrig haft sån stor ångest av min kropp ( Jag har mig själv att skylla, jag vet ) Jag har haft gråten i halsen och känt mig äcklad av min kropp. Allt jag såg var bara fett överallt, mer fett på magen, mer på låren, överallt. Hjälpte inte att folk sa att jag såg "större" ut heller.

Så efter all denna ångest, tog jag tag i både kosten och träningen. Jag tränar nu varje dag mån-fre. Och nej, det är inte för mycket för mig, det passar mig perfekt att träna så pass "mycket" ni som undrar. Jag har kört stenhårt på det här nu i några veckor, börjar se SMÅresultat. Men är långt ifrån klar än. Och jag är stolt över mig själv. Vill man något, går man ALL IN för det. 

Avslutar med att säga att jag längtar till våren, då jag kan starta dagen med mina powerwalks igen varje morgon. Just nu är det både för mörkt och kallt tycker jag.

(Lite bilder under veckorna jag tränat)





 
 

#Aldrigvila for real....

Ändrade planer. Ingen middag hos pappa, det blir imorgon istället! Blir en skön hemmakväll med mamma istället. Vi har nyss kört ett hårt gympass, rumpa och ben. Nöjd chey! Skulle ej gymmat idag egentligen, men kunde ej hålla mig borta.. Typiskt.

BLÖT rumpa, sweaaat baby! msn_smiley_063 msn_smiley_063   (Behöver verkligen en ny mobil, min kamera suger... frown ) 
 

fridaaaaay

Hej! Vaknade först vid 6 imorse efter ca 1h sömn på hela natten. Var vaken ända fram tills 10 imorse, sen sprack det. Snurrig i huvudet och sånt där kul. Så jag somnade om tills nu.. Åh vad jag älskar sömnproblem och vända på dygnet <333 fan vad bra det är. Not.

Ska snart ta en dusch och sen blir det middag hos pappa och lillesyrran. Smiley Tänkte även skriva ett inlägg sen om varför jag började träna egentligen. Puss!

Dagsform (bild från imorse.)

 

!


Gympass nr2

Ska snart iväg på gympass nr 2  för idag. Har för mycket energi i kroppen idag känns det som. Försöker få med mig någon dock, annars går jag iväg ensam. Har aldrig testat gymma sent på kvällen, så ska bli kul! 

 

.

Alltså wow. Agnes - En sån karl.
<3

word


tummen ner.

Haha, bara för jag hoppades på att det skulle bli lika grymt pass som igår, blev det helt tvärtom. Jag höll på att svimma ett x antal gånger, började må illa under passets gång, efter ungefär 1h kände jag att det inte var värt det längre. Jag tror att detta beror på dålig sömn och dåligt med mat för min del. Något jag ska bättra på om jag vill ge 100% känner jag, sömn och mat är liksom det viktigaste av allt.

Idag var en dålig dag, men jag tar igen det imorgon! Fick några saker gjorda på gymmet iaf! Bättre än inget. 
 

gymtime

Måste vara så kul att läsa min blogg varje dag där jag bara skriver om att jag ska iväg å gymma? Haha not.. Men sitter och dricker en celsius och ska snart klä på mig, sen blir det ett gympass, hoppas även det blir lika grymt som igår! Smiley

 

Hela dagen har varit så bra!

Började med en skön sovmorgon. Sen blev det möte på arbetsförmedlingen, som gick riktigt bra! Pratade om att börja jobba i Norge, så kollade upp lite hemsidor på det osv. Fick riktigt bra hjälp, så nu hänger resten bara på mig. Och ja jag vill verkligen det här, har ingenting som håller mig kvar här hemma i Sverige. Dessutom får jag sällskap av 2 killkompisar, kan inte bli mycket bättre än så! Nej nu gäller det bara att hitta boende och jobb, haha! Smiley

Inte nog med det så blev det ett riktigt grymt gympass idag, (som jag var taggad alltså..) Körde på hårt med armarna och kondition blev det med. Denna dag har varit riktigt bra, fler sånna tack Smiley Smiley

 

Ångest.

Fick sån jävla ångest över min kropp igår, inte kul alls. Kan ju säga att spegeln är inte din bästa vän, inte igår iallafall. Usch. Men detta betyder ju bara ett hårt jävla pass idag på gymmet istället för att sitta hemma å waina om det. Men igår fick jag göra det, då jag var helt slut i kroppen och träningsvärken höll på att ta över mig! 

Men idag är det en ny dag, nya utmaningar. Smiley Först väntas det bara ett möte, sen jävlar är det gymtime! 

???

Jag faller och han tar inte emot mig.

Det handlar om att inte bli trötta på varandra. Det handlar om att jag ska få gråta hur mycket jag vill i din famn, utan att du blir trött på det och säger att du inte orkar med mig. Och att du inte tar emot mig.

 

träningsvärk x100000000

Satan i gatan vad ont mina ben gör, haha galet.. Inte haft sån här träningsvärk sen jag började träna, måste vara mina nya övningar som jag gjorde igår. Det är både hatkärlek till träningsvärk haha. Smiley Tänkte ta en PW idag, men eftersom det är så kyligt och mörkt redan nu, så hoppar jag det. Kan ju ändå knappt gå så lika bra kanske.

Min super glamourösa frulle idag, ser kanske inte så gott ut. Men allt detta var en sjukt god kombo. Mums!
( Äggröra, avokado och tomater )
 

Uppe med tuppen

Jag gick upp runt 7 imorse, vilket va ett av mina mål denna vecka. Och satan vilken träningsvärk jag har från igår i benen! Blev ju en massa rumpövningar igår då man samtidigt tränar benen i vissa maskiner/övningar. Och körde rätt hårt igår.. Så körde kondition och mage idag "bara"! Jag var dessutom helt ensam på gymmet, riktigt skönt! Smiley

 


Inspiration ♡

Sitter och kollar igenom hashtags på instagram ( #aldrigvila ) Och man blir verkligen inspirerad av vissa bilder, vill bara till gymmet nu. Typ. Haha jag har som mest energi på kvällarna, då är jag som en speedad duracell kanin. Konstigt va? Har ALLTID varit en nattmänniska! 

Här är en bild från (Weheartit.com) där blir jag också inspirerad av massa bilder, love it! ♡ 




the best thing

otherwordly | cafune | via Tumblr

Söndag

Sådär ja, då var gympasset avklarat för dagen! Blev mest rumpa idag, och lite ben. Men det gick as bra iallafall. Squats baby. Nu blir det lugnt resten av kvällen, å ladda upp inför en ny vecka!
 
 

bra lördag!

Jag har haft en jätte skön lördag, bara tagit det lugnt. Umgåtts med min bror, vi gick och handlade lite gott till kvällen. Kollade även lite film/serier. Min bästa bror! Imorgon står gym på schemat, missade ju en dag i veckan, så passar ju perfekt att köra imorgon då kom jag på. icq_smiley_100 icq_smiley_116

Godnatt på er, hoppas alla har en bra kväll! msn_smiley_063



good times

Godmorgon! Igår var en bra kväll, jag hade riktigt kul! Det var skönt och trevligt folk. Jag vet inte varför men jag lyckas alltid bli vän med nån ny tjej på varje fest, och får alltid höra att jag är trevlig för att vara tjej. Kul att höra faktiskt! happy-smiley47 Jag kommer faktiskt nästan alltid bra överens med tjejer på fest, om det inte är nån som är as bitchig dårå.. Aja, lyckad kväll vart det iaf!

Tog äntligen lite bilder också, men dem är ganska dåliga för min mobilkamera..
Ni ser ju vilka underbara och roliga kompisar jag har på bilderna, mina bästa! love_heart_g

 
 
 

Taggad för kvällen!

Sådär ja, då var sista gympasset för veckan avklarat! Får se om jag kanske smyger ner på söndag dock, haha. angel_smiley009 Nu inväntar jag mamma så ska vi laga mat, sedan lite fix så kommer Freja hit. Sen möter vi upp boysen sen mot Matte för en jävla bra kväll! happy-smiley26 Puss! 

( Jag har verkligen inga armmuskler, bara massa fett. Men jag kämpar på, känner mig starkare för varje gång! Och inom kort antar jag att det blir några små resultat om jag fortsätter såhär! )
 

fredag, partypeople!

Godmorgon, svarade på en fråga i inlägget under om ni vill läsa!

Vaknade för ett tag sen, då mitt möte blev inställt imorse. Känner mig utvilad för första gången på länge, äntligen. Ska snart byta om och ta mig till gymmet, armpass och rygg idag. Sedan blir det hem och duscha och fix inför kvällen. Planerna är att åka hem till en polare där det väntas en skön kväll med dricka med massa skönt folk! Och jag tänker unna mig detta! Smiley Jag själv behöver verkligen en bra kväll nu, hänt för mycket på senaste tiden!

SVAR!

Jätte kul att du uppdaterar din blogg så ofta, är inne flera gånger om dagen och läser. Hade varit jätte kul om du berättade lite mer om din vardag och privatliv också .

SVAR:
Kul att du är inne ofta, nån som är det iaf, haha! Smiley Absolut, men min vardag just nu är träning, träning och träning. Sen träffar man nån kompis, söker jobb/kollar serie. Det är väl inte sådär jätte intressant å veta...? Händer inte så mycket i mitt liv nu därför jag inte har nån riktig "vardag". Och privatliv, tycker jag att jag skriver ganska mycket om? När jag är ledsen skriver jag ut det, skriver ut mina känslor osv. Du får gärna utveckla vad du menar och självklart ställa nån fråga om du undrar något! Smiley Kram på dig.

från depp till pepp

Är stolt över mig själv. Från att ligga i sängen och vilja komma bort från världen till att ta en PW på 1h i min ensamhet. Sedan vidare till gymmet för ett ben och magpass, samt lite uppvärmning kondition. Blev kvar där 1 och ½h idag. Fan vad jag känner mig bra nu, tog i lite extra och körde hårt.

 

PW PW PW

Var nyss ute på en lång PW ensam. Tänkte igenom massa saker, ringde en av mina närmsta vänner och pratade lite. Känns lite bättre nu, ska ta en varm dusch (fryser) och sen ladda upp inför ett gympass!

 

deppinlägg, varning

Tappat motivationen till allt, träning, söka jobb, göra någonting. Somnar runt 2-3 varje natt, vaknar vid 12 med fetaste huvudvärken varje morgon. Orkar inte ens gå upp från sängen längre. Hoppade över träning igår för att jag helt enkelt pallade bara inte. 

Fan va det här suger. 

säger godnatt med denna bild

Bilden är så klockren beskrivet, haha!

mmmmm...


-----------

Fan va det ska vara mycket drama hela tiden, man bara pallar inte. Usch, nej nu ska jag lyssna på Forni och Dashas podcast för att komma på andra tankar, deras poddar är riktigt grymma!

Klicka här för att komma till deras podcast.
 

Hahahhahahah

 

Fråga mig något

Jag har så tråkigt.. Så fråga mig vad som helst, är beredd på hatfrågor också, så kör bara :)! Gör det så jag har nått kul att göra imorgon haha. Puss på er 

Ask.fm/NathalieSander



Laddar upp inför armar och rygg!

Jag känner faktiskt skillnad när jag dricker Celsius innan en PW eller träningspass. Smiley
 
 

And I don't even need your love

Now and then I think of all the times you screwed me over
But had me believing it was always something that I'd done
But I don't wanna live that way


Två nya kategorier



 

Citat från Vampire Diaries ;

" Man glömmer aldrig sin första kärlek, hur illa det än slutade " - 

Sometimes we don't need advice, we just need somebody to listen.

Idag har jag alltså tränat och varit på möte. Därefter blev det gå hem i spöregnet, vilket sög big time. Hann chilla lite hemma i min ensamhet, därefter kom min kära vän Freja. Vi drack kaffe och myste med ljus, kollade massa avsnitt av Big Bang Theory (bästa!) Avslutade kvällen med en kort PW på 3km! Jag fick även en present av henne från London Smiley Wihoo Glad chey! msn_smiley_063

Och ja juste, fick även en super mysig och dessutom snygg tröja idag av Lina.
Vilka snälla kompisar jag har happy-smiley53

 
 

Legday -

Godmorgon, eller ja, har redan varit en sväng på gymmet med Lina! Nu sitter jag och proppar i mig lite tonfisksallad och ska snart ta en dusch, sen iväg på ett möte. Hata stress. Menmen what to do. 

 

Så fort jag får pengar ska detta köpas *längtar*

 

Träna träna! <3

Jag har ju typ varit deppig sen i fredags, men så fort jag fick träna igen så kom jag på andra tankar. Så skönt. Ännu bättre när det äntligen börjar bli resultat, och att andra ser det med. Är långt ifrån nöjd, och jag har hela vintern och våren på mig inför beach 14, känns riktigt bra.

 

Inspiration!


UP TO YOU. 👊💪
healthspo |

Gympass avklarat!

Riktigt skönt att komma igång igen, blev 45min kondition dessutom idag, behövdes efter helgens godisätande Smiley Haha. Men shet vad jag tycker armar är jobbigt & tråkigt, försöker verkligen tänka att det är kul och bra. Men näe. Imorgon är det äntligen ben & mage som gäller iaf Smiley

 

gympass på en söndag

NU blir det ett efterlängtat gympass, som jag längtat. Armar och rygg står på schemat idag, kan verkligen behövas, nuu jävlar!! Får med mig min kära mor dessutom idag, riktigt kul msn_smiley_063

 

Detta skrev jag innan sommaren:

"Alla mina vänner säger att jag är mycket mer öppen, gladare och lyckligare nu utan honom. Det känns verkligen! Sommaren kommer bli grym med alla nya & gamla vänner man fått/fått tillbaka! <3 "


Och oj vilken sommar jag haft. Jag har kommit så fina människor nära. Det bästa med hela sommaren är nog den nya trion, jag David och Linus. Dem är som min familj nu, ni har en stor plats i mitt liv och det vet ni (även fast ni kan vara rikitgt jobbiga ibland och retas med mig) Sen ni andra vet vilka ni är. Denna sommaren var riktigt jävla grym, och jag kan bara tänka mig nästa sommar, med alla utomlandsresor som väntar! Och även alla galna utekvällar, längtar redan. Livet är hundra gånger bättre på sommaren, speciellt med fina vänner.

heart heart heart heart

jag är inte okej.

Helt okej kväll igår. Nej, den var ingen bra alls för mig, förutom att träffa alla fina vänner och även lite nytt folk, sånt är alltid kul. Vi drog till Marquise, där det inte var sånt bra drag, och jag valde att inte dricka nånting, drack nått glas vin hemma innan bara. Och alla hetsade självklart en, tycker sånt är jobbigt, men jag kan säga nej och drack ingenting, så de så! Varför det inte var kul för mig var att när jag skulle betala gardrob inne på stället så kollade jag mitt konto så står det "0.05" och jag va helt säker på att jag skulle ha 100kr kvar iaf minst.. Så fick tigga till mig 30kr från en polare, och jag hatar sånt,. Sen blev jag bara depp att jag inte har några pengar och inget jobb just nu, så allt kändes bara åt helvlete

Försökte tagga till när det blev bra musik, men det gick sådär. Igår va jag tråkiga-nathalie for real. Men mådde inge bra, det är även lite andra saker som är jobbiga för mig just nu. Idag är ingenting på topp igen, så ska snart ta en promenad och rensa huvudet lite, usch..

 

------------

Precis varit ute på en långpromenad med min nya vän Nicita! Vi hade sjukt mycket att prata om, så det var kul. Hon fick även mig taggad på att dra ut ikväll, haha åh... Inte så bra, men isf blir det lugnt me dricka.

 

Jag är efter

Men denna låt har spelats flitigt i mina hörlurar nu under ett tag. 
Am I Wrong - Envy

Brukar inte gilla sån här musik ens, men denna är grym.. Tyvärr har jag inte fastnat för deras nya låt än, haha men det kommer väl.. 



RSS 2.0