10 träningstips

Emoji Gör det för att känna dig piggare och starkare! - Glöm alla ideal, och mellanrummet mellan låren samt platt mage. Det är inte allt. Att känna sig pigg och glad är sjukt viktigt det med.

Emoji Sätt upp ett mål - T.ex. att du ska springa 6km på en viss tid eller liknande inom 2 månader.

Emoji Köp snygga träningskläder - Detta tycker nog många som inte tränar är töntigt och löjligt. Men i vilket fall som helst,hjälper det verkligen med snygga träningskläder. Det blir roligare att träna när du känner dig bekväm snygg i kläderna du har på dig!

Emoji Inga ursäkter - Så fort du börjar hitta på ursäkter är det kört. Inget "Nej jag ska bara, nej gör det imorgon." Man ångar aldrig ett träningspass, du kommer ångra dig om du inte kör nu. Är det för jobbigt att gå till gymmet en viss dag, kan man alltid köra hemma med massa övningar. #icaniwill (!)

Emoji Ät ordentligt - Här gör många fel. Väldigt många svälter sig själva för dem tror att dem blir snabbare "fit" då. Men det är helt fel, du behöver äta ordentligt för att bygga muskler, SAMT du orkar mycket mer på gymmet om du ätit bra. (!!)

Emoji Sömnen - Sömn är sjukt viktigt för kroppen då man tränar, man ska sova minst 8h per natt. Kroppen måste få vila och återhämta sig. ( Något jag är extremt dålig på själv... )

Emoji Gör det för din skull - Börja träna för dig själv, för att du ska må bra! Börja inte träna för någon sagt nått elakt, då blir det mer ett måste och då är träning inte alls lika kul, det ska va frivilligt!

Emoji Gör det till ett intresse - Det är så lätt att vara taggad i 2 veckor, sen blir det tråkigt. Speciellt om man går ut för hårt i början och tränar typ två gånger om dagen. Gör det istället när du känner för det och vill, inte för att du måste. Hitta ditt egna träningssätt när det passar dig! Sen finns det så många olika sorters träning, hitta det som är kul för dig! PW, gym, simma,rida osvosv. Finns hur mycket som helst!

Emoji Peppa och pusha dig själv - Detta är jätte viktigt, var stolt över dig själv att du tog dig till gymmet idag, körde ett pass, och överlevde lixom, hehe. Pepptalk till sig själv är så bra och viktigt. Mer kärlek och mindre hat(!!)


Emoji Ge aldrig upp - Den viktigaste punkten! Ge aldrig upp, visst har vi alla skitdagar då det bara går åt helvete med träning och man hittar sig själv liggandes med huvudet i godisskålen igen. Men du tar dig upp, du hittar ett nytt sätt att kämpa på. Du klarar det här. Idag är en skit dag, imorgon är en grym dag du kan göra något bra av det. Glöm inte det!

 

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Precis vad jag behövde läsa! Nu är det dags att sätta upp mål. Tack för inspirationen!!

2013-11-27 @ 21:39:43
Postat av: Nathalie

Kul att du gillade det :) Kram!

2013-11-28 @ 11:55:45
URL: http://nattue.blogg.se
Postat av: jasmin

Härligt inlägg! :)

2013-11-30 @ 11:00:56
URL: http://stereolove.se
Postat av: Elsa

superbra tips! verkligen <3

2013-11-30 @ 11:02:08
URL: http://henrikssonelsa.blogg.se
Postat av: Emelie

Jättetack för motivationen! Väldigt bra tips som jag ska ta till mig.. ;)
Kram Emelie

2013-11-30 @ 11:21:39
URL: http://helloinspo.blogg.se
Postat av: Michelle Gawronska

Bästa jag läst på länge!

2013-11-30 @ 11:21:58
URL: http://michellegawronska.blo.gg/
Postat av: Sofia

superbra tips!

2013-11-30 @ 14:03:40
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: erica björkander

bra inlägg :D

2014-01-01 @ 19:44:14
URL: http://bjoorkander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0