Ett inlägg efter typ tusen år

Bloggar ju aldrig längre, vet inte varför, men kanske ska börja igen, kul att gå tillbaka och läsa sen. Mycket har hänt sedan sist, för mycket om man säger så..

Jag bor numera med min bästa killkompis Linus och är singel igen, det funkade helt enkelt inte, och så är det ibland. Många som tror att jag och linus är ett par, bara för vi bor ihop haha, nej. Vi har vart vänner sen vi var 13 år gamla, och så ska det fortsätta. Förutom det, så jobbar jag hela sommaren, ja ni läste rätt, HELA sommaren. Jobbar just nu på hemtjänst och trivs bra, kul att träffa alla olika möjliga människor varje dag. 

En kul grej var även att jag träffade en tjej på jobbet, som jag var på summerburst med för ett år sedan, först kände vi inte igen varann, sen efter hela dagen gått ba ; "MEN DET E JU DUUUU" haha, kärlek direkt, den människan är verkligen en vän för livet som jag kommer fortsätta hålla nära. 💕

Annars då? Försöker jag ta vara på alla sommarkvällar som finns, då jag alltid jobbar på dagarna, och ledig max 2 dagar i veckan. 

 
 

Bästa twinie

 
 

RSS 2.0